Як активізувати свій грошовий потік і стати багатшим
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Як активізувати свій грошовий потік і стати багатшим

Як активізувати свій грошовий потік і стати багатшим
Джерело:  online.ua

Щоб активізувати свій грошовий потік і стати багатшим, потрібно зрозуміти, за якими законами працює грошова енергія, та правильно нею керувати. Як це зробити? Гід Онлайн зібрав поради, які допоможуть досягти успіху у фінансовій сфері та покращити свій матеріальний стан.

Грошовий потік - як залучити гроші

Фото: envato.com

Позбудьтеся негативних установок

Щоб «привабити» гроші у свою кишеню дуже важливо позитивно мислити. Багато людей отримали від батьків та соціуму установки, що заробити великі гроші чесним шляхом практично неможливо. Для цього потрібно займатися якимись «темними» справами. Згодом такі переконання тільки сильнішають, людина підсвідомо налаштовує себе на невдачу.

Якщо ви хочете зростати у фінансовому плані, таких установок слід негайно позбутися, адже вони блокують грошовий потік. Заможні люди ніколи не мислять категоріями «в мене нічого не вийде», «ця справа завідомо провальна» і т.д. Вони стараються скористатися будь-якою можливістю заробити.

Займайтесь саморозвитком

Для того щоб щось мати, потрібно щось робити – гроші самі себе не зароблять. Як показує практика, фінансового успіху досягають ті люди, які постійно працюють над собою, розвивають своє мислення, пробують різні стратегії. Навіть якщо їх спіткає невдача, успішні люди ніколи не складають руки – вони аналізують свою помилки та йдуть далі.

А ще успішні люди ніколи не покладаються на вдачу – за кожним їхнім фінансовим успіхом стоїть кропітке планування та точний розрахунок. Це можна порівняти з грою в лотерею – можна просто придбати білет і очікувати, що пощастить, а можна ретельно вивчити закономірності цієї гри та витягнути «щасливий білет».

Повірте в себе

Зробіть для себе установку – грошей у світі багато, і їх вистачить всім. Не варто боятися залишитися без засобів для існування, адже страх сковує, не даючи рухатися вперед.

Натомість необхідно виробити нову звичку – бачити у всьому фінансові можливості. При цьому ви маєте вірити у власні сили та налаштовувати себе на те, що ви все зможете. Привчіть себе до думки, що способів заробити гроші безліч – варто їх лише помітити.

Радійте успіхам інших

Для того щоб стати багатшим, навчіться радіти за інших людей. Сусід придбав дорогу машину – похваліть його, друг побудував будинок – привітайте його, знайомий поїхав відпочивати на дорогий курорт – скажіть, що він великий молодець. Тільки щиро радіючи за інших, можна впустити у своє життя потік грошей.

При цьому слід назавжди позбутися заздрощів – навіть якщо якась людина у чомусь успішніша чи багатша за вас, це не привід займатися плітками та накопичувати у собі злобу. Інакше ви не тільки руйнуєте свій психічний стан та своє здоров’я, а ще й ставите у своїй підсвідомості «замок» на власне збагачення.

Змініть своє ставлення до грошей

Часто перешкодою на шляху до фінансового благополуччя стає неправильне ставлення до грошей. Недаремно існує афоризм, що гроші мають працювати на нас, а не ми на них. Успішні та заможні люди не заробляють гроші суто заради збагачення. Вони використовують свої статки для інвестицій у вигідні справи, розширення бізнесу, тощо.

У той же час надмірна заощадливість призводить до «застою», якого можна було б легко позбутися, витративши певну суму. Тому якщо хочете відкрити грошовий потік – користуйтеся своїми фінансами, а не відкладайте все на «чорний день», живучи у скруті.

Візуалізуйте власний фінансовий успіх

Техніка візуалізації дуже дієва, варто лише щиро вірити, що все, що ви собі науявляли, обов’язково стане реальністю. Вся справа у тому, що гроші – це не лише матеріальна річ, а ще й енергетична субстанція (грошовий егрегор). Власними вольовими зусиллями під час візуалізації ми притягуємо цю енергію до себе. Але щоб оволодіти технікою візуалізації, потрібно розвивати уяву та вчитися концентрувати увагу.

Фен-Шуй

Ще один дієвий метод притягнути гроші – скористатися стародавньою китайською практикою Фен-Шуй. Щоб притягнути гроші у свій дім, всі предмети інтер’єру у ньому мають бути правильно розміщені. Так, наприклад, вважається, що зона багатства розташована у південно-східному секторі. Тому цій частині помешкання слід приділяти особливу увагу.

При оформленні південно-східної зони експерти по Фен-Шую радять використовувати символи, що пов’язані з природною тематикою, рослинністю та водною стихією. Також існує ствердження, що на «приваблення» грошей сильно впливає спеціальна музика (можна знайти в Інтернеті). Вона очищує ауру у домі та знімає бар’єри на шляху до збагачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?