Онкохвора жінка перетворила рубці після видалення грудей в шедевр: вражаючі фото
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

Онкохвора жінка перетворила рубці після видалення грудей в шедевр: вражаючі фото

Онкохвора жінка перетворила рубці після видалення грудей в шедевр: вражаючі фото
Джерело:  huffingtonpost.co.uk

62-річна вчителька мистецтва з Лондонського університету мистецтва і дизайну Сью Кук (Sue Cook) не побажала миритися з жахливими рубцями, які залишилися після мастектомії (видалення грудей). Вона витратила 6 місяців на перекриття їх величезним татуюванням, що покриває всі груди і йде на плечі.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Huffington Post.


У 2002 році у Сью був діагностований рак молочної залози. Лікарі відзначили, що існує велика ймовірність, що вона не виживе. Після 6-місячного курсу хіміотерапіі було видалення однієй груді.


Потім Сью пройшла курс щоденної променевої терапії, після якої друга її грудь також була вилучена.




На щастя, незважаючи на песимістичний прогноз, Сью ось уже сьомий рік перебуває в стадії ремісії, за час якої встигла перетворити свої груди на витвір мистецтва.


"Я ніколи не розглядала татуювання, до мастектомії, але протягом декількох років після операції стала обдумувати цю ідею. Я чекала, поки не пройде 5 років ремісії, так як було сказано, що існує великий ризик, що я не виживу. Це був дуже важливий етап для мене", - сказала жінка.




Вона додала, що видалення грудей може змусити жінку відчувати себе менш жіночною, але лікування рубців це ознака боротьби і перемоги.


"Я вже пережила досить битв, тепер настав час ознаменувати свою боротьбу. Для мене це краса, яка залишає усмішку на моєму обличчі щоранку, коли я на неї дивлюся», - ділиться Сью.





В цілому майстру знадобилося 30 годин, щоб покрити груди жінки татуюванням. Вона почала перекривати рубці в грудні 2015 року, і робота була закінчена тільки в червні цього року


"Люди часто говорять, що воно (тату) схоже на красиві крила, що йдуть на плечі. Багато людей вітали мене після його нанесення. Я була вражена великою кількістю позитивних відгуків з боку художників і дизайнерів, яких я знаю.


Будучи викладачем мистецтва і дизайну в протягом 34 років, я отримала багато відгуків від моїх колишніх студентів і колег завдяки Facebook. Рак не завжди повинен залишати останній слід!", - впевнена жінка.




Нагадаємо, з раком грудей зараз бореться актриса Шеннен Доерті. Вона часто ділиться фото з хіміотерапії, а також романтичними фото з чоловіком, який підтримує дружину в цей важкий час.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?