Тости на Новий рік 2022: найкращі новорічні побажання для корпоративу та сімейного свята
Категорія
Привітання
Дата публікації

Тости на Новий рік 2022: найкращі новорічні побажання для корпоративу та сімейного свята

Тости на Новий рік 2022: найкращі новорічні побажання для корпоративу та сімейного свята
Джерело:  online.ua

Новий рік настане вже через кілька днів, а це свято не обходиться без тостів та урочистих промов. Тому краще заздалегідь подумати про те, що ви бажатимете колегам під час корпоративної вечірки чи родичам на сімейному застіллі. Гід Онлайн підготував найкращі тости на Новий рік 2022 з щирими та прикольними побажаннями під святковий келих шампанського.

Тости на Новий рік 2022 - побажання  для колег

Прикольні картинки з Новим роком 2022

Від всього серця хочу привітати наш дружній колектив з прийдешнім Новим 2022 роком! Нехай у наступному році буде мінімум авралів, начальство нас порадує прибавкою до зарплати та преміями, а у вас, дорогі колеги, завжди буде позитивний настрій та бажання працювати на наше загальне благо! Також хочу побажати щастя та злагоди вашим рідним та близьким!

***

Дорогі колеги! Весь рік ми старанно працювали та сумлінно виконували всі поставлені перед нами задачі. Сьогодні ж у нас є чудовий привід відпочити. Хочу підняти келих за наш колектив. Нехай радість буде у вашому житті весь наступний рік, а все погане залишиться у році, що минає. Нехай проблеми та незгоди обходять вас стороною!

***

В наших келихах давним-давно налите шампанське, тож давайте піднімемо їх за наш прекрасний колектив! В цей чудовий зимовий вечір хочу побажати вам, дорогі колеги, здійснення усіх мрій та планів у новому 2022 році. Нехай бій курантів принесе вам безліч позитивних моментів, у ваших сім’ях завжди буде злагода, а на роботі не буде ніяких проблем.

  Картинки з Новим 2022 роком Тигра

З наступаючим Новим роком, вас, шановні колеги. Нехай здійсниться все, про що мріє кожен із вас. Щоб ви частіше могли собі дозволити їздити у відпустку на море, а у вашому гаманці завжди водилися грошенята. Нехай символ Нового року, Водяний Тигр, виконає усі ваші бажання та вбереже від незгод.

***

З Новим роком, колеги! Бажаю щоб ваше життя було таким же яскравим та різнокольоровим, як святкові хлопавки. Нехай вона іскриться, наче бенгальські вогні, а доля приносить безліч неймовірних сюрпризів під новорічну ялинку. Нехай щодня у вас буде такий казковий настрій, як у цей вечір. Зі святом вас!

***

Вітаю з Новим роком, колеги! Бажаю вам менше працювати та отримувати більше грошей. Щоб ви могли витрачати їх, не дивлячись у гаманець. Також бажаю, щоб ви надовго забули про лікарів та були здоровими та щасливими! Нехай ваше життя буде сповнене веселощів, а позитив не покидає ваше серце та душу упродовж всього року.

  Прикольні картинки з Новим роком 2022

Вже невдовзі до нас прийде найяскравіше та найказковіше свято на світі, яке відгукується особливими мелодіями в наших серцях. Свято це – Новий рік! Тому я хочу побажати вам, шановні колеги, щоб ви завжди вірили у диво, підходили до кожного починання з натхненням, силами та енергією.

Нехай за кожним поворотом долі на вас чекають тільки позитивні події, які принесуть вам та вашій сім'ї достаток, благополуччя, впевненість у завтрашньому дні. Також бажаю вам міцного здоров'я та великого-великого щастя! З Новим роком!

Тости на Новий рік 2022 - побажання для рідних та близьких

 Картинка з Новим роком 2022

Вважається, що є хвилини, коли побажання, виражені вголос, повинні обов’язково виконатися. Я вірю, що це перші хвилини Нового року, коли ми дивимось у майбутнє з найпотаємнішими бажаннями. Нехай у новому році, мої рідні, вирішаться всі ваші проблеми, ви будете щасливі, а недуги обходитимуть вас стороною. Я піднімаю цей келих за виконання ваших бажань, за все хороше та прекрасне! За ваше щасливе майбутнє!

***

З Новим роком, зі святом зими, я вітаю вас від щирого серця! Нехай рік Тигра буде для вас щасливим, а всі клопоти залишать по собі тільки приємні враження. Нехай всі ваші мрії здійсняться самим найкращим чином! Також бажаю вам матеріального достатку, нових досягнень на роботі та міцного здоров’я.

***

В народі кажуть, що з ким Новий рік зустрінеш, з тим його і проведеш. Повірте мені, дорогі мої родичі, що для мене немає нічого кращого, ніж провести наступний рік у вашому колі. Адже ви – моя опора, ви – найрідніші для мене люди. Тож нехай у вас всіх все складеться у наступному році саме так, як ви того бажаєте. Зі святом вас!

 Картинки на Новий рік 2022

Любі мої! Цей тост за те, щоб у Новому році у вас з'явилося багато нових друзів, нова високооплачувана робота, щоб ви були здорові, щасливі та завжди усміхнені. Щоб у вас не було ніяких проблем, а оточуючі приносили тільки гарні новини. Вітаю вас з Новим 2022 роком - роком Тигра!

***

Ми зібралися тут, щоб проводити старий 2021 рік та зустріти новий - 2022. Давайте згадаємо все те хороше, що відбулося з нами упродовж року що минув, та загадаємо, щоб у році новому збулися усі наші найзаповітніші мрії. Міцного вам здоров’я, благополуччя та здійснення усього задуманого.

 Привітання з Новим роком 2022 - картинка

Дорога сім’я! Мій тост за те, щоб у наступному 2022 році всі були веселі та добрі, багаті та мудрі, здорові та щасливі! Нехай успіх супроводжує вас у всіх починаннях, а незгоди обходять стороною. Зі святом вас. З Новим роком!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?