ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти
Джерело:  online.ua

Головний плюс тортів з печива — їх не потрібно пекти! Приготувати тортик без випічки під силу навіть неопитній господині — для цього необхідно всього лише 15-30 хвилин вільного часу. Стандартний список інгредієнтів для приготування тортів з печива — молоко, цукор, вершкове масло, сметана / згущене молоко — легко урізноманітнити, просто додавши в крем сир або какао і прикрасивши готовий тортик часточками фруктів, ягодами, родзинками, чорносливом, грецькими горіхами і навіть цукерками.

Торт з печива, який не треба пекти, — універсальний варіант десерту для сімейного чаювання. Прикрашену в святковому стилі, наприклад, трояндочками з крему або шоколадною стружкою солодкість можна подати гостям на будь-якому торжестві. Такий десерт прекрасно поєднується як з гарячими напоями — чаєм, кавою, глінтвейном, так і з освіжаючими — лимонадом, соком, морсом, узваром. Домашньому тортику особливо будуть раді дітки — побалуйте їх простими, але смачними ласощами. Нижче ми зібрали для вас найцікавіші покрокові рецепти тортів з печива без випічки, які не вимагають великих витрат часу і грошей.

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно піч

1. Як приготувати торт з печива і сиру без випічки

Фото: povar.ru

Інгредієнти:

  • Печиво — 600 г.;

  • Сир — 500 г.;

  • Молоко — 200 мл.;

  • Вершкове масло — 150 г.;

  • Какао — 2 ст.л.;

  • Ізюм та волоські горіхи — за смаком

Покроковий рецепт торта з печива і сиру, який не треба пекти:

  1. Розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром;

  2. Додати до цукрово-масляною суміші м'який сир, цукор і збити міксером;

  3. Після того як цукор повністю розчиниться, всипати какао і додати родзинки (на цьому ж етапі можна додати горіхи або ж залишити їх для прикраси), перемішати;

  4. Підготувати печиво, опустивши кожне в молоко на 5 секунд. Викласти в форму або на плоске блюдо;

  5. Перший шар печива промазати сирним кремом. Те ж саме виконати з іншими трьома шарами;

  6. Заключний етап — обмазати весь торт кремом і посипати горішками або крихтою з печива. Залишити просочитися кремом при кімнатній температурі на 2 години, після чого прибрати в холодильник.

2. Як приготувати смачний торт з печива з бананом

  Фото: patee.ru

Інгредієнти (на 5 порцій):

  • Печиво пісочне — 500 г.;

  • Банани — 6 шт.;

  • Сметана — 500 мл.;

  • Молоко — 300 мл.;

  • Цукор — 1ст.;

  • Фрукти і ягоди для прикраси: апельсини, ківі, полуниця;

  • Шоколад молочний

Покроковий рецепт торта з печива з бананом:

  1. Порізати банани кружечками. Додати їх в збиту з цукром сметану;

  2. Опустити печиво на пару секунд в молоко;

  3. Викладати розм'якшене печиво шарами, ретельно промазуючи сметанним кремом з бананами;

  4. Прикрасити готовий торт з печива фруктовими часточками і натертим шоколадом;

  5. Поставити готовий тортик в холодильник на півгодини.

3. Як приготувати торт з печива зі згущеним молоком і сметаною

 Фото: headinsider.net

Інгредієнти:

  • Печиво — 500 г.;

  • Згущене молоко —1 банка;

  • Сметана — 4 ст.л ;

  • Цукор — 4 ст.л.;

  • Какао-порошок —10 г.;

  • Ізюм — 100 г.;

  • Волоські горіхи —1 ст.

Покроковий рецепт торта з печива зі згущеним молоком і сметаною:

  1. Змішати цукор, какао і сметану. Поставити каструлю на вогонь і варити крем, безперервно помішуючи, близько 4-х хв. Не доводити до кипіння. Дати крему охолонути;

  2. Очистити грецькі горіхи і прожарити їх на сухій сковороді протягом 3-х хв., Подрібнити в крихту;

  3. Розламати печиво, змішати з горішками і родзинками;

  4. Отриману суміш викласти у форму. Помістити в холодильник;

  5. Коли торт захолоне, полити його кремом.

4. Як приготувати торт без випічки з печива з желе

 Фото: womanadvice.ru

Інгредієнти (на 8 порцій):

  • Печиво — 200 г.;

  • Сир — 150 г.;

  • Вершкове масло — 100 г.;

  • Сметана — 500 г.;

  • Цукор —120 г.;

  • Ванільний цукор — за смаком;

  • Лимон — 1 шт.;

  • Желатин — 10 г.;

  • Фруктове желе — 50 г.

Покроковий рецепт торта з печива з желе:

  1. Подрібнити печиво в крихту. Змішати з розм'якшеним вершковим маслом, перемішати;

  2. Викласти тісто в роз'ємну форму, розрівняти, дати настоятися в холодильнику протягом 30 хв.;

  3. Приготувати желейний крем: желатин залити невеликою кількістю води (близько 100 мл.) і залишити на 10 хв. Підігріти рідину на маленькому вогні, помішуючи, не доводячи до кипіння. Коли желатин розчиниться, зняти з вогню і остудити;

  4. У протертий сир додати сметану і цукор (+ ванільний цукор), лимонний сік;

  5. Збивати суміш, поки не розчиниться цукор. Збиваючи, влити желатин;

  6. Змастити отриманим кремом всі шари торта з печива і поставити його в холод на 1-2 години;

  7. Приготувати фруктове желе, дотримуючись інструкції на упаковці (але води взяти на 100 мл. менше);

  8. Полити остиглим желе тортик і знову прибрати його в холодильник до повного застигання;

  9. Прикрасити готовий тортик з печива лимонними часточками і листочками м'яти.

5. Як приготувати торт з печива «Вушка» (торт «Лінивий наполеон»)

  Фото: povar.ru

Інгредієнти (на 10-12 порцій):

  • Печиво «Вушка» —1 кг.;

  • Молоко (3,2%) — 1 л.;

  • Цукор — 200 г.;

  • Яйце — 3 шт.;

  • Вершкове масло —150 г.;

  • Ванілін — за смаком;

  • Борошно — 6 ст.л.

Покроковий рецепт смачного торта з печива «Вушка»:

  1. Змішати ½ л. холодного молока і яйця, збити, додати цукор і ванілін, знову збити. Збиваючи, всипати попередньо просіяне борошно;

  2. Решта ½ л. молока закип'ятити. Коли молоко закипить, влити приготовлену на першому етапі суміш;

  3. Варити крем близько 7 хвилин до загустіння. Остудити;

  4. Збити м'яке вершкове масло спочатку на маленькій, потім на високій швидкості;

  5. Додавати збите масло в суміш поетапно, збиваючи після кожної невеликої порції;

  6. Викласти вушка в форму, змастити всі шари заварним кремом. Обмазати їм готовий торт. Прикрасити крихтою з печива.

6. Як приготувати торт з печива і зефіру

 Фото: cookinglib.ru

Інгредієнти (на 6 порцій):

  • Печиво — 200 г.;

  • Зефір — 500 г.;

  • Згущене молоко варене — 2 банки;

  • Вершкове масло — 300 г.;

  • Банани — 3 шт.;

  • Волоські горіхи — за смаком

Покроковий рецепт смачного торта з печива і зефіру:

  1. Розрізати зефір уздовж навпіл. Відкласти верхні частини для прикраси торта;

  2. Нарізати банани кружечками;

  3. Подрібнити пісочне печиво з горіхами в блендері;

  4. Збити згущене молоко і розм'якшене масло;

  5. Формуючи торт з печива, чергувати шари: зефір — крем + горіхова крихта — банан. Верх торта прикрасити відкладеними спочатку верхівками зефірок, покрити кремом і посипанням;

  6. Залишити торт в холодильнику на 3-4 години.

Як бачите, приготувати смачний торт з печива, який не потрібно пекти, дуже просто. Для цього необхідно лише бажання і трохи вільного часу. Готувати домашній тортик без випічки можна не тільки зі звичайного пісочного печива або «Вушок», а й з усіма улюбленого крекеру «Рибки» і навіть бісквітного печива «Савоярді». З останнього виходить відмінний торт «Тірамісу», не гірше, ніж в італійському ресторані!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?