ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно пекти
Джерело:  online.ua

Головний плюс тортів з печива — їх не потрібно пекти! Приготувати тортик без випічки під силу навіть неопитній господині — для цього необхідно всього лише 15-30 хвилин вільного часу. Стандартний список інгредієнтів для приготування тортів з печива — молоко, цукор, вершкове масло, сметана / згущене молоко — легко урізноманітнити, просто додавши в крем сир або какао і прикрасивши готовий тортик часточками фруктів, ягодами, родзинками, чорносливом, грецькими горіхами і навіть цукерками.

Торт з печива, який не треба пекти, — універсальний варіант десерту для сімейного чаювання. Прикрашену в святковому стилі, наприклад, трояндочками з крему або шоколадною стружкою солодкість можна подати гостям на будь-якому торжестві. Такий десерт прекрасно поєднується як з гарячими напоями — чаєм, кавою, глінтвейном, так і з освіжаючими — лимонадом, соком, морсом, узваром. Домашньому тортику особливо будуть раді дітки — побалуйте їх простими, але смачними ласощами. Нижче ми зібрали для вас найцікавіші покрокові рецепти тортів з печива без випічки, які не вимагають великих витрат часу і грошей.

ТОП-6 смачних тортів з печива, які не потрібно піч

1. Як приготувати торт з печива і сиру без випічки

Фото: povar.ru

Інгредієнти:

  • Печиво — 600 г.;

  • Сир — 500 г.;

  • Молоко — 200 мл.;

  • Вершкове масло — 150 г.;

  • Какао — 2 ст.л.;

  • Ізюм та волоські горіхи — за смаком

Покроковий рецепт торта з печива і сиру, який не треба пекти:

  1. Розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром;

  2. Додати до цукрово-масляною суміші м'який сир, цукор і збити міксером;

  3. Після того як цукор повністю розчиниться, всипати какао і додати родзинки (на цьому ж етапі можна додати горіхи або ж залишити їх для прикраси), перемішати;

  4. Підготувати печиво, опустивши кожне в молоко на 5 секунд. Викласти в форму або на плоске блюдо;

  5. Перший шар печива промазати сирним кремом. Те ж саме виконати з іншими трьома шарами;

  6. Заключний етап — обмазати весь торт кремом і посипати горішками або крихтою з печива. Залишити просочитися кремом при кімнатній температурі на 2 години, після чого прибрати в холодильник.

2. Як приготувати смачний торт з печива з бананом

  Фото: patee.ru

Інгредієнти (на 5 порцій):

  • Печиво пісочне — 500 г.;

  • Банани — 6 шт.;

  • Сметана — 500 мл.;

  • Молоко — 300 мл.;

  • Цукор — 1ст.;

  • Фрукти і ягоди для прикраси: апельсини, ківі, полуниця;

  • Шоколад молочний

Покроковий рецепт торта з печива з бананом:

  1. Порізати банани кружечками. Додати їх в збиту з цукром сметану;

  2. Опустити печиво на пару секунд в молоко;

  3. Викладати розм'якшене печиво шарами, ретельно промазуючи сметанним кремом з бананами;

  4. Прикрасити готовий торт з печива фруктовими часточками і натертим шоколадом;

  5. Поставити готовий тортик в холодильник на півгодини.

3. Як приготувати торт з печива зі згущеним молоком і сметаною

 Фото: headinsider.net

Інгредієнти:

  • Печиво — 500 г.;

  • Згущене молоко —1 банка;

  • Сметана — 4 ст.л ;

  • Цукор — 4 ст.л.;

  • Какао-порошок —10 г.;

  • Ізюм — 100 г.;

  • Волоські горіхи —1 ст.

Покроковий рецепт торта з печива зі згущеним молоком і сметаною:

  1. Змішати цукор, какао і сметану. Поставити каструлю на вогонь і варити крем, безперервно помішуючи, близько 4-х хв. Не доводити до кипіння. Дати крему охолонути;

  2. Очистити грецькі горіхи і прожарити їх на сухій сковороді протягом 3-х хв., Подрібнити в крихту;

  3. Розламати печиво, змішати з горішками і родзинками;

  4. Отриману суміш викласти у форму. Помістити в холодильник;

  5. Коли торт захолоне, полити його кремом.

4. Як приготувати торт без випічки з печива з желе

 Фото: womanadvice.ru

Інгредієнти (на 8 порцій):

  • Печиво — 200 г.;

  • Сир — 150 г.;

  • Вершкове масло — 100 г.;

  • Сметана — 500 г.;

  • Цукор —120 г.;

  • Ванільний цукор — за смаком;

  • Лимон — 1 шт.;

  • Желатин — 10 г.;

  • Фруктове желе — 50 г.

Покроковий рецепт торта з печива з желе:

  1. Подрібнити печиво в крихту. Змішати з розм'якшеним вершковим маслом, перемішати;

  2. Викласти тісто в роз'ємну форму, розрівняти, дати настоятися в холодильнику протягом 30 хв.;

  3. Приготувати желейний крем: желатин залити невеликою кількістю води (близько 100 мл.) і залишити на 10 хв. Підігріти рідину на маленькому вогні, помішуючи, не доводячи до кипіння. Коли желатин розчиниться, зняти з вогню і остудити;

  4. У протертий сир додати сметану і цукор (+ ванільний цукор), лимонний сік;

  5. Збивати суміш, поки не розчиниться цукор. Збиваючи, влити желатин;

  6. Змастити отриманим кремом всі шари торта з печива і поставити його в холод на 1-2 години;

  7. Приготувати фруктове желе, дотримуючись інструкції на упаковці (але води взяти на 100 мл. менше);

  8. Полити остиглим желе тортик і знову прибрати його в холодильник до повного застигання;

  9. Прикрасити готовий тортик з печива лимонними часточками і листочками м'яти.

5. Як приготувати торт з печива «Вушка» (торт «Лінивий наполеон»)

  Фото: povar.ru

Інгредієнти (на 10-12 порцій):

  • Печиво «Вушка» —1 кг.;

  • Молоко (3,2%) — 1 л.;

  • Цукор — 200 г.;

  • Яйце — 3 шт.;

  • Вершкове масло —150 г.;

  • Ванілін — за смаком;

  • Борошно — 6 ст.л.

Покроковий рецепт смачного торта з печива «Вушка»:

  1. Змішати ½ л. холодного молока і яйця, збити, додати цукор і ванілін, знову збити. Збиваючи, всипати попередньо просіяне борошно;

  2. Решта ½ л. молока закип'ятити. Коли молоко закипить, влити приготовлену на першому етапі суміш;

  3. Варити крем близько 7 хвилин до загустіння. Остудити;

  4. Збити м'яке вершкове масло спочатку на маленькій, потім на високій швидкості;

  5. Додавати збите масло в суміш поетапно, збиваючи після кожної невеликої порції;

  6. Викласти вушка в форму, змастити всі шари заварним кремом. Обмазати їм готовий торт. Прикрасити крихтою з печива.

6. Як приготувати торт з печива і зефіру

 Фото: cookinglib.ru

Інгредієнти (на 6 порцій):

  • Печиво — 200 г.;

  • Зефір — 500 г.;

  • Згущене молоко варене — 2 банки;

  • Вершкове масло — 300 г.;

  • Банани — 3 шт.;

  • Волоські горіхи — за смаком

Покроковий рецепт смачного торта з печива і зефіру:

  1. Розрізати зефір уздовж навпіл. Відкласти верхні частини для прикраси торта;

  2. Нарізати банани кружечками;

  3. Подрібнити пісочне печиво з горіхами в блендері;

  4. Збити згущене молоко і розм'якшене масло;

  5. Формуючи торт з печива, чергувати шари: зефір — крем + горіхова крихта — банан. Верх торта прикрасити відкладеними спочатку верхівками зефірок, покрити кремом і посипанням;

  6. Залишити торт в холодильнику на 3-4 години.

Як бачите, приготувати смачний торт з печива, який не потрібно пекти, дуже просто. Для цього необхідно лише бажання і трохи вільного часу. Готувати домашній тортик без випічки можна не тільки зі звичайного пісочного печива або «Вушок», а й з усіма улюбленого крекеру «Рибки» і навіть бісквітного печива «Савоярді». З останнього виходить відмінний торт «Тірамісу», не гірше, ніж в італійському ресторані!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішм