Що подарувати вчителю на Новий рік 2021: оригінальні та незвичайні ідеї
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати вчителю на Новий рік 2021: оригінальні та незвичайні ідеї

Що подарувати вчителю на Новий рік 2021: оригінальні та незвичайні ідеї
Джерело:  online.ua

Новий рік 2021 вже не за горами, а тому шкільні батьківські чати в соцмережах починають нагадувати "поле бою", на якому ведуться запеклі суперечки щодо вибору новорічних подарунків дітям та їхнім вчителям. З року в рік самою наболілої темою у батьків стає питання - дарувати вчителю подарунок на Новий рік чи ні. Але, як правило, більшість членів батьківського колективу за традицією виступають за подарунки, після чого на порядок денний випливає нове питання - що подарувати вчителю на Новий рік. ONLINE.UA підібрав кілька оригінальних ідей подарунків вчителям на Новий рік 2021, які сильно не вдарять по гаманцю батьків і точно припадуть до душі педагогам.

Подарунок вчителю на Новий рік: цікаві ідеї від класу

Вибираючи подарунок вчителю на Новий рік 2021 потрібно дотримуватися кількох критеріїв. По-перше, новорічний презент ні в якому разі не повинен поставити педагога в незручне становище - нічого дорогого, масштабного і занадто особистого. Не варто купувати вчителям на Новий рік дороговартісну побутову техніку, ювелірні прикраси або дарувати гроші в концерті, адже такий подарунок може бути розцінений як хабар і педагог не зможе його прийняти. Відмовится краще також і від духів, косметичних засобів та сертифікатів в салон краси - вчитель такий подарунок може розцінити як неприємний натяк на необхідність краще доглядати за собою, тому навряд чи зрадіє презенту.

Практичний подарунок

Символом 2021 року стане Білий Металевий Бик, який любить практичність і хазяйновитість у всьому. Тому набір канцелярського приладдя в подарунок вчителю на Новий рік буде як не можна до речі. Втім, гарантовано оцінить педагог подарунковий сертифікат в книжковий магазин, адже по ньому вчитель зможе придбати не тільки дидактичний матеріал для роботи на уроці, а й відмінну книгу для душі.

Корисний подарунок

Якщо ви вибираєте новорічний подарунок вчителю початкових класів, то відмінним варіантом може стати термокружка. Не забувайте, встежити за невгамовними першокласниками вчителю не просто, тому відволіктися на чашку чаю просто нереально. Подаруйте педагогу термокружку зі зручною кришкою, в якій напій не тільки довго залишиться гарячим, але і не проллється. Ми впевнені, за такий подарунок вчитель буде вам щиро вдячний.

Душевний подарунок

Зовсім не обов'язково, щоб подарунок вчителю на Новий рік 2021 був практичним. Адже головне те, щоб презент точно порадував людину і створив навколо неї атмосферу свята. Декоративна подушка з добрими новорічними побажаннями добра або красиве живе дерево, яке буде рости з вашими дітьми в класі до самого випуску - варіантів маса.

Незвичайний подарунок

Шукайте щось незвичайне і оригінальне для подарунка вчителеві на Новий рік? Зверніть увагу на аромалампу, яка допоможе педагогу не тільки розслаблятися після напружених шкільних буднів, а й в сезон застуд проводити ефективну профілактику від грипу. Тут вже розраховуйте на бюджет - керамічний сувенір зі свічкою всередині і набором ефірних масел коштує дешевше, сучасний ультразвуковий аромадіффузор - обійдеться дорожче.

Оригінальний подарунок

І ще одна ідея оригінального подарунка вчителеві на Новий рік - сенсорна метеостанція. Такий гаджет щодня буде підказувати педагогу, яка погода за вікном, та до того ж стане стильним декором інтер'єру, так як в залежності від погоди він змінюється зовні.

Що подарувати вчителю на Новий рік 2021 від себе: бюджетні ідеї

Аксесуари з гравіюванням

Якщо у вашому класі вирішили не вітати вчителя з Новим роком, але ви цю позицію не підтримуєте і вирішили зробити подарунок від себе, то в якості крутої ідеї можуть стати аксесуари з гравіюванням. Наприклад, ручка, лінійка, указка, настільний органайзер для канцелярського приладдя з ексклюзивним написом приємно здивують вчителя і будуть нагадувати йому про вашу дитину довгі роки.

Солодкий презент

Універсальна ідея для привітання вчителя з Новим роком - солодкий подарунок. Боїтеся здатися банальними? Оформите його по-авторськи. Набори печива чи цукерок з побажаннями або кекси з передбаченнями. Сьогодні на ринку представлено багато цікавих ідей, серед яких ви гарантовано зможете підібрати відповідний набір саме для свого вчителя.

Подарунок за інтересами

Якщо ви знаєте, чим захоплюється вчитель, то можна зробити подарунок за інтересом. Наприклад, може ваша вчителька розводить рідкісні сорти кактусів або обожнює пекти кекси в формі ведмедиків. А може любити вишивати? Тут прогадати неможливо!

І не забувайте, Новий рік - не день народження! Тому подарунки слід вибирати не дуже дорогі і не вичурні, але теплі і щирі!

Раніше ONLINE.UA ділився ідеями недорогих і корисних подарунків на Новий рік 2021  для дітей, батьків, колег, коханих, рідних і близьких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?