Що подарувати дівчині на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханої
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дівчині на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханої

Що подарувати дівчині  на Новий рік 2022 — найкращі ідеї для коханої
Джерело:  online.ua

Коли мова заходить про подарунки для дівчат, тут слід бути особливо уважним, адже вони дуже вимогливі до речей. Для них відіграє роль не тільки практичність, а й візуальне оформлення подарунку. Гід Онлайн підготував оригінальні ідеї цікавих подарунків на Новий рік 2022 для дівчини - здивуйте кохану неймовірним сюрпризом.

Що подарувати дівчині на Новий рік 2022 - 12 оригінальних ідей

Сувенір з новорічною символікою

Фото: envato.com

2022 рік буде роком Тигра. Тому дівчині можна подарувати якусь корисну річ із зображенням цього звіра. Це може бути термокружка, велика тарілка, екосумка, декоративна фігурка, ялинкова прикраса, брелок або магніт, що вішається на холодильник. Ви можете проявити фантазію та зробити малюнок на сувенірі власноруч.

Набір смаколиків

Фото: envato.com

Дівчата обожнюють солодке, тому варіантів для вибору тут багато. Передноворічні магазини та лавки завалені різноманітними наборами цукерок, тістечок, шоколадок у формі Діда Мороза, ялинки, тощо. Так, наприклад, ви можете подарувати дівчині святкову коробку шоколадних цукерок ручної роботи або набір пряників з різною начинкою.

Парфумерія

Фото: envato.com

Духи з улюбленим ароматом будуть чудовим новорічним подарунком для дівчини. Краще заздалегідь уточнити, яким саме парфумам вона віддає перевагу.

Проте, якщо ви хочете зробити сюрприз, враховуйте вік дівчини, сезон, та інші фактори. Так, наприклад, для дівчат віком 18-20 років відмінно підходять цитрусові, ягідні та квіткові аромати, тоді як молодим жінкам віком 25-30 років можна подарувати духи з шипровими чи древесними нотками.

Набір для догляду за тілом

Фото: envato.com

Будь-якій дівчині буде приємно отримати подарунковий набір, який складається з крему, скрабу, масла чи молочка для тіла та зволожуючого лосьйону для обличчя. Ці засоби можуть бути з добавками різних компонентів рослинного походження.

Помилитися з вибором такого набору складно, але перед покупкою переконайтесь, що у дівчини немає алергічної реакції на один з компонентів вище перерахованих засобів.

Пристрій для створення зачіски

Фото: unsplash.com

Дівчатам з кучерявим волоссям постійно хочеться його випрямити, тоді як власниці прямих локонів завжди бажають їх завити. В обох випадках швидко вирішити задачу допоможе пристрій для укладки волосся.

Сьогодні на ринку представлено чимало таких пристроїв – випрямлювачі, стайлери, термощипці, тощо. Насадки, що йдуть в комплекті до таких пристроїв, дадуть дівчині змогу експериментувати з зачіскою та створювати нові образи кожен день.

Пристрій для манікюру

Фото: envato.com

Мова йде про LED лампу, з допомогою якою сушиться гель-лак та інші види декоративних покриттів для нігтів. Завдяки такому подарунку дівчина буде мати можливість створювати манікюр будь-якого дизайну вдома, їй не потрібно буде йти до салону.

Зимовий одяг та аксесуари

Фото: envato.com

У холодну пору року важливо тепло одягатися. Тому ви можете подарувати дівчині в’язаний шарф чи рукавчики, або ж шапочку. Також це може бути светр чи реглан з зображенням символу 2022 року – Тигра або Діда Мороза, ялинок, сніжинок, оленів, запряжених в санчата, тощо. Не забудьте про яскраву подарункову упаковку.

Піжама кігурумі

Фото: freepik.com

Піжама кігурумі – оригінальний вид домашнього одягу, який завоював популярність серед молоді в останні роки. В такій піжамі зручно і тепло не лише спати, а й просто ходити по дому чи читати книгу холодними зимовими вечорами. Піжама кігурумі представляє собою забавний комбінезон із каптуром у вигляді тваринки, мультиплікаційного героя чи навіть персонажа аніме.

Кружка з написом чи малюнком

Фото: unsplash.com

Якщо дівчина починає свій ранок з кружки чаю чи кави, такий подарунок гарантовано прийдеться їй до душі. Кружка може бути різного об’єму, форми, кольору, тощо. На ній можуть бути цікаві малюнки, написи, або навіть ім’я власниці. В якості додатка до кружки можна подарувати смачний чай з екзотичними тропічними фруктами.

Прикраса

Фото: pexels.com

Вибираючи прикрасу, важливо врахувати, якому стилю віддає перевагу дівчина, який матеріал їй більше подобається (золото, срібло), вона любить масивні прикраси, чи дрібні та майже непомітні.

Прикраса може бути не обов’язково з дорогоцінних металів. Можна вибрати стильну біжутерію. з недорогих матеріалів, разом з якою подарувати красиво прикрашену шкатулку для зберігання прикрас.

Набір для творчості

Фото: unsplash.com

Якщо дівчина має хобі, пов’язане з образотворчим мистецтвом – вона малює, вишиває, вирізає композиції з різнокольорового картону, можна їй подарувати набір для творчості. Це може бути розмальовки для зняття стресу, різнокольорові олівці чи фломастери, фарби гуаш, картини, що малюються по номерам, набори для вишивання з різнокольоровими нитками.

Ароматичний дифузор

Фото: envato.com

Дифузор представляє собою скляну пляшечку з ароматичною рідиною, в яку вставляють дерев’яні палички. Такий прилад заповнює помешкання нотками цитрусових чи ароматом хвої. При цьому можна регулювати інтенсивність запаху – якщо вставити одну паличку у повітрі будуть ледь відчутні нотки аромату, а якщо додати ще кілька паличок – він дещо підсилиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?