Що подарувати колежанкам на 8 березня — 15 оригінальних ідей
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати колежанкам на 8 березня — 15 оригінальних ідей

Що подарувати колежанкам на 8 березня — 15 оригінальних ідей
Джерело:  online.ua

В Міжнародний жіночий день не забудьте привітати своїх колежанок. Підготуйте гарні привітання та невеличкі подарунки у знак поваги. Не знаєте, що подарувати колегам на 8 березня? Гід Онлайн підготував 15 ідей для подарунків на 8 березня дівчатам і жінкам у робочому колективі — здивуйте колежанок приємним сюрпризом.

Оригінальні подарунки для колег на 8 березня

Чохол для ноутбука

Фото: unsplash.com

Якщо ваша колежанка регулярно користується ноутбуком, то якісний чохол зі стильним дизайном стане гарним подарунком на 8 березня. У ньому ноутбук буде зручно приносити у офіс, а також на техніці не з’явиться подряпин, потертостей.

Крем для рук

Фото: envato.com

В сучасних умовах постійного використання антисептиків дуже сохне шкіра рук. Це викликає дискомфорт та заважає концентруватися. Тому крем для рук, який можна покласти в ящик робочого стола, буде гарним і корисним подарунком.

Набір пазлів

Фото: unsplash.com

Пазли — це гарна гра для релаксу. В неї можна пограти дружнім колективом з колегами під час обіду або після роботи. Вона сприяє приємному спілкуванню та зближенню між гравцями. Тому пазли — ідеальний подарунок для колег на 8 березня.

Ексклюзивний купаж кави 

Фото: unsplash.com

Важко уявити продуктивну роботу без чашки смачної кави. Тому будь-яка колежанка буде рада подарунку у вигляді авторського купажу ароматного напою. Ваш подарунок даруватиме їй приємні емоції кожного ранку.

Чашка з мотивуючим написом

Фото: unsplash.com

А щоб пити смачну каву з попередньої ідеї, потрібне затишне горнятко. Пропонуємо вибрати чашку з мотивуючим написом. Вона буде підіймати настрій та допоможе налаштовуватися на роботу.

Крапельна кавоварка

Фото: unsplash.com

Продовжуємо тему кави. Чашечка ароматного напою бадьорить та заряджає на роботу! Тому гарним подарунком в офіс для колежанок стане кавоварка. Недорогий та функціональний варіант — крапельна кавоварка. Так смачні американо та еспресо готуватимуться не відходячи від робочого місця.

Термос

Фото: unsplash.com

Зберегти приготований напій теплим на цілий день допоможе портативний термос. Це дуже корисний подарунок, який стане у нагоді протягом кожного робочого дня. Вибирайте невеличкий термос, щоб його зручно було взяти у будь-яку сумку.

Стильна пляшка для води

Фото: unsplash.com

Мати завжди під рукою пляшку води — це дуже зручно. Так ваша колежанка зможе дотримуватися водного балансу та не забувати про регулярне вживання рідини.

Настільна гра

Фото: unsplash.com

Один з способів порозумітися з колегами та знайти спільну мову з колективом - гра в настільну гру. Якщо ви вирішили придбати загальний подарунок на 8 березня для всіх колежанок, то настільна гра стане ідеальним варіантом.

Ароматична свічка

Фото: unsplash.com

Приємний аромат та затишне потріскування подарує ароматична свічка. Поставити її можна як вдома, так і на робочому столі в офісі. Вона гарно доповнить інтер’єр і радуватиме око. Можна придбати ароматичні свічки в магазині чи замовити у майстринь, які виготовляють їх власноруч.

Фоторамка для декору столу

Фото: unsplash.com

Ще одним гарним доповненням інтер’єру стане стильна та креативна рамка для фото. Так колежанка зможе розмістити у цій рамці фото своєї родини або спільне робоче фото. Поставити таку рамку можна вдома або прикрасити нею робочий стіл.

Компактне дзеркальце

Фото: envato.com

Дзеркальце — незамінна річ, щоб підправити макіяж чи зачіску в процесі роботи. Тому компактне настільне дзеркальце стане гарним та корисним подарунком. Вибирайте невеличке дзеркало, яке можна поставити на робочому столі.

Екологічний шопер 

Фото: unsplash.com

З таким стильним шопером ходити за покупками — саме задоволення. Тому екологічний подарунок буде не тільки гарним, а й корисним. Вибирайте сумочку з незвичайним дизайном з натуральних тканин.

Набір спортивних резинок для тренувань

Фото: unsplash.com

Сидяча робота негативно відбивається на здоров’ї. Дуже важливо регулярно займатися спортом та фізичними навантаженнями. Удосконалювати свою фізичну форму можна і в домашніх умовах. З цим допоможуть фітнес-резинки.

Сертифікат на масаж

Фото: unsplash.com

Розслабитися та позбавитися стресу можна різними шляхами. Один з них — масаж. Подаруйте колежанці на 8 березня сертифікат на масаж та хоч на один день у році позбавте її стресу та напруги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?