Що подарувати дівчині на 8 березня — 12 класних ідей
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дівчині на 8 березня — 12 класних ідей

Що подарувати дівчині на 8 березня — 12 класних ідей
Джерело:  online.ua

Подарунки — це одна з мов кохання. Вони без слів скажуть про почуття коханій половинці. А гарний привід для милого подарунка - Міжнародний день жінок. Не маєте ідей та ще не знаєте, що подарувати дівчині на 8 березня? Зараз врятуємо ситуацію. Гід Онлайн підготував оригінальні ідеї подарунків на 8 березня для дівчини на різний смак та бюджет - здивуйте кохану приємним сюрпризом.

Що подарувати дівчині на 8 березня — б‘юті-подарунки

Набір доглядової косметики для обличчя

Фото: unsplash.com

Доглядової косметики багато не буває. Якісні засоби для догляду за шкірою стануть гарним і функціональним подарунком для дівчини. Попередньо зверніть увагу на засоби, якими вона користується або порадьтеся з консультантом.

Скребок гуаша

Фото: unsplash.com

Прибрати набряки та освіжити обличчя допоможе скребок гуаша. Це дуже ефективний помічник для масажу обличчя. Подарувати скребок можна у комплекті зі спеціальною олією для шкіри.

Набір пензликів для макіяжу

Фото: unsplash.com

Важко уявити щоденний процес макіяжу без якісних пензликів. Тому такий подарунок стане дуже корисним в косметичці дівчини. Бувають пензлі зі штучного та натурального ворсу. Краще купувати не кожен пензлик окремо, а одразу набором. Так у вашої дівчини будуть всі необхідні пензлики для різних продуктів та зон обличчя.

Набір помад на кожен день

Фото: unsplash.com

Помади — це улюблений косметичний продукт, який може кардинально змінити загальний образ. Тому дівчата мають у косметичці багато різних відтінків та текстур губних помад. Гарним подарунком стане набір, який містить безліч відтінків блисків чи помад, які можна використати на кожен день та особливі події.

Подарунки дівчині на 8 березня — корисні варіанти

Баночки для організації зберігання на кухні

Фото: unsplash.com

Наводити порядок на кухні не так і легко через велику кількість каш та круп. А такі баночки допоможуть ефективно організувати простір та все упорядкувати. Вони бувають різного розміру та дизайну. Краще вибирати такі, які доповнять загальний інтер’єр.

Аксесуари для ванної кімнати

Фото: unsplash.com

Велика кількість дрібних елементів різного кольору, розміру можуть дратувати. Дуже важливо вміти правильно їх розставляти. Такі аксесуари допоможуть позбавитися від візуального шуму та гарно організувати всі необхідні деталі у ванній кімнаті

Стильний світильник

Фото: unsplash.com

Стильний і яскравий світильник гарно доповнить інтер’єр. Також він стане помічником у заняттях хобі. Наприклад, для в’язання чи читання сильний світильник — незамінна річ.

Теплий плед

Фото: envato.com

Подарувати своїй дівчині тепло та затишок легко! Зробити це можна за допомогою м'якого пледа. Він зігріватиме прохолодними вечорами, а також завжди нагадуватиме про вашу любов та піклування.

Подарунки на 8 березня своїми руками

Дерев’яний тримач для чашки

Фото: unsplash.com

Якщо ваша дівчина багато часу проводить за робочім столом, то занотовуйте собі цю ідею. Дерев'яний тримач для кави стане незамінним помічником при великому навантаженні, коли зробити перерву неможливо.

Подарунковий набір 

Фото: unsplash.com

Необов'язково купувати готові подарункові набори, адже зробити їх можна власноруч. За основу візьміть дерев’яну чи паперову коробку. Наповнити її можна улюбленими смаколиками, дрібничками та доглядовими засобами. Попередньо зверніть увагу на те, що подобається вашій дівчині та які речі привертають її погляд у магазинах.

Тримач для гаджетів

Ваша дівчина регулярно користується великою кількістю гаджетів? Тоді занотовуйте цю ідею для подарунків. Можна зробити тримач для гаджетів власними руками. Таким чином вся необхідна електроніка буде під рукою в одному місці.

Футболка з унікальним малюнком

Фото: unsplash.com

Зробити по-справжньому особливий подарунок на 8 березня можна легко своїми руками. Пропонуємо подарувати футболку з унікальним малюнком. Для цього підготуйте футболку без принтів, пензлики та спеціальну фарбу для текстилю. Зробіть оригінальний малюнок та подаруйте дівчині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?