Як поводитися, коли дружина народжує: найсексуальніший тато в світі дав поради чоловікам
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Як поводитися, коли дружина народжує: найсексуальніший тато в світі дав поради чоловікам

Як поводитися, коли дружина народжує: найсексуальніший тато в світі дав поради чоловікам
Джерело:  eonline.com

Актор Райан Рейнольдс, який в цьому році названий найсексуальнішим татом за версією глянцю People, дав поради чоловікам, як треба поводитися під час пологів дружини.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на E!


Райан Рейнольдс - вже двічі батько. І він знає, про що говорить.


Читайте також: Райан Рейнольдс розповів про першу ніч з Блейк Лайвлі і свої страхи


«Я був присутній при народженні своєї дитини. Я маю на увазі, я ж брав участь у зачатті, так що я подумав, чому я не можу бути присутнім при пологах? Не буду брехати, я бачив все на власні очі! І це було диво!», - запевняє він.


«Залишайся в кімнаті! Ти ж, врешті-решт, чи не Дон Дрейпер!»- рекомендує актор, наводячи як приклад неправильну поведінку героя Джона Хемм з серіалу "Божевільні"(Mad Men).


«Будьте розсудливі щодо знімків своєї дитини, які ви робите. Фото вашої дочки з короною на голові на холодильнику навряд чи комусь допоможе», - зазначає Райан.


«Коли ваша дружина запитує, чи все в порядку там, ви просто відповідайте на питання ствердно, але коротко. Не треба ніяких криків в дусі: "Краще не буває!", - радить актор.


Він зізнається, що сам витримав цей "іспит" далеко не на "відмінно": «По правді сказати, наставник з мене вийшов просто нікудишній. Було багато моментів під час пологів, коли я, наприклад, починав аплодувати».


Райан також похвалив свою дружину: «У якийсь момент в середині процесу у лікаря задзвонив мобільний, і вона сказала:" О, ні. Ідіть, дайте відповідь на дзвінок, не соромтеся!". Вона жартувала як могла. Можливо, так діяли ліки. Може, вона взагалі прийняла якісь наркотики. Я не питав».


Раніше ми повідомляли, що у Блейк і Райана, які одружилися в 2012 році, дві дочки. Перша з'явилася на світ в грудні 2014 року, а друга - в кінці вересня 2016-го.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?