Подарунок на День вчителя — найкращі та найцікавіші ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Подарунок на День вчителя — найкращі та найцікавіші ідеї

Подарунок на День вчителя — найкращі та найцікавіші ідеї
Джерело:  online.ua

Щорічно ми відзначаємо День вчителя та виражаємо подяку працівникам сфери освіти за знання. Якщо у вас виникла думка про те, аби привітати улюбленого вчителя чи вчительку та зробити невеличкий подарунок, Онлайн Гід пропонує добірку цікавих ідей, які точно не залишать байдужими вашого викладача.

Традиційно, День вчителя відзначається у першу неділю жовтня. У 2021 році дата припадає на 3 жовтня. Історія свята походить ще з часів Радянського Союзу, коли учні вітали своїх вчителів, готуючи виступи, співаючи пісні та дякуючи за отримані знання. Ця традиція збереглась і в незалежній Україні.

Квіти

Фото: envato.com

Здається чимось банальним, але це один з найпопулярніших презентів на День вчителя. Проте замість звичайного букету, рекомендуємо подарувати квіти в горщиках. У разі чого викладач зможе забрати їх додому. Вони служитимуть довше та будуть нагадувати про вас.

Серед популярних квітів у горщиках можна виділити:

  • Крокуси

  • Гіацинти

  • Фіалки

  • Орхідеї

Якщо ви все-таки вирішили подарувати зрізані квіти, варто потурбуватися й про спеціальну суміш, яка допоможе квітам довше простояти у воді. Її можна придбати у тому ж місці де й квіти.

Вітальна листівка та солодке

Фото: envato.com

Найкраще висловити побажання на папері та підписати вітальну листівку. Це зворушить вашого вчителя та викличе приємні емоції. Розкажіть чому ви любите ці уроки та подякуйте за його працю.

До листівки можна додати й чогось їстівного. Це може бути коробка цукерок, кексів чи шматочок тортика, яким вчитель пригоститься на перерві чи вдома з чашкою кави.

Напої

Фото: envato.com

Що може бути приємніше смачної кави чи ароматного чаю? Ці продукти більшість з нас використовує ледве не декілька раз на день. Тому такий презент стане універсальним. Обираючи таку продукцію надавайте перевагу святковій обгортці. Ви також можете загорнути напій самостійно в яскраве пакування.

Книги

Фото: envato.com

Хто б що не казав, але книга все ще очолює топ подарунків. Особливо значущим цей подарунок буде для вчителя. Спробуйте подарувати прочитану вами книгу, трохи розповісти про сюжет та зацікавити людину. Такий подарунок символізуватиме ваше бажання пізнавати нове та навчатися.

Поспілкуйтеся з консультантами у книгарнях та поясніть ситуацію. Якщо вам не відомі вподобання викладача, вам обов'язково допоможуть щось підібрати.

Канцелярія

Фото: envato.com

Ручки, блокноти, блоки паперу А4 — це ресурс, який має найбільший попит в освітній діяльності. Постійно виникає потреба у плануванні та нотатках.

Серед усіх подарунків цей завжди буде актуальним, попри вподобання, інтереси чи хобі викладача. Обирайте яскраві практичні речі, що притягують око.

Окрему вагу приділіть пакуванню подарунка. Адже, пакування так само грає важливу роль. Це перше враження, яке викладач отримає від вашого подарунка.

Навіть якщо ви хочете привітати якогось конкретного вчителя чи декількох, пам'ятайте, що найкращий подарунок на День вчителя — це ваша сумлінна праця та відданість процесу навчання. Зробіть приємно вчителеві своєю увагою та зацікавленістю на уроці. Він безсумнівно оцінить наполегливі старання!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?