Що подарувати доньці на Новий рік 2021: найкращі ідеї подарунків
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати доньці на Новий рік 2021: найкращі ідеї подарунків

Що подарувати доньці на Новий рік 2021: найкращі ідеї подарунків
Джерело:  online.ua

Кожні батьки напередодні Нового року хочуть, щоб це свято стало для дитини по-справжньому чарівним. Найлегше занурити малюка в казку допоможуть подарунки, вибрати які не так вже й просто, особливо для дівчаток. Що подарувати доньці на Новий рік 2021, щоб вона точно повірила в чудеса і щиро зраділа? ONLINE.UA підібрав оригінальні ідеї новорічних подарунків, які приведуть в захват вашу юну принцесу.

Що подарувати доньці на Новий рік 2021: розумні гаджети

Гаджети впевнено продовжують завойовувати сучасний світ. Сьогодні складно уявити собі дитину без смартфона або смарт-годинника. Так, новорічні подарунки у вигляді техніки - задоволення не з дешевих. Але вони практичні, довговічні, і головне необхідні для розвитку сучасним дітям. Універсальна ідея для подарунка доньці на Новий рік 2020 року - планшет. Школярка зможе з його допомогою читати книги, грати і спілкуватися з друзями в соціальних мережах, а дорослій доньці такий гаджет стане в нагоді для роботи.

Ваша дочка-підліток захоплюється спортом і віддає перевагу активному спосібу життя? Подаруйте їй стильний фітнес-браслет. З його допомогою вона зможе не тільки контролювати свою активність і стан здоров'я, але і управляти музикою в смартфоні, отримувати повідомлення, відповідати на дзвінки.

Для зовсім маленьких дівчаток подарунком на Новий рік з категорії гаджетів може стати 3D-ручка. Це не тільки цікава, але і розвиваюча іграшка, яка назавжди змінить уявлення вашої дитини про малювання, допоможе розвивати її фантазію, просторове мислення і дрібну моторику.

Цікаві аксесуари

Дівчата з юних років тяжіють до прекрасного, тому навряд чи відмовляться від стильних аксесуарів. Доньці школярці, наприклад, в якості новорічного подарунка можна презентувати красиву косметичку або брендовий гаманець. Дівчатам 3-5 років припаде до душі набір аксесуарів для волосся або скринька для дрібниць, на якій буде зображений улюблений мультяшний герой. Доросла дочка на Новий рік гарантовано не відмовиться від теплих рукавичок і шарфа з цікавим принтом.

Подарунки для краси

У будь-якому віці дівчинки заздрісно дивляться на матусь під час макіяжу. Тому набір дитячої косметики їх точно призведе в захват. Доповніть подарунок цікавими прикрасами або набором для їх створення - такий новорічний сюрприз не вимагає серйозних грошових витрат, але гарантовано подарує вашій доньці море позитивних емоцій.

Розвиваючі подарунки

Книга з доповненою реальністю, яка оживає на очах у дитини - приголомшливий подарунок для дочки на Новий рік. 4D-енциклопедія, жива розфарбовка або улюблена казка, на додачу до якої можна купити її героя або замок з фігурками, напевно сподобаються дівчинці і занурять її в світ чудес та чарівництва.

Ще одна цікава ідея подарунка на Новий рік - дослідні набори, які відкриють для вашої дочки дивовижний світ, повний відкриттів. У захоплюючій грі дитина зможе познайомитися з законами фізики, хімії і навіть кристалографії.

Іграшки

Іграшки - мабуть, самий приємний подарунок для дівчаток. Яскраві і незвичайні ляльки, інтерактивні плюшеві іграшки, лялькові будиночки, популярні лялечки LOL точно порадують маленьку дитину.

Доньці молодшого шкільного віку можна подарувати дитячу швейну машинку, на якій вона буде шити наряди для ляльок, або манекен з довгим волоссям, який дозволить їй розвивати свої навички з плетіння косичок.

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригінальних і недорогих подарунків на Новий рік для всієї родини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?