Важливі прикмети на Новий рік 2020: як залучити багатство, удачу і успіх
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Важливі прикмети на Новий рік 2020: як залучити багатство, удачу і успіх

Важливі прикмети на Новий рік 2020: як залучити багатство, удачу і успіх
Джерело:  online.ua

Новорічна ніч - володіючий таємними силами чарівний період, коли випадає унікальний шанс втілити в життя найзаповітніші бажання. Тому важливо не спізнитися і правильно підготуватися до зустрічі Нового року 2020, щоб задобрити Щура і забезпечити собі в наступному році фінансовий успіх, щастя й удачу. У цьому допоможуть дієві новорічні ритуали. ONLINE.UА розповідає, як залучити багатство, удачу та успіх на Новий рік 2020 і як правильно проводити 2019 рік, щоб показати свою привітність і гостинність Білому Металевому Щуру.

Прикмети на Новий рік 2020: як правильно проводити 2019 рік

Вірити в новорічні прикмети - не така вже й нерозсудливість, як може здатися на перший погляд. Як правило, за цими прикметами стоять вельми логічні речі, ніж ми звикли думати. В основному всі прикмети на цей період зводяться до однієї - "Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш". Але вона несе глибокий меседж не тільки до того, що свято потрібно відзначати з великим розмахом, а ще й до того, що запорукою благополуччя людини в наступаючому році стане її власний настрій.

Не забудьте лишити все погане в 2019 році, щоб привернути багатство і успіх в рік Щура. На практиці це зробити допоможуть наступні ритуали:

  • проведіть генеральне прибирання будинку, позбудьтеся від всіх поламаних і непотрібних речей, які забруднюють енергетику;

  • поставте точки в будь-яких конфліктах і сварках, попросіть вибачення у тих, кого образили, і вибачте своїх кривдників;

  • позбудьтеся від боргів - не важливо чи були це кошти, або невиконані обіцянки;

  • напередодні Нового року 2020 не позичайте гроші або речі - ризикуєте втратити фінансове благополуччя і нових покупок в наступаючому році;

  • доробіть все незавершені справи - не варто тягнути в Новий рік вантаж старих турбот, які не дадуть зосередитися на нових мріях і планах.

Залишити негатив в році, що минає, можна ще й таким чином: візьміть кілька свічок кожна з яких символізує те, що ви не хочете брати з собою в майбутнє. За пару годин до опівночі запаліть їх і дочекайтеся поки свічки згорять до кінця. Час від часу повторюйте про себе - "Горі, страждання! Горі, нужда! Горите, хвороби!". Це буде потужним сигналом для вашої підсвідомості, яка зробить все можливе, щоб в Новому 2020 році неприємності обходили вас і вашу родину стороною.

Як залучити багатство і успіх на Новий рік 2020: дієвий ритуали

Білий Металевий Щур обіцяє, що 2020 рік буде непростим для багатьох знаків Зодіаку. Протегувати звірок буде тільки тим, хто забуде про лінь і марнотратство. Щоб розгорнути долю до себе обличчям і завоювати прихильність Щура, спробуйте провести кілька дієвих ритуалів, які допоможуть залучити удачу, успіх і багатство.

  1. Грошова ялинка - прикрасьте головний символ Нового року 2020 грошовими купюрами або монетами. Грошові банкноти можна згорнути в трубочку, перев'язати стрічкою - так вони нарядніше виглядатимуть на ялинці.

  2. Покладіть в кишеню новорічного вбрання велику купюру і нову монету - під бій курантів міцно стисніть їх в руці, а після носите цілий рік в гаманці. Не витрачайте новорічні грошики - вони будуть вашим талісманом всі 366 днів 2020 року.

  3. Для новорічного вбрання купите хоча б одну нову річ, щоб 2020 рік був щедрим на приємні покупки.

  4. У новорічного столу кожну ніжку перев'яжіть мотузкою, щоб в сім'ї панували мир, щастя та гармонія.

  5. Щоб на Новий рік 2020 залучити багатство, потрібно постукати по святковому столу ложкою, промовляючи слова: "Стіл накритий, всього повно, хай так буде цілий рік".

  6. Ні в якому разі не витрачайте всі гроші перед Новим роком - якщо у вашому гаманці буде порожньо 1 січня, то фінансові труднощі будуть вас переслідувати всі наступні дванадцять місяців.

  7. Поставте на новорічний стіл страви з рисом, фрукти та горіхи - найпростіший варіант, щоб залучити успіх в наступному році.

  8. Господарем 2020 року буде Білий Металевий Щур, тому купите перед Новим роком скарбничку у вигляді мишки і поставте її на чільне місце - з таким "оберегом" в будинку обов'язково будуть водитися гроші.

І головне, пам'ятайте, що гарний настрій, приємна компанія і веселощі в новорічну ніч стануть вашими найкращими і найсильнішими талісманами на щасливий і багатий Новий рік 2020!

Раніше ONLINE.UА публікував гороскоп на 2020 рік, у якому названі головні невдахи і щасливчики року Щура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?