Сумісність знаків зодіаку: Діва і Стрілець в коханні і шлюбі
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Сумісність знаків зодіаку: Діва і Стрілець в коханні і шлюбі

Джерело:  online.ua
Сумісність знаків зодіаку: Діва і Стрілець в коханні і шлюбі

Любовний союз, в якому жінка - Діва, а чоловік - Стрілець - велика рідкість, оскільки ці знаки Зодіаку абсолютно протилежні за характером. У пари, в якій жінка - Стрілець, а чоловік - Діва, відсоток успіху на міцні відносини і щасливий шлюб більше. АстроГід Онлайн підготував гороскоп сумісності - дізнайтеся, як поводяться Діва і Стрілець в коханні, сексі і шлюбі.

Жінка - Діва, чоловік - Стрілець: кохання і секс

Фото: pixabay.com

Успіх союзу жінки-Діви і чоловіки-Стрільця здається сумнівним. Обом знакам Зодіаку притаманні характери, які можна охарактеризувати як протилежні. Жінка-Діва замкнута, вона проявляє більшу стриманість в прояві почуттів, а чоловік-Стрілець демонстративний в вираженні своєї пристрасті.

Стрілець надає великого значення своїй свободі. Контроль, що виходить від Діви, відлякує хлопця. Спочатку стриманість, скромність обраниці привертає, з'являється бажання оберігати, захищати, але незабаром Стрілець знаходить пасивність партнерки настільки нудною, що приймає рішення піти.

Чоловікові неприємна поведінка партнерки, коли вона вичитує, критикує його вчинки. Діві, щоб зберегти гармонію у парі доведеться надавати більше свободи своєму супутнику.

В інтимному житті у жінки-Діви і чоловіки-Стрільця також виникають розбіжності. Гармонії в ліжку складно досягти вогняному і земному знакам. Стрілець - пристрасний, він любить бурхливий секс. А Діва - боязка і сором'язлива, її потяг до спокійного сексу дратує партнера. Вихід з глухого кута тут один - готовність до експериментів. Тільки так жінка-Діва і чоловік-Стрілець можуть знайти взаєморозуміння в інтимній сфері.

Чоловік - Діва, жінка - Стрілець: кохання і секс

Фото: pixabay.com

Коли чоловік - Діва і жінка - Стрілець вступають у відносини, особистісні якості одного благотворно впливають на іншого, виправляючи недоліки характеру. Наприклад, чоловік дуже стійкий до фінансових проблем: збирає, будує стабільне фінансове майбутнє, а Стрілець по натурі імпульсивна, часто нестабільна в збереженні коштів. Чоловік-Діва допоможе партнерці навчитися економити і відкладати на чорний день. Союз парі вдається побудувати на взаємовиручці, чесності, довірі.

Чоловіка-Діву може спокусити жінка-Стрілець. Той, хто стриманий, а іноді і загальмований, відчуває захоплення і потяг до цієї незалежної, активної обраниці, яка цікавиться всім і постійно знаходиться в русі.
Однак, через деякий час, бадьорість і динамізм жінки-Стрільця можуть втомити, налякати чоловіка-Діву. Для нього верхи щастя буде, крім любові, тиша, спокій, затишок. Отже, чоловікові доведеться зробити низку поступок, щоб продовжити відносини.

У сексі такій парі не завжди вдається досягти взаємної гармонії. Жінка-Стрілець завжди готова до бурхливої пристрасті, в той час як її партнер більше любить стриманий інтим. Але, як правило, Стрільця і Діві вдається знайти компроміс в ліжку завдяки тому, що чоловік завжди готовий поступатися партнерці і погоджується на будь-які сексуальні експерименти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?