ТОП-9 місць, де можна відпочити влітку в Америці
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

ТОП-9 місць, де можна відпочити влітку в Америці

ТОП-9 місць, де можна відпочити влітку в Америці
Джерело:  online.ua

США — одна з найбільш привабливих для туристів країн. І правда, є безліч місць, де можна відпочити влітку в Америці з користю для душі і тіла: відвідати термальні джерела і розкішні пляжі, своїми очима побачити чудові пам'ятки природи і культури, відправитися в екскурсійний тур, зануритися в нічне міське життя і, нарешті, влаштувати шопінг по найпопулярнішим універмагам, аутлетах і моллам. Плануючи подорож до Америки, вирішіть для себе, чим ви хочете займатися на відпочинку, і підберіть місто або острів за смаком.

Ми пропонуємо вам список цікавих місць, куди можна відправитися влітку, в залежності від мети подорожі: екскурсійний, пляжний або оздоровчий (на термальних джерелах) відпочинок.

Де можна відпочити влітку в Америці: огляд кращих місць

Топ-3 пляжних курорту Америки для ідеального відпочинку влітку

1. Майамі

Майамі. Фото: pixabay.com

Це головний курорт Флориди, який користується шаленою популярністю як у жителів Америки, так і у туристів. Найвідомішим курортом на узбережжі є Майамі-біч. Він відноситься до числа найбільших фешенебельних курортних місць. Але тут можна відпочити і економно — головне, з розумом підійти до вибору готелю, кафе і розважальних центрів.

Miami Beach, Майамі. Фото: pixabay.com

Щоб влаштувати романтичний відпочинок, вирушайте на Крендон парк. Цей пляж тихий (завдяки тому, що розташовується на окремому острові) і екзотично красивий. Для сімейної поїздки підійде Ламмас Парк, на якому є дитяче містечко і спортмайданчики.

Неймовірної нічним життям славиться пляж Саут-Біч, де проходить знамениті вечірки і знімаються кліпи.

Де відпочити влітку в Америці російсько- або україномовного туристу? У Санні-Айлз — на тихому просторому пляжі. Тут з великою ймовірністю ви почуєте рідну мову.

2. Гаваї

Waikiki, Гаваї. Фото: pixabay.com

У цей райський куточок мріє потрапити кожен. Адже саме тут знаходяться найкрасивіші і найкомфортнішы пляжі на планеті. Гаваї — ідеальне місце, щоб відпочити влітку в Америці. Ви запам'ятайте свою відпустку на все життя, зробите сотні бездоганних фото на фоні блакитного моря, загадкових джунглів, величних водоспадів, діючих вулканів і бурхливих річок. Тільки на Гаваях ви зможете побачити зелений пісок на Green Sand Beach, який знаходиться на Великому острові. На гавайському о. Оаху — найрозвиненішому з усіх островів — рекомендується відвідати Ханаума Бей, Ланікай і Вайкікі, на о. Мауї - Капалуа, Лахайна, на о. Кауаї — Хаена, Калалау. Елітний відпочинок пропонують на о. Ланаї.

Урізноманітнити літнє дозвілля легко — займіться серфінгом, снорклингом, кайякінгом, візьміть участь в нічному шоу, відвідайте Перл Харбор.

3.Чикаго

Чикаго. Фото: pixabay.com

Найбільш популярний чиказький пляж — Oak Street. Тут завжди багато туристів, які приїхали влітку на відпочинок в Америку в пошуку нових незабутніх вражень. Щоб помилуватися красою міста, відвідайте North Avenue Beach. Він славиться великою кількістю майданчиків для гри в волейбол, наявністю тренажерного залу та пункту прокату велосипедів.

North Avenue Beach, Чикаго. Фото: pixabay.com

Fullerton відмінно підходить для проведення часу в колі сім'ї, Montrose — для спокійного відпочинку — на пляжі тихо і не багатолюдно. Якщо ви подорожуєте зі своїм вірним другом-псом, то вам в Montrose — на спеціально обладнаний для собак пляж.

Топ термальних курортів Америки, де можна відпочити і оздоровитися

1. Саратога-Спрінгс

Кінські скачки, Саратога-Спрінгс. Фото: pixabay.com

Це місто-курорт відомий своїми мінеральними джерелами з давніх часів. Відпочивати сюди приїжджали Роберт Стівенсон і Едгар По! Курорт рекомендуємо для відвідування людям із захворюваннями серця, суглобів, проблемами з травним трактом, нервовою системою і порушенням обміну речовин — питна вода з фонтанів допомагає боротися з багатьма недугами. До того ж мінеральні ванни благотворно впливають на стан шкіри.

Відпочити влітку в Саратога-Спрінгс в Америці можна не тільки на спа-курорті. Тут проходять великі змагання на іподромі. Тим, хто цікавиться цим, споглядання масштабного дійства доставить незрівнянне задоволення.

2. Хот-Спрінгс

Тераса в Mammoth hot springs, Хот-Спрінгс. Фото: pixabay.com

Розташований в мальовничому місці, в оточенні озер, лісів і печер. М'який клімат, чисте повітря і «жива» вода допомагають виліковувати захворювання опорно-рухової системи, нервів, дерматологічних та інших недуг. На території курорту Хот-Спрінгс пропонує свої послуги кілька бальнеологічних лікарень, а також центр, де практикуються ефективні реабілітаційні та фізіотерапевтичні методи.

Урізноманітнити спа-дозвілля нескладно — погуляйте в національному парку і помилуйтеся дивовижним краєвидом на гірську місцевість, що відкривається з оглядової вежі.

Топ-3 екскурсійних міста Америки

1. Вашингтон

Капітолій, Вашингтон. Фото: pixabay.com

У столиці знаходиться незліченна кількість місць, які можуть зацікавити будь-якого мандрівника. Популярністю користуються екскурсії в Білий дім. Цей шестиповерховий будинок, що є адміністрацією Президента, становить величезний інтерес для допитливих туристів.

Mount Rainier National Park, Вашингтон. Фото: pixabay.com

Приїхавши в Вашингтон, не забудьте відвідати Капітолій, театр Форда (де був убитий Лінкольн), одну з найкрасивіших бібліотек світу — бібліотеку Конгресу, Кафедральний собор, ботанічний сад. Любите ходити в музеї? Ласкаво просимо в музеї: природної історії, американської історії, американських індіанців, повітроплавання і астронавтики, шпигунства... Поїдьте за місто, щоб побачити величні водоспади Потомаку.

2. Нью-Йорк

Нью-Йорк. Фото: pixabay.com

В якому місті можна весело відпочити влітку в Америці? У Нью-Йорку точно вам не вдасться занудьгувати! Екскурсійний відпочинок тут на висоті: помилуйтеся на статую Свободи і найвищу будівлю в місті Емпайр-стейт-білдінг, прогуляйтеся по Манхеттену, Центральному парку, Таймс скверу і Бродвею і не забудьте про Бруклінський міст, загляньте в престижні бутіки, розташовані на вулиці П'яте авеню, сфотографуйтеся у статуї бронзового бика, що на Уолл-Стріт.

Central-park, Нью-Йорк. Фото: pixabay.com

Помилуватися на пам'ятки міста можна і з порома, що курсує щодня від Стейтен-Айленда до Манхеттена. Якщо вас цікавить відпочинок з дітьми, вирушайте на півострів Коні-Айленд — відвідайте океанаріум і парк атракціонів.

3. Атланта

Атланта. Фото: pixabay.com

Ваш відпочинок в Атланті може складатися як з відвідування музеїв (Історичного центру, музею Мартіна Лютера Кінга, музею «Світ Кока-Коли»), так і з прогулянок по мальовничих парків (Підмонт-парку, Олімпійського парку, Ботанічного саду). Не пропустіть можливість побувати в штаб-квартирі телеканалу CNN!

Музей «World-of-coca-cola», Атланта. Фото: pixabay.com

З дітьми можна заглянути в Океанаріум, який входить в список найбільших в світі, зоопарк і музей природної історії. Щоб насолодитися театральним видовищем, сходіть в театр Фокс, щоб розважитися і перекусити після довгої прогулянки — вирушайте в підземну Атланту! Цілих 6 кварталів під землею вміщають в себе безліч магазинчиків, ресторанів і клубів.

Вибір місць для літнього відпочинку в США величезний. Літо — ідеальний час для поїздки в Америку. На обох узбережжях в самому розпалі пляжний період (офіційно купальний сезон відкривається в червні). Пік туристичного сезону приходиться на серпень. Зарядившись влітку енергією на море, взимку вирушайте на гірськолижний курорт — їх в США теж предостатньо!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?