Наймодніший манікюр 2022 — які кольори та дизайни у тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніший манікюр 2022 — які кольори та дизайни у тренді

Наймодніший манікюр 2022 — які кольори та дизайни у тренді
Джерело:  online.ua

Модні кольори і дизайни манікюру змінюються кожен сезон. Взимку стильними будуть одні кольори, а влітку тренди кардинально можуть змінитися. Які кольори будуть модними взимку 2021? А який дизайн вибрати для манікюру в 2022? Гід Онлайн зібрав головні тренди манікюру в 2021-2022 році - які кольори та дизайни будуть в моді.

Який колір лака модний взимку 2021?

 Головні тренди манікюра 2021 (фото — колаж)

Зимовий період асоціюється у нас з глибокими і благородними кольорами. Взимку 2021-2022 в тренді будуть складні кольори, котрі мають власну енергію та передають її своїй власниці. Вони символізують свободу думок, дій і вибору. Такі кольори будуть мотивувати займатися творчістю, відкривати нове, досліджувати незвідане.

У тренді будуть зелені, фіолетові, сині, бордові, коричневі відтінки. Також варто звернути увагу на колір Tiffany.

Якщо ви не прихильниця темних кольорів, можна додати вишневі, жовті, бірюзові відтінки. Їх легко поєднувати з базовими кольорами та використовувати для дизайну.

Тренди манікюру 2021 - дизайни (відео)

Який колір лаку модний в 2022 році?

   Головні тренди манікюра 2022 (фото — колаж)

В 2022 році нюдові відтінки не здаватимуть своїх позицій. Тому на першому місці залишаються базові відтінки. Вони виглядають дуже природно і підійдуть для будь-якої довжини нігтів. Також нюдові відтінки універсальні і доповнюють будь-який лук: офісний, на побачення, кежуал, спортивний.

Протилежний нюду чорний колір також залишається в ТОПі серед манікюрних трендів. Це простий і стильний відтінок, який добре поєднується з багатьма відтінками. Назвати чорний універсальним важко, але цей стильний і елегантний колір непідвладний часу і зміні тенденцій. Він залишається в моді завжди.

Рубіновий колір також буде в тренді протягом 2022 року. Він сміливий, яскравий і в той же час лаконічний, стриманий. Завдяки глибині кольору такий манікюр виглядатиме цікаво і незвичайно. Його можна зробити однотонним або доповнити цікавими дизайнами.

  Головні тренди манікюра 2022 (фото - unsplash.com)

Ізумрудний та нефритові (ціанові) відтінки зеленого були в тренді в 2021 році і не втратять актуальності в 2022. Цей благородний відтінок виглядає стильно і незвичайно на нігтях. Ізумрудний і нефритовий відтінки точно не стануть базовими та універсальними, не доповнять кожний лук гардеробу. Але цей колір виглядатиме креативно, незвичайно і дуже творчо.

Насичений помаранчевий буде на піці популярності влітку 2022 року. Цей колір символізує сонце, радість, свободу і відпочинок. Насичений помаранч буде круто виглядати на нігтях під час відпустки.

Який манікюр модний в 2022 році?

Модні експерти вважають, що в 2022 році в тренді буде унікальність. Це стосується і манікюру. Створюйте оригінальні дизайни, поєднуйте незвичайні кольори, додавайте різні техніки, не бійтеся експериментів.

Також у моді в 2022 році комфорт. Тому експерти радять відмовитися від довгих нігтів на користь коротких та середньої довжини нігтів. Колір, дизайн, текстуру вибирайте на свій смак. Але радимо при виборі зважати на те, які образи ви частіше створюєте: офіційні, креативні або прості.

Тренди манікюру 2022 - дизайни (відео)

Який дизайн манікюра в тренді 2022?

Дизайн з природніми текстурами

В тренді 2022 дизайн нігтів, який імітує природні текстури. Наприклад: мармур, дерево, листя, пелюстки, морські хвилі, дим.Такий манікюр виглядатиме лаконічно і підійде для стриманих офіційних образів. І в той же час він буде радувати око оригінальністю і незвичністю.

Стемпінг

Кілька років поспіль дизайн нігтів зі стемпінгом займає перші позиції серед тернів. Стемпінг дає змогу зробити цікаві візерунки і малюнки на нігтях за кілька хвилин. Виконувати його можна на будь-якому кольорі лаку, підібравши контрастний колір стемпінгу. За його допомогою можна створити як простий малюнок, так і справжні витвори мистецтва.

Дизайн манікюру - тренди 2021/22 (відео)

Мінімалізм

Дизайн в стилі мінімалізм вже давно захопив серця прихильниць по всьому свту. Його секрет в тому,що він виглядає оригінально, при цьому залишається лаконічним. Він створюється за допомогою бази з молочних або нюдових відтінків і доповнюється простим дизайном: стемпінг, малюнки, наклейки, блискітки.

Графічні малюнки

Проста графіка в тренді вже третій рік поспіль і в 2022 не збавляє обертів. Прості ромби, круги, квадрати круто доповнюють як лаконічний, так і оригінальний творчій дизайн. Але намалювати графічні малюнки рівно під силу не кожному майстру. Тому для цього можна використовувати наклейки або стемпінг.

Дизайн манікюру - ідеї (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?