Що подарувати на день народження хлопчику 5-7 років – найкращі ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на день народження хлопчику 5-7 років – найкращі ідеї

Що подарувати на день народження хлопчику 5-7 років – найкращі ідеї
Джерело:  online.ua

День народження - веселе свято, якому особливо радіють діти. Вони з нетерпінням чекають сюрпризів і подарунків, вибрати які не завжди просто. Онлайн Гід зібрав оригінальні ідеї подарунків на день народження хлопчика 5-7 років, які точно сподобаються імениннику.

Іграшковий арсенал хлопчиків 5-7 років, найчастіше, в десятки разів об'ємніший, ніж асортимент багатьох магазинів з іграшками. Та й сучасних дітей складно здивувати новою машинкою або м'ячем. Краще витратити на вибір подарунка трохи більше часу, але презентувати дитині саме те, що її зацікавить.

Що подарувати хлопчику на 5-7 років, у якого все є?

 Фото: envato.com

Хлопчику цього віку можна подарувати на день народження цікаву пізнавальну книгу або енциклопедію. Якщо дитина ще тільки вчиться читати, батьки допоможуть імениннику дізнатися багато цікавого з книги.

Сьогодні можна знайти безліч цікавих посібників для розвитку творчих навичок. Багато дітей люблять ліпити з пластиліну, тіста, слайму і кінетичного піску. Робота з пластичним матеріалом не тільки розвиває уяву, а й заспокоює нервову систему.

Юним вченим сподобаються набори для проведення хімічних дослідів і цікавих експериментів. Наприклад, за допомогою мікроскопа можна дізнатися, з чого складаються клітини тих чи інших продуктів харчування.

Не варто забувати про конструктори Lego, вони допоможуть дитині цікаво провести вільний час. Що говорити, навіть дорослі захоплюються такими іграшками.

Маленькі модники будуть раді новому стильному одягу. У цьому віці діти вже відходять від традиційних дитячих мотивів із зображенням казкових персонажів і героїв мультфільмів. Маленькі хлопці з великим задоволенням одягають принтовані футболки і майки, джинси, світшоти, лонгсліви, худі - міні-версії дорослих луків. Такий одяг точно викличе у дитини захоплення, адже хлопчики завжди хочуть бути схожими на тата.

Що подарувати на день народження сина 5-7 років - ідеї для батьків

Фото: envato.com

Гаджети стануть не тільки бажаним, а й корисним подарунком. Перші смарт-годинник або перший телефон безсумнівно викликають захоплення у дитини. До речі, і батькам від такого подарунка буде користь, адже через них можна відстежувати місцезнаходження дитини і завжди знати, де знаходиться син.

Спортивний інвентар в якості подарунка для хлопчика - безпрограшний варіант. Велосипед, ролики, самокат - весь цей спортивний інвентар не вимагає додаткових витрат і наявності інших пристосувань. А завдяки новому велосипеду дитина ціле літо буде кататися з друзями в парку або на стадіоні, дихати свіжим повітрям і розвивати фізичну силу.

Для того щоб навчити дитину відповідати за кого-то, можна подарувати домашню тварину. Найпростіші в догляді- рибки, пташки, кошенята. З собаками все трохи складніше - їх потрібно вигулювати в будь-яку погоду два рази в день, до того ж, якщо тварина велика, потрібно мати силу, щоб її утримати на вулиці. Але, якщо зважитеся на такий подарунок, треба бути готовими до того, що дитині доведеться періодично нагадувати про догляд за твариною.

Вибираючи подарунок на день народження хлопчику на 5-7 років пам'ятайте, що діти раді будь-якому подарунку і найбільше цінують увагу дорослих та час, проведений разом з ними. Досить вислухати дитину, розповісти цікаву історію, прогулятися в парку і у неї вже буде стільки емоцій, що ніякі дорогі подарунки цього не замінять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?