Сумісність по стихіях: як проявляють себе у відносинах знаки зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Сумісність по стихіях: як проявляють себе у відносинах знаки зодіаку

Сумісність по стихіях: як проявляють себе у відносинах знаки зодіаку
Джерело:  online.ua

Ви закохані або отримали пропозицію руки і серця, але не наважуєтеся на наступний важливий крок? Запитайте у зірок, чи варто занурюватися з головою в любов або виходити заміж саме за цю людину. АстроГід Онлайн підготував прогноз сумісності для знаків зодіаку за стихіями - дізнайтеся, як може проявити себе у відносинах коханий чи кохана.

Всього поділяють чотири стихії:

  • Повітря - Близнюки, Водолій, Терези

  • Вогонь - Овен, Лев, Стрілець

  • Земля - Козоріг, Діва, Телець

  • Вода - Риби, Скорпіон, Рак

Сумісність знаків зодіаку - за стихіями

Фото: unsplash.com

Повітря і Вогонь

Кращим поєднанням повітряних знаків вважається союз з вогняною стихією. Такі відносини наповнені емоціями, пристрастями і пригодами. Однак партнерам часом доведеться стримати свій запал і прислухатися один до одного, щоб уникнути конфліктів.

Повітря і Вода

Союз повітря і води часто може принести чимало проблем. Представники знаків цих стихій волелюбні і норовливі, а також цінують свій особистий простір. Тому їм доведеться багато працювати над відносинами, проявляти чуйність і чути партнера.

Повітря і Земля

Взаємини між земним і повітряними знаками будуть наповнені ідилією і спокоєм. Однак найчастіше такому союзу буде не вистачати яскравих і сильних емоцій. При правильному підході і взаєморозуміння таке поєднання може обернутися міцними і надійними відносинами.

Вогонь і Вода

Такі відносини будуть своєрідною конкуренцією між людьми. Партнерам буде важко йти на поступки і змінювати свої звички. Їм варто більше часу приділяти спілкуванню і вчитися краще розуміти один одного.

Вогонь і Земля

Представники вогняні і земних знаків будуть прекрасно доповнювати один одного у відносинах. Їх союз буде цікавим і наповненим яскравими подіями. Найголовніше - не нудьгувати, постійно придумувати щось нове і, звичайно, бути готовим до змін заради другої половинки.

Вода і Земля

Прекрасною атмосферою наповнені відносини між водними і земними знаками. У такій парі панує підтримка, взаєморозуміння і повага, а також готовність завжди прийти на допомогу і пожертвувати собою. Однак зайва невпевненість земних знаків може стати невеликим перешкодою.

Повітря і Повітря

Два повітряних знака можуть прекрасно взаємодіяти між собою, проте їх відносини можуть нести легковажний і несерйозний характер. Щоб зробити союз довготривалим, доведеться докласти чимало терпіння і всіма силами намагатися не втрачати інтерес до другої половинки.

Вогонь і Вогонь

Відносини між вогняними знаками можуть стати дуже небезпечними і непередбачуваними. Людям цих знаків зазвичай важко контролювати свої емоції і йти на компроміси, що може привести до великих сварок і конфліктів.

Вода і Вода

Поєднання двох представників водної стихії не найкраще. Люди таких знаків часто творчі, але дуже чутливі і непостійні, їм важно буде жити разом. Їм потрібен хтось, хто принесе в їх життя спокій і стабільність.

Земля і Земля

Союз знаків цієї стихії може бути надто спокійним і беземоційним, не виключені застої в стосунках. Щоб домогтися взаєморозуміння, партнерам доведеться багато розмовляти і проявляти ініціативу.

Так, деякі стихії, як стверджують зірки, дійсно несумісні. Але це зовсім не означає, що вони не можуть по-справжньому любити і створити міцну сім'ю. Тому при прийнятті важливих рішень у житті насамперед прислухайтеся до свого серця - по-справжньому люблячим людям ніякі перешкоди не страшні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?