Наймодніші сумки осінь-зима 2021/22 — що буде в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніші сумки осінь-зима 2021/22 — що буде в тренді

Наймодніші сумки осінь-зима 2021/22 — що буде в тренді
Джерело:  online.ua

Масивні, міні, яскраві, плюшеві, об’ємні — прилавки магазинів пропонують нам безліч моделей сумок. Але як правильно вибрати сумку для свого гардеробу, аби підкреслити свою індивідуальність та залишатися в тренді. Гід Онлайн зробив добірку наймодніших сумок цього сезону - вони будуть в тренді восени та взимку 2021-2022 року.

Які кольори та принти сумок в тренді осінь - зима 2021/22

Сучасні дизайнери в холодний період року надають перевагу яскравим кольорам. Якщо влітку ми обираємо речі натуральних, пастельних відтінків, то восени та взимку можна сміливо обирати насичені тони. Всі відтінки червоного, синього, помаранчевого, зеленого у тренді в цьому сезоні.

Дизайнери також приділили увагу принтам. Тепер сумки прикрашає не просто лаконічний логотип, а багато яскравих та чудернацьких узорів. У моді нині індивідуальність, підкреслити яку і допоможе неординарна сумка.

Наймодніші сумки осінь - зима 2021/22

Плюшеві сумки з штучного хутра 

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

На зиму потрібно утеплювати не лише верхній одяг, а й сумку. Плюшеві тепленькі сумки з штучного хутра — справжній тренд останніх двох років.

Хоч і з першого погляду такий аксесуар виглядає дивно та незвично, але вони дійсно можуть доповнити образ, зробити його більш цікавим. Такі сумки мають м’яку текстуру, різну довжину ворсу та можуть бути як пастельних відтінків, так і яскравих, неонових.

Плетені сумки

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Навіяні етно-культурою минулого, в моду повертаються плетені сумки. Вони можуть бути різної форми, кольору чи техніки плетіння. Зазвичай сумка доповнюється дерев'яними елементами, аби підкреслити стиль сумки. Доповнити цим аксесуаром можна як офісні луки, так і образи на побачення, прогулянку.

Сумки з ланцюжками

 Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Не тільки на показах модних будинків, а вже і у мас-маркет магазинах набирають популярності сумки, ремінець котрих замінений на ланцюжок. Колір, розмір та матеріал можуть бути різноманітними. А головний яскравий акцент — ланцюжки, які на розсуд дизайнера можуть бути товстими або тонкими, з важкого металу чи легкого пластику, доповнені бусинами чи іншими елементами.

Великі оверсайз сумки хобо

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Оверсайз сумки хобо, мабуть, були створені на підтвердження приказки про те, що до жіночої сумочки вміщається абсолютно все. Ці моделі відрізняються великим розміром та ремінцем середньої довжини. Такі сумки користуються популярністю через те, що вони дуже вмісткі та комфортні в буденному житті. Зазвичай такі оверсайз сумки стають у нагоді для офісних луків.

Міні-сумочки

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

На противагу об’ємним оверсайз сумкам дизайнери створили міні-сумочки, які розміром не перевищують долоню. Звичайно, такі сумки не надто вмісткі, але все ж покласти туди телефон, ключі та банківську картку вийде. Такі сумки потрібно розглядати як гарний аксесуар, прикрасу. Тому і міні-сумочками краще доповнювати оригінальні, яскраві образи на знакові події.

Асиметричні сумки

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Мабуть, один із найоригінальніших трендів цього сезону — сумки асиметричної форми. Нещодавно світові дизайнери вразили всіх новими асиметричними елементами гардеробу. Такі неординарні сумки можна побачити в колекціях Acne Studios, Jonathan Simkhai, Nanushka.

Виглядають вони дуже цікаво та незвичайно, а тому й здатні додати нові акценти та урізноманітнити будь-який лук. Асиметричні сумки представляють собою поєднання різних форм, кольорів, текстур та матеріалів.

Сумки з бахромою 

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Бахрома — елемент, що регулярно з’являється у трендах того чи іншого сезону. В цьому сезоні бахрома лаконічно доповнює дизайн сумок багатьох модних брендів. Можна знайти як класичні стримані моделі, так і оригінальні з незвичними рішеннями. Вони можуть бути виготовлені з різних матеріалів та в будь-якому кольорі, а бахрома буває як коротка, так і дуже довга. Обирайте таку сумку з бахромою виходячи зі своїх потреб та стилю.

Сумки-папки

Модні сумки 2021/22 (фото - колаж)

Сучасні сумки-папки вразили fashion-спільноту. Адже вони такі прості та одночасно незвичайні. Вони пропагують лаконічність, стриманість та класику. Такі сумки ідеально доповнять луки офіційного стилю. Якщо ви давно шукали ідеальну сумку для офісу, то зверніть увагу саме на цю модель.

Модні сумки осінь-зима 2021/22 - відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?