Парафінове обгортання – ефективна процедура від розтяжок в домашніх умовах
Категорія
Краса
Дата публікації

Парафінове обгортання – ефективна процедура від розтяжок в домашніх умовах

Парафінове обгортання – ефективна процедура від розтяжок в домашніх умовах
Джерело:  online.ua

Вагітність і різкі коливання ваги нерідко викликають появу розтяжок на тілі. Повністю позбавитися від них можна тільки за допомогою хірургічного втручання, а зробити менш помітними допоможуть комплексні заходи. Найефективнішим методом вважається парафінове обгортання. Гід Онлайн розповідає, як провести парафінове обгортання в домашніх умовах, щоб був ефект.

Парафін має низьку теплопровідність і високу теплоємність, тому навіть при нагріві його до високої температури, ризики отримати опік виключаються. Під впливом парафіну пори розширюються, посилюється потовиділення, що сприяє виведенню токсинів.

Після парафінового обгортання нормалізується водний баланс шкіри і призупиняється її старіння. Тепло добре впливає на кровопостачання шкіри, структура її відновлюється. При застиганні парафін стискається і стягує шкіру, надаючи ефект ліфтингу.

Як зробити парафінове обгортання в домашніх умовах?

Фото: envato.com

Для даної процедури потрібні:

  • очищений косметичний парафін,

  • мигдальна або оливкова олія, якою треба буде змастити шкіру перед нанесенням парафіну,

  • олія розмарину, апельсина або лавандова олія - вони допомагають в розсмоктуванні шрамів, рубців, прибирають целюліт і відмінно справляються з розтяжками,

  • скраб для тіла,

  • теплий шарф і харчова плівка.

Технологія проведення процедури:

  1. Візьміть мигдальну або оливкову олію і додайте до неї ефірну олію, яку вибрали. На одну столову ложку базової олії необхідно сім крапель ефірної. Цю суміш необхідно нанести на розтяжки і розтерти.

  2. Потім беремо парафін, який попередньо потрібно розтопити на водяній бані (температура не повинна бути вище 55 градусів), і за допомогою м'якої кисті наносимо його на змащену шкіру. Боятися опіків не треба - чистий парафін опіку не залишить.

  3. Перший шар парафіну наноситься швидкими мазками, потрібно пам'ятати, що він швидко засихає, тому не зволікайте. Після першого шару наносите відразу другий і так далі, поки весь парафін не закінчиться. Повинно бути не менше трьох шарів.

  4. Не втрачаючи ні хвилини після нанесення шарів парафіну потрібно обернути оброблену область харчовою плівкою, а поверх замотати шарфом.

  5. Полежіть близько години, укрившись ковдрою. Це потрібно для того, щоб парафін довше залишався гарячим.

  6. Після закінчення часу, харчову плівку потрібно зняти. Парафін повинен легко відійти від шкіри. Дану область змастіть будь-яким антицелюлітним кремом.

Для досягнення ефекту потрібно пройти 20 процедур, повторюючи їх кожен день. Потім зробіть перерву на тиждень, після чого весь курс потрібно повторити. Дрібні розтяжки мають пропасти швидко, великі стануть менш помітними.

Кому не можна робити парафінове обгортання?

Фото: envato.com

  • Парафінове обгортання не рекомендується проводити жінкам, які страждають гінекологічними захворюваннями і вагітним;

  • Протипоказано обгортання при варикозному розширенні вен;

  • Не можна робити дану процедуру гарячим парафіном в області грудей і живота.

Перед проведенням процедури - парафінове обгортання - обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Ви повинні твердо знати, що у вас немає ніяких запальних захворювань і протипоказань до процедури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?