Як дізнатися свою долю за датою народження
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Як дізнатися свою долю за датою народження

Як дізнатися свою долю за датою народження
Джерело:  online.ua

Дата народження може розкривати таємниці долі та характер людини. Як розрахувати своє число долі та що воно значить за нумерологією? Гід Онлайн розповідає, як минуле, теперішнє та майбутнє залежить від чисел та особистої планети-покровителя.

Як розрахувати своє число долі?

Фото: freepik.com

Якщо ви народилися, припустимо, 23.02.1966, потрібно скласти всі цифри вашої дати народження – 2+3+2+1+9+6+6=29. Якщо в результаті вийшло двоцифрове число, необхідно складати отримані дві цифри, доки не вийде одна цифра – 2+9=11, потім 1+1=2. Отже, двійка і є те саме число вашої Долі.

Кожна з дев'яти можливих цифр має свою планету-заступника. Кожна планета має свою енергетику та по-своєму впливає на долю.

Значення числа долі в нумерології

Фото: envato.com

Сонячна одиниця

Одиничка знаходиться під заступництвом Сонця. Люди з цією цифрою завжди стають першими в будь-яких справах. Вони харизматичні, сильні, сміливі та рішучі, іншими словами – природжені лідери. Також вони відрізняються ентузіазмом та працелюбністю.

Люди з числом долі 1 легко освоюють нові сфери діяльності, добиваючись значних успіхів. Вони вміють аналізувати та робити правильні висновки завдяки дуже розвиненій інтуїції.

Місячна двійка

Двійка знаходиться під заступництвом Місяця. Люди, народжені під знаком двійки завжди спокійні, урівноважені та постійно знаходяться в центрі уваги, що їм, безумовно, подобається. Вони славляться своєї добротою та уважністю до інших. При цьому вони без проблем пристосовуються до нових умов та нових обставин, але вміють відстоювати власні цінності та переконання, якщо того потребує ситуація.

Юпітеріанська трійка

Трійка знаходиться під заступництвом Юпітера. Основні риси характеру, які дарує Юпітер – це ініціативність, активність та працьовитість. Люди, чия доля пов’язана з трійкою, вміють робити декілька справ одразу, постійно зайняті якимись цікавими проектами та сповнені креативних ідей. За ці якості їх, зазвичай, дуже цінує керівництво. До того ж, з ними приємно спілкуватися та легко вирішувати будь-які проблеми.

Сатурнова четвірка

Четвірка знаходиться під заступництвом Сатурна. Люди, народженні під цією цифрою відрізняються бунтарським духом, свободолюбністю та завжди прагнуть до змін. В цілому, в них досить неспокійний характер та помітна тяга до авантюризму.

Та як це не дивно, підопічні Сатурна дуже відповідальні, пунктуальні та організовані люди. З них виходять хороші вчителі або наставники, які вміють ділитися знаннями та досвідом.

Меркуріанська п'ятірка

П’ятірка знаходиться під заступництвом Меркурія. Люди, для яких покровителем є ця планета, наділені гострим розумом і високим рівнем інтелекту. Окрім цього, вони дуже різносторонні та здатні підтримати розмову на будь-яку тему.

Також вони люблять пригоди, а аналітичний склад розуму допомагає їм вирішувати складні задачі. Діти Меркурія часом нестримані та дратівливі, іноді їм важко контролювати власні емоції.

Венеріанська шістка

Шістка знаходиться під заступництвом Венери. Венера наділяє людей м’яким характером та турботливістю. Вони вміють бачити красу та гармонію у всьому – особливо це стосується представників творчих професій. Вони уважно слухають співбесідника та намагаються йому допомогти у вирішенні проблем. Часом бути успішними їм заважає спонтанність та необдуманість вчинків. Сім'я для них завжди важливіша ніж кар'єра.

Уранова сімка

Сімка знаходиться під заступництвом Урану. Уран дає своїм підопічним лідерські здібності, терплячість та доброзичливість. Такі люди люблять навчатися чомусь новому та багато часу присвячують саморозвитку. Вони вміють приймати мудрі рішення та завжди діляться цінними порадами з друзями та рідними. У кар'єрі вони теж досить успішні, але часто їхньою добротою користується начальство та колеги.

Марсова вісімка

Вісімка знаходиться під заступництвом Марсу. Основні якості дітей Марсу – розсудливість та вміння концентруватися на поставлених цілях. Також вони дуже організовані та відповідальні, що допомагає їм успішно просуватися кар’єрною драбиною.

З фінансами у людей з цифрою 8 теж дуже рідко виникають серйозні проблеми. Єдине, що часто стає перепоною на шляху до щастя – надмірна прив’язаність до минулого.

Нептунська дев'ятка

Дев’ятка знаходиться під заступництвом Нептуна. Люди, народжені під покровительством цієї планети, мають сильний характер та завжди покладаються на власну розсудливість. Духовні цінності для них превалюють над матеріальними.

Проте іноді їм важко правильно розставляти пріоритети та бути послідовними у своїх діях. Також їм часто заважає надмірна чуттєвість та ранимість. Натомість їм потрібно бути більш рішучими.

Число долі - єдиний показник у нумерології, який не має різних трактувань. Тому варто якомога раніше розрахувати своє число і використовувати дані від народження здібності, щоб досягти успіху в житті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?