Вся правда про зодіакальні стереотипи — яким міфам не варто вірити
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Вся правда про зодіакальні стереотипи — яким міфам не варто вірити

Вся правда про зодіакальні стереотипи — яким міфам не варто вірити
Джерело:  online.ua

Наше життя сповнене стереотипів. Ви коли-небудь помічали, що люди називають Скорпіонів сильними та схильними до маніпуляцій? І ви, непевне, чули, що всі Леви горді та егоїсти. Людська природа складніша, ніж просто знаки зодіаку. Що є джерелом цих стереотипів? АстроГід Онлайн підготував гороскоп стереотипів для всіх знаків зодіаку - дізнайтеся, що люди думають про вас та чому.

Овен

Фото: pixabay.com

Овнам зазвичай властиві нетерплячість та імпульсивність. Вони відчайдушно кидаються у бій, якщо відчувають, що цього вимагає нагода. І вони справді часто перебувають у бойовому настрої, іноді створюючи проблеми собі чи іншим у процесі. Вам це здається знайомим?

Перший знак Зодіаку залишає слід на його представниках. Овни завжди готові до дій та надихають інших приєднатися до них. Природжені лідери Овен не боїться ризикувати і починати нові пригоди, розкриваючи свою справжню природу. З віком вони заспокоюються, але залишаються енергійними.

Телець

Фото: pixabay.com

Найбільш горезвісний стереотип про Тельця - це те, що представники цього знака занадто вперті і норовливі. Незалежно від того, скільки зусиль ви докладете, щоб переконати Тельця у своїй точці зору, ви ні до чого не прийдете. Щойно вони задумалися про щось, їх уже неможливо переконати.

Але що стоїть за цією впертістю? Одні з найкращих якостей Тельців – наполегливість та витривалість. Спочатку вони можуть бути повільними, але як тільки вони складуть план, їх уже ніщо не зупинить. Проте Тельцям не звикати до гнучкості. Вони можуть скоригувати свої плани, якщо отримають корисну пораду.

Близнюки

Фото: pixabay.com

Представники Близнюків відомі своїм норовливим характером та змінами у поглядах. Складний характер Близнюків може приголомшити будь-кого своїм мінливим уявленням про «правду». Для повітряного знака природно бути таким мінливим та відкритим. Ніколи не вгадаєш, коли спокійний вітерець перетвориться на шторм.

Відкритість та допитливість Близнюків дозволяють їм досліджувати різні підходи до одного і того ж. Вони вміють легко адаптуватися до будь-яких змін. Така гнучкість також дає Близнюкам велику перевагу в спілкуванні.

Рак

Фото: pixabay.com

Раки відомі своєю примхливістю і надмірною чутливістю, як багато хто думає. Здається, що вони приймають все на свій рахунок, замислюючись над ситуацією, яка насправді є набагато простішою, ніж вони її представляють. В результаті інші люди нерідко ранять почуття Раку.

Править Раками Місяць - саме він винний у цих перепадах настрою. Емоційну сторону Раків часто розуміють неправильно. Хоча їх настрій змінюється після місячних циклів, а глибина почуттів дозволяє їм проникнути в суть речей і зрозуміти, що приховано від менш уважних спостерігачів.

Лев

Фото: pixabay.com

Найпоширеніший стереотип про Левів - те, що вони надто горді та егоцентричні. Самолюбний, а іноді і егоїстичний – ось епітети, які найчастіше приписують Левам. Але чи справді це просто самовихваляння?

Сонце, планета, що править Левами, створює цю життєво важливу потребу бути в центрі подій. Проте їхній щедрий характер змушує ділитися своїм теплом і світлом з тими, хто їх оточує. Не забувайте, що Сонце – володар серця та істини. Щойно представник Лева опиниться у центрі уваги, кожен отримає частку його сяйва.

Діва

  Фото: pixabay.com

Дів часто називають чистими та організованими до одержимості. Діві обов'язково потрібен бездоганний порядок вдома та в житті в цілому. Крихітна пляма на сукні або книга на неправильній полиці може моментально зіпсувати їм настрій на весь день.

Покликання Діви у житті - створювати порядок із хаосу. Однак у реальному житті виявляється, що Діви насправді не такі охайні. Справа в тому, що фізична чистота - не справжнє призначення Дів. Вони намагаються досягти простоти. Зрештою, добре організований світ функціонує набагато ефективніше.

Терези

  Фото: pixabay.com

Найпоширеніший стереотип про Терезів - їхня нерішучість. Іноді здається, що вони ніколи не можуть визначитись у будь-якій справі. Терезам просто необхідно розглянути всі можливі варіанти і прорахувати всі можливі результати, перш ніж приймати остаточне рішення.

Символ цього знаку зодіаку каже сам за себе. Яке б рішення не ухвалили Терези, воно обов'язково має бути ідеально збалансованим і справедливим. Природно, що для досягнення цієї досконалості Терезам потрібно багато часу. На той час, коли рішення буде ухвалено, ви можете бути впевнені, що воно принесе користь усім.

Скорпіон

Фото: pixabay.com

Скорпіони надто сильні на думку більшості людей. Найбанальніші та звичайні ситуації привертають занадто багато уваги Скорпіона, що призводить до серйозного розвитку подій. Все, що може зробити кожен - це здивуватися, чому вони не можуть просто заспокоїтися, трохи полегшити ситуацію і залишити все як є.

Образ Скорпіону пов'язаний із сексом, смертю та потойбічним світом, тому представники цього знака розкривають прихований зміст, який інші знаки зодіаку не помічають або бояться визнати. Мета сили Скорпіона - лікування та перетворення зсередини. Ви можете покластися на щирість Скорпіона.

Стрілець

Фото: pixabay.com

Поширений стереотип про Стрільців у тому, що вони занадто безвідповідальні. Їхня вперта натура не може впоратися з більш серйозними справами настільки, що не може виконувати взяті на себе зобов'язання. Як тільки обставини ускладнюються, Стрільці можуть втекти, оскільки бояться брати відповідальність.

Найпідприємливіший із усіх знаків зодіаку робить Стрільця дослідником незвіданого. Але щоб мати можливість розширювати кругозір, потрібно мати свободу розуму. Як тільки Стрільці знаходять спосіб задовольнити свої потреби в пригодах, вони можуть стати розсудливими і залишатися з одним партнером і в одному місці.

Козоріг

  Фото: pixabay.com

Згідно з поширеним стереотипом, безжально амбітні Козороги з'їдять живцем будь-кого, хто встане у них на шляху. Хтось може сказати, що Козороги ні перед чим не зупиняться на шляху до вершини кар'єрних сходів. Але чи це так насправді? Що ховається за цією безжальною наполегливістю?

Козоріг, земний знак, схильний до містицизму і свідомості, має величезний потенціал для глибокої духовності. Якщо ви подивитеся тільки на поверхню, ви помітите турботу Козерога про те, щоб дістатися до вершини. Однак у цих астрологічних істот справді багатий внутрішній світ.

Водолій

  Фото: pixabay.com

Водолії відомі своєю відстороненістю та гіперраціональністю. Іноді здається, що це живі комп'ютери, які не відчувають людських почуттів. Водолії воліють більшу частину часу залишатися на самоті, розмірковуючи про сенс життя та роль у ньому людства. Вони можуть навіть роздратуватися, якщо їх відволікти від цього процесу.

Водолії за своєю природою гуманні, хоча їх часто звинувачують у тому, що вони не люблять інших людей. Їхній раціональний підхід до почуттів - лише запобіжний механізм від надмірно емоційних проявів. Однак не дозволяйте цьому обдурити вас. Водолії глибоко відчувають, але не завжди дозволяють іншим побачити те, що вони насправді відчувають.

Риби

Фото: pixabay.com

Згідно з поширеним стереотипом, Риби - відомі мрійники. Неважливо, скільки разів ви закликаєте їх повернутися на землю, вони продовжуватимуть будувати свої повітряні замки. Деяким Рибам земне життя може здатися навіть надто суворим і похмурим.

Риби мають особливу мету в житті - подолати банальність життя. Їхня уява та інтуїція допомагають їм бачити те, чого не можуть інші. Представники знаку Риби особливо добре обізнані про чужі думки та емоції - цього позбавлені більшість знаків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?