Що подарувати мамі на 60 років — найцікавіші ідеї на любий бюджет
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати мамі на 60 років — найцікавіші ідеї на любий бюджет

Що подарувати мамі на 60 років — найцікавіші ідеї на любий бюджет
Джерело:  online.ua

Наближається важлива подія - ювілей самої близької і головної людини у вашому житті - мами. Привітати з 60-річчям іменинницю хочеться якось нестандартно, піднести щось оригінальне, щоб викликати бурю позитивних емоцій. Гід Онлайн підказує, що подарувати мамі на 60 років - будь-який подарунок з нашої добірки ідей гарантовано стане кращим сюрпризом на день народження.

В ювілей, окрім подарунка, важливо оточити маму турботою, теплими словами і ласкою. До вибору презенту на день народження дочці чи сину варто підійти з усією серйозністю і відповідальністю. Здорово, якщо подарунок буде дійсно використовуватися за призначенням, а не припадати пилом у шафі або коморі.

Подарунок на 60 років мамі - чим здивувати

Фото: envato.com

В силу свого віку, деякі жінки не можуть довго стояти біля плити або годинами займатися прибиранням. Подарунки, перераховані нижче, полегшать ці завдання:

1. Пральна машина

Ювілей - чудова нагода оновити застарілу модель на більш сучасну та подарувати мамі пральну машину з функцією «прасування».

2. Мультиварка

За допомогою маленької помічниці можна з легкістю приготувати корисну і смачну їжу. Такий побутовий прилад можна брати в поїздку або на дачу - ваша мама точно знайде застосування такому подарунку.

3. Посудомийна машина

Якщо мама любить багато часу проводити на кухні, збирати рідних і друзів за одним столом, то посудомийка стане ідеальним подарунком. Маючи цей сучасний агрегат, іменинниця більше не буде витрачати багато сил і часу на брудний посуд.

4. Кухонний комбайн

Будь-якій господині цей прилад припаде до душі. Він включає в себе багато різних функцій і полегшує процес готування.

5. Хлібопіч

Хороший подарунок для тих, хто любить домашню випічку. До речі, в хлібопічці можна готувати не тільки хліб, а й замішувати тісто на різні борошняні вироби, і варити джеми та варення.

6. Робот-пилосос

Цей прилад стане незамінним помічником в будь-якому будинку. Він в рази полегшить прибирання і буде підтримувати чистоту поки господиня відпочиває або гуляє.

Що подарувати мамі на 60 років, у якої все є?

 Фото: freepik.com

У вашої мами вже є всі новинки техніки? В такому випадку краще подарувати на день народження оригінальний і пам'ятний презент. В якості подарунка може подарувати:

  • набір елітної і смачної кави або чаю;

  • ювелірні прикраси;

  • путівку в санаторій;

  • сертифікат на покупку парфумерії або косметики;

  • планшет, сучасний телефон чи електрону книгу;

  • масажне крісло;

  • плед;

  • махровий іменний халат, тапочки з підігрівом;

  • термос;

  • електропростирадло;

  • кімнатну рослину (лимонне дерево з плодами, незвичайного забарвлення орхідея);

  • кулінарну книгу;

  • нову сумку або гаманець з натуральної шкіри з іменним гравіюванням.

До будь-якого подарунку обов'язково слід подарувати гарний букет улюблених квітів мами. Можна вкласти в подарунок листівку з привітанням, написану власноруч. Проведіть ювілей разом з мамою, для неї ваша увага і турбота буде важливішою, ніж будь-який подарунок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?