Що подивитися на Новий рік 2022: найкращі фільми та мультфільми для святкового настрою
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Що подивитися на Новий рік 2022: найкращі фільми та мультфільми для святкового настрою

Що подивитися на Новий рік 2022: найкращі фільми та мультфільми для святкового настрою
Джерело:  online.ua

Новорічні канікули – це найкращий час для того, щоб відволіктися від роботи та побутових проблем за цікавими фільмами. Перегляд фільмів на новорічно-різдвяну тематику - відмінний сценарій для святкування Нового року та Різдва в сімейному колі. Гід Онлайн підготував добірку найкращих фільмів та мультфільмів, які варто подивитися всією родиною - вони наповнять позитивом, створять святковий настрій, а ще й змусять навіть дорослих повірити знову у казку.

Деякі новорічні стрічки ми пам’ятаємо з дитинства та знаємо на пам’ять кожен діалог. Але завдяки їхній атмосфері, іскрометному гумору та цікавому сюжету їх хочеться переглядати знову і знову. Такі фільми та мультфільми ніколи не набриднуть та завжди будуть актуальними.

Цікаві новорічні фільми для всієї сім'ї

Сам удома

Мабуть немає такої людини, яка не бачила цього чудового новорічного фільму. У центрі його сюжету – десятирічний хлопчик Кевін, який через помилку був залишений батьками один у великому помісті.

Завдяки своїй винахідливості та кмітливості йому вдається самотужки справитися з двома не занадто розумними бандитами, які намірилися пограбувати будинок. Фільм відмінно підходить для перегляду всією родиною.

Різдвяна історія

Хрестоматійне оповідання, написане майстром пера Чарльзом Діккенсом, відоме кожному. Та варта уваги й анімована екранізація від талановитого режисера Роберта Земекіса, головну роль у якій «виконав» не менш талановитий комік Джим Керрі.

Фільм розповідає про похмурого скнару Ебенезера Скруджа, який ненавидить Різдво та готовий вдавитися за кожну копійку. Доля посилає йому трьох духів, які за одну ніч змусять Скруджа переосмислити своє життя та відношення до свята.

Карнавальна ніч

Не можна обійти стороною і кінокласику радянської епохи, зняту у далекому 1956 році. Це історія про те, як зануда та бюрократ всіма силами намагався зіпсувати свято, але молодь не дала йому цього зробити.

Варто відзначити, що фільм багато у чому відходить від типових радянських штампів. У ньому є дотепні жарти, яскраві наряди (чого варта тільки головна героїня) та безліч музикальних хітів тих років. Не дивно, що фільм популярний до сих пір.

101 далматинець

Роман британської письменниці Доді Сміт має чимало мультиплікаційних версій та екранізацій. Однією з найвдаліших можна назвати однойменний фільм 1996 року.

Це весела різдвяна історія про песиків, з яких підступна дама Стервелла Де Віль вирішила пошити міхову шубу. Звісно, зло буде покаране, а тварини будуть повернуті господарям. Фільм чудово підходить для перегляду всією сім’єю.

Полярний експрес

Ще одна анімаційна стрічка від Роберта Земекіса, створений за мотивами однойменної дитячої книги 1985 року. У центрі сюжету – маленький хлопчик, який втратив віру у Різдво. Напередодні свята перед його будинком з'являється чарівний поїзд який направляється до Північного полюсу – на батьківщину справжнього Санти. На хлопчика чекає безліч пригод разом з іншими пасажирами поїзду та здійснення заповітних мрій…

Новорічні фільми - новинки 2021 року

Рік, що закінчується, не дивлячись на обмеження, пов’язані з пандемією, привніс у світовий кінематограф чимало цікавих та захоплюючих фільмів. Деякі з них обов’язково слід переглянути під час зимових свят.

Круїз у джунглях

Основою для фільму став однойменний атракціон з тематичного парку Діснейленд, який дає змогу мандрівникам відправитися у захоплюючу подорож самою повноводною річкою світу – Амазонкою.

Фільм вийшов дуже яскравим, сповненим пригод та карколомних трюків. Героям доведеться шукати джерело вічної молодості у джунглях, населених небезпечними тваринами та дикими племенами.

Круелла

Фільм представляє собою передісторію відомої лиходійки Стервелли Де Віль, яка запам’яталася глядачам по фільму «101 далматинець». Тепер же у них з’явилася можливість поспостерігати за становленням особистості тієї самої підступної дами, яка мріє пошити шубу з безневинних цуценят.

Хлопчик на ім’я Різдво

Фентезійний британський фільм, в центрі сюжету якого хлопчик Ніколас. Він проживає у казковому лісі Лапландії разом зі своїм батьком Джоелем. Одного разу місцевий король збирає у себе в палаці самих сильних та кмітливих жителів королівства та доручає їм відправитися у подорож, щоб знайти річ, який стане для людей символом надії.

Прем'єри фільмів 2022 

Деякі фільми ще не вийшли у прокат, проте у вас вже є можливість переглянути трейлери та ознайомитися з їхнім сюжетом.

Трейлери фільмів, що вийдуть у 2022 році:

  • «Світ Юрського періоду 3: Домініон» Остання частина всесвітньо відомої трилогії про парк з живими динозаврами, створений ексцентричним мільйонером.

  • «Аватар 2». Довгоочікуване продовження фільму 2009 року, знятого Дж. Кемероном. В ньому йтиметься про подальшу долю народу На'ві, колишнього землянина Джейка Саллі у тілі аватара та його супутниці Нейтірі.

  • «Бетмен». Перезапуск серії фільмів про популярного супергероя, який наводить справедливість у місті Готем, приховуючись за образом летючої миші. В онову фільму лягли класичні комікси DC.

  • «Загублене місто». Ще один пригодницький фільм, який розповідає про відому письменниці, яка вирушає у захопливу подорож для презентації свого нового роману.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?