Що подарувати батькам на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших людей
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати батькам на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших людей

Що подарувати батькам на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для найрідніших людей
Джерело:  online.ua

Вже готуєте новорічні подарунки, але не знаєте, що подарувати батькам на Новий рік 2022? Гід Онлайн підготував добірку ідей оригінальних, недорогих та корисних подарунків на рік Чорного Водяного Тигра - серед них напевно є той, який підійде для ваших найрідніших людей.

Варіантів для презенту батькам на Новий рік безліч. При виборі слід враховувати такі фактори, як вік батьків, їх хобі, інтереси, потреби в господарстві. При цьому подарунок може бути дорогим, доступним за ціною, або ж, взагалі, пам’ятним сувеніром. Не лишнім буде перепитати батьків заздалегідь, щоб вони хотіли отримати, або, наприклад, що вони хотіли придбати раніше, та з якихось причин не змогли.

Ідеї подарунків батькам на Новий рік 2022

Фото: envato.com

1. Подарунки для дому

В дану категорію входять речі, що будуть корисними у побуті – електричні чайники, мультиварки, мікрохвильові печі, тостери, міксери, пилососи, тощо. Якщо ваша мама любить готувати, відмінним рішенням буде презентувати їй блендер. З його допомогою можна швидко подрібнювати різні інгредієнти, не прикладаючи для цього майже ніяких зусиль.

2. Електроніка

Якщо батьки ведуть активний образ життя та подорожують, їм можна подарувати фотоапарат або відеокамеру. Також їм підійде плазмовий телевізор з широкою діагоналлю екрана – відмінне рішення для перегляду фільмів та вечірніх телепередач. Також можна подарувати ноутбук чи смартфон, але слід пам’ятати, що електроніка для людей у віці не має бути надто складною.

3. Предмети для інтер’єру

Подарунок батькам на Новий рік 2022 (фото - envato.com)

Тут вибір широкий – розкладний диван, комплект м’яких крісел, крісло-качалка, меблі для кухні, шкаф-купе у прихожу. Головне, щоб користуватися вашим подарунком було зручно. Також слід враховувати, де живуть ваші батьки, та яка площа їх помешкання – дому чи квартири.

4. Аксесуари

Для мами можна підібрати красиво оздоблену шкатулку, в якій вона зберігатиме свої прикраси. Татові підійде спеціальний ящик для інструментів, наприклад, якщо він автолюбитель. Сюди ж можна віднести різноманітні набори для кухні, дому чи гаража.

5. Пам’ятні сувеніри

Можна проявити фантазію та замовити портрет на полотні в художній обробці. Для цього заздалегідь треба підібрати найкращу сімейну фотографію з батьками. Оцінять батьки й стильно оформлений сімейний альбом. Ще одна ідея – календар на наступний 2022 рік, в якому відмічені особливі сімейні дати та свята. В нього також можна вклеїти найбільш вдалі сімейні фото.

6. Подарунковий сертифікат

Якщо у вас виникли труднощі з підбором подарунку – ви можете вручити батькам сертифікат на певну суму, щоб вони самостійно змогли придбати собі необхідну річ. В якості приклада можна навести сертифікат в магазин одягу, взуття чи побутової техніки. Також можна оплатити батькам похід у масажний салон, спа чи басейн.

7. Раритетна техніка

Якщо ваші батьки поціновувачі класичної музики, подаруйте їм програвач вінілових пластинок, який створить у домі теплу та затишну атмосферу та нагадає батькам про часи безтурботної молодості. Тим більше, що сьогодні можна придбати майже любі альбоми ансамблів та груп на вінілових носіях.

8. Гриль чи мангал

Такий подарунок стане чудовою можливістю зібратися всією сім’єю у теплу пору року та насолодитися соковитим смаженим стейком. З цієї ж серії – решітка для барбекю. На сьогодні існують і електричні грилі, що не потребують використання дров чи вугілля.

9. Прикраси для новорічного інтер’єру

 Подарунки на Новий рік 2022 батькам (фото - (фото - envato.com)

Власноруч прикрашена ялинка стане відмінним доповненням до домашньої святкової атмосфери. Також можна власноруч створити букет із улюблених батьками цукерок, пряників, чи інших ласощів, або ж придбати великий торт у коробці з бантами та стрічками.

10. Приладдя для саду

Багато людей у віці обожнює займатися садовими роботами навесні та влітку. Тому ви можете придбати для батьків різноманітне приладдя – опори для квітів, набори горшиків для квітів, фігурні огородження для клумб, статуетки для штучної водойми в саду.

11. Одяг

В зимовий період особливо важливо, щоб вашим батькам було комфортно знаходитися як удома, так і на вулиці. Тому на Новий рік можна подарувати: теплі халати, шарфи, рукавиці, шкарпетки з натуральної вовни, або ж головні убори.

12. Посуд

В цю категорію можна включити різноманітні сервізи, набори каструль, сковорідки з анипригарним покриттям, салатниці, керамічні тарілки з розписом ручної роботи, набори бокалів для вина чи інших напоїв, чашечки для кави. Оригінальним варіантом буде великий казан для плову.

Наостанок можемо запропонувати ще один цікавий варіант – створити подарунок для батьків на Новий рік 2022 своїми руками. Вашим батькам буде приємно отримати розписаний дитиною набір тарілок чи чашок, або ж викладену зернами кави картину в стильно оформленій рамці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?