Наймодніші поєднання шарфа з верхнім одягом — від класичного пальто до пуховика
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніші поєднання шарфа з верхнім одягом — від класичного пальто до пуховика

Наймодніші поєднання шарфа з верхнім одягом — від класичного пальто до пуховика
Джерело:  online.ua

Шарф — один з головних аксесуарів осені та зими. Але як правильно його поєднувати з верхнім одягом, щоб виглядати стильно? Стильний Гід Онлайн розповідає, як правильно вибрати шарф під осінній чи зимовий образ та з чим його поєднувати.

Який шарф вибрати - стильні поради

 Модні шарфи 2021/22 (фото - колаж)

Вибирати шарф потрібно відштовхуючись не тільки від моделі верхнього одягу, а й від задумки луку. Перед тим, як вибрати вид шарфу подумайте, якби ви хотіли виглядати. Адже саме цей аксесуар допоможе створити настрій фінального луку.

  • Зав'язаний навколо шиї палас створить лаконічний образу для роботи.

  • Великий шарф, накинутий на плечі, додасть луку нотки стильного стріт-стайлу.

  • Хомут (або снуд), пов’язаний навколо шиї, створить романтичний образ. Його краще одягати на прогулянки чи побачення.

  • Довгі шарфи підійдуть для луку у стилі мінімалізм. Вони створять легкий та незамислуватий лук, який підійде і для офісного стилю, і для прогулянок з друзями.

  • Жіночний образ вийде з шарфом, якщо обкрутити його навколо шиї, одну частину лишивши за спиною.

Стильні ідеї поєднання шарфу з верхнім одягом

  • Верхній одяг з V-образним вирізом 

 Верхній одяг з V-образним вирізом - який підійде шарф (фото - колаж)

На теплу осінь зазвичай обирають жіноче пальто з V-образним вирізом. А для повноти образу можна доповнити його простим шарфом пастельних відтінків. Його можна гарно пов’язати навколо шиї, аби не закривати гарний крій пальто. Ще один стильний варіант — накинути теплий шарф на плече та пов’язати його поясом.

  • Верхній одяг з великим коміром 

Верхній одяг з великим коміром - який підійде шарф (фото - колаж)

Класичний варіант верхнього одягу на прохолодну осінь — це пальто або жилети з великим коміром. Для того, аби максимально захистити себе від холоду, можна доповнити лук шарфом. Сюди добре підійде трендовий палантин чи класичний хомут (снуд). Його можна пов’язати як зверху пальто, або навпаки під ним.

  • Верхній одяг з капюшоном 

Верхній одяг з капюшоном - який підійде шарф (фото - колаж)

Поєднувати шарф та одяг з капюшоном не так і просто. Але для того, аби зробити лук комфортним та стильним, шарф можна пов’язати навколо капюшона, тим самим піднімаючи його. Краще обрати для цих цілей шарф-хомут. Але і палантин гарно підійде.

  • Пуховики оверсайз 

 Пуховики оверсайз - який підійде шарф (фото - колаж)

Об’ємні оверсайз пуховики у тренді вже кілька сезонів. Вони відрізняються своїм комфортом та пасують для будь-якої фігури. Тому такі луки також потрібно доповнювати такими самими об’ємними шарфами. Круто поєднуються в’язані теплі шарфи, пов’язані навколо шиї чи просто накинути зверху.

Наймодніші шарфи на осінь та зиму - відео

Підбираємо шарф до верхнього одягу - типові помилки та поради стилістів

  • Якщо комір у пальто чи пуховика занадто замислуватий (таке зазвичай буває у дизайнерських моделях), то краще сховати шарф, а непов’язувати його зверху. Так загальний лук буде виглядати більш лаконічно і не буде ефекту перевантаження.

  • Правило про те, що шарф має бути того ж відтінку і стилю, що і шапка, вже давно застаріло. Вони можуть відрізнятися кольором та матеріалом, головне, щоб весь лук виглядав гармонійно.

  • Для зимніх луків краще вибирати довгі, теплі шарфи. А для весняних образів чи на теплу осінь краще віддати перевагу легким коротким шарфам чи навіть хусткам.

  • Не бійтесь експериментувати. Зараз в тренді індивідуальність. Тому робіть свої оригінальні луки, доповніть їх оригінально пов’язаним шарфом.

  • Останній тренд серед модниць у Європі — паризький вузол. Раніше такий метод відносять лише до чоловічої моди, але зараз це стильний елемент жіночої моди.

Як красиво зав'язати шарф - відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?