Що подарувати подрузі на день народження — оригінальні та цікаві ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати подрузі на день народження — оригінальні та цікаві ідеї

Що подарувати подрузі на день народження — оригінальні та цікаві ідеї
Джерело:  online.ua

Знайоме відчуття, коли подруга запрошує на день народження, а ти не знаєш, що подарувати? Якщо так, то пропонуємо кілька ідей та добірок з подарунками на будь-який смак.

Джерело:  ONLINE.UA

Вибір подарунку — це завжди щось зворушливе, адже хочеться здивувати близьку людину та зробити приємно. Нерідко вибір подарунків викликає стрес, навіть, якщо ви дружите не один рік. Щоб привітання не перетворилося у проблему варто враховувати наступні моменти:

  • Наскільки людина вам близька. Якщо ви познайомилися вчора в університеті чи на роботі, а вже завтра вас кличуть на вечірку, нормально бути невпевненим у виборі презенту. Для нещодавнього знайомства краще підібрати щось універсальне.

  • Уподобання та хобі. Завжди приємно отримувати щось пов’язане з інтересами. Цей варіант є слушним, якщо ви товаришуєте давно та впевнені чим цікавиться подруга.

  • Актуальність подарунку. Існують речі, яких ми конче потребуємо, але не хочемо витрачати на них гроші. При виборі подарунка краще віддати перевагу чомусь більш нагальному.

  • Ваші уподобання. Для близьких друзів часто працює схема «Подарую що сам хочу». Іноді зацікавлення друзів є спільними. Вибираючи подарунок «як для себе» ви точно не придбаєте дурниць.

  • Побажання іменинниці. Попросіть подругу створити wish list (список бажань). Таким чином ви матимете приблизне уявлення, який подарунок хотілося б подрузі.

Подарункові бокси

Фото: envato.com

Це хороший варіант, якщо хочете зібрати щось універсальне, не витрачаючи на це багато грошей. Подарунковий бокс може бути з різним тематичним наповненням.

Зберіть щось їстівне, косметику, канцелярію, аксесуари чи усе одразу. Це ідеальний варіант для того, якщо ви не впевнені в інтересах людини. Пам’ятайте, головне — практичність. Варто враховувати особливості. Запитайте чи має подруга якусь алергію чи нелюбов до певних речей.

Книга — найкращий подарунок

Фото: envato.com

Звучить банально, але це правда. Витратьте трохи часу та поспілкуйтеся з книжковими консультантами у магазинах. Запитайте про новинки, попросіть порекомендувати вам щось на конкретну тематику.

Якщо не любите ходити по книгарнях, то можна замовити книгу онлайн. Відфільтруйте сторінку за вподобаннями, ціною та характеристиками. Подивіться на книжковий рейтинг та рецензії.

Альбом спогадів

Фото: freepik.com

Роздрукуйте спільні фотографії, речі які пов’язані з вашими спогадами, жартами та хобі. Такі альбоми нагадують книжечки з невеликими сторінками, які можете заповнити своєю творчістю. Розкажіть в цьому альбомі, чому подруга для вас особлива.

Враження

Фото: freepik.com

Гарна ідея — придбати сертифікат на будь-яку подію. Це може бути катання верхи на конях, майстер-клас з малювання на піску, гончарне мистецтво чи стрибок з парашутом. Існують сертифікати різної цінової категорії. Подаруйте подрузі спогади.

Одяг

Фото: envato.com

Це один з найуніверсальніших подарунків, хоча й з найскладніших. Варто врахувати вподобання, розмір та стиль подруги. Слідкуйте за трендами. Перегляньте стрічку соціальних мереж. Можливо вам трапиться щось стильове.

Їстівний подарунок

Фото: envato.com

Подарувати щось смачне — завжди добрий помисел. Важко уявити круту вечірку на честь дня народження без торта. Зробіть подрузі сюрприз. Останнім часом в мережі популярні торти у корейському стилі. Вони оброблені недбалими мазками та маюсь кремовий напис від руки.

Також можна зробити їстівний букет з цукерок, круасанів чи шашлику. Все залежить від смаку.

Декор та аксесуари

Фото: envato.com

Приємно по-особливому оформити робоче місце, кімнату чи образ. Забіжить до магазинів декору. Такі дрібнички будуть приємним подарунком, а ще обов’язково нагадуватимуть про вас. Радимо обирати щось нейтральних кольорів та стилю.

Сертифікат

Фото: envato.com

Майже всі магазини товарів мають сертифікати на якусь суму покупок. Наприклад, вам відомо що подруга хоче придбати собі новий одяг, але ви не знаєте її уподобань. Це один з найпростіших варіантів. Згодиться на випадок, якщо у вас обмаль часу на шопінг.

Головне, пам’ятайте, що справжні друзі запрошують вас на свято не заради подарунків. Найцінніше — це увага та проведений разом час!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?