Як залишатися завжди бажаною для свого чоловіка: 5 корисних звичок
Категорія
Відносини
Дата публікації

Як залишатися завжди бажаною для свого чоловіка: 5 корисних звичок

Як залишатися завжди бажаною для свого чоловіка: 5 корисних звичок
Джерело:  Домашнє вогнище

Психологи стверджують, що сучасному чоловікові дуже потрібні тривалі відносини. Просто сучасна жінка не завжди вміє робити так, щоб не набридати, тому пари розлучаються.


Lady.ONLINE.UA з посиланням на Goodhouse пропонує вам список корисних звичок, які допоможуть підживлювати інтерес до вас вашого коханого.


1. Вимовляти чарівне слово


Яке слово діє на людину немов афродизіак? Посилає йому повідомлення «Я думаю тільки про тебе, і більше ні про кого»? Що чоловікові просто необхідно чути регулярно, тому що це заповітне слово потурає його інстинкту змагатися і перемагати?


Відповідь: його власне ім'я.


Всі ці «Зайчики» і «Сонечки» теж виконують корисну роботу: ніхто не назве його так, крім тебе. Але повністю витісняти ім'я чоловіка / партнера ласкавими прізвиськами (а тим більше - згадувати його лише в хвилину гніву: «Василю! Ти знову не виніс сміття!») - велика помилка.


Ось пара прийомів:


Ви раптово відчуваєте приплив бажання? Натякніть йому про це, посеред фрази назвіть його по імені, але до і після зробіть паузу на секунду-другу: «Я тут подумала, ... Васильку, ... що у нас є ще цілих півгодини до приходу гостей!» Воркуйте його ім'я, коли хочете, щоб він сфокусувався на вас.


2. Торкайтеся до нього


Недооцінювати силу несподіваного дотику - погано, запевняють психологи. Стимулюючи нервові закінчення в той момент, коли ваш чоловік найменше цього чекає, ви створюєте позитивний фізичний зв'язок, який змушує його бажати більшого. І навіть краще: він «підсаджується» на такі моменти і починає мріяти про них, коли вас немає поруч.


Не упускайте відповідний момент «випадково» до нього доторкнутися. Знадобилися ключі, які він носить в передній кишені штанів? Ковзніть туди рукою і повільно дістаньте. Не просіть передати сіль - дотягніться сама, торкнувшись грудьми його плеча. Не проходьте повз нього в кімнаті, повній гостей - притисніть і пройдіть.


3. Не базікайте!


Чим менше ви розмовляєте, тим ви їм цікавіші. Вас так і тягне вилити на нього всі подробиці життя офісу або свої емоції з приводу сюжетного повороту в улюбленому серіалі? Не поспішайте. Сувора правда в тому, що чоловіки не терплять величезної кількості деталей. Тому вони і про себе не часто люблять давати покроковий звіт.


«Якщо я у відповідь на питання" Як день пройшов "відмахуваюся:" Так так, нічого особливого. День як день. Попрацювала, потім з дівчатами в кафе забігли ", - то мій чоловік виявляє бажання почути все в деталях. І якщо вже він сам запитав, то слухає набагато уважніше ». - С., 27.


Щоб заволодіти його увагою, спершу дайте зрозуміти, про що мова піде, а потім зачекайте кілька секунд, поки у нього не виникне питання, що ж далі. Наприклад: «Я зустріла Петрових в магазині ...» (пауза). Якщо ж ви почнете купати його в морі інформації, він швидко втратить нитку, тому «У Барсика скінчився корм, довелося йти і купувати, а заодно я взяла картоплі, потім стала в чергу в касу, бачу - переді мною Петрови стоять», - це найгірший варіант.


4. Правильні компліменти


Пам'ятайте, що чоловіки не ласі на явні лестощі (рідко коли хлопець запитає: «Дорога, правда адже, ця сорочка мене стрункішим?»). Зате хто ж з них не любить, коли улюблена жінка цінує те, що і як він робить? Тому правильний комплімент чоловікові - це похвала його умінням і витраченим зусиллям.


«Коли я говорю:"Ого, як ти здорово помив плиту! Тепер хочеться готувати!", - він завжди відмахується і говорить, що це дрібниці, але я ж бачу, як йому приємно». - М., 31.


5. Згадуйте хороше


Подумайте про ті часи, коли ви тільки-тільки полюбили один одного. Що нагадує вам обом про ту пору? Обчисліть це, і ви знайдете рецепт, який дозволить підлити олії в вогонь любові.


«Запах сонцезахисного крему і морепродуктів змушує мене хотіти мою дружину. Це поєднання повертає мене в юність, коли ми познайомилися під час канікул на морі, засмагали цілими днями і ловили рапанів». - П., 38.


Хочете домогтися такого ефекту? Купіть ті ж парфуми, запропонуйте йому поїхати в місця з вашого спільного минулого або поставте на вікно горщик герані, пахне, як квіти на балконі його бабусі, де ви вперше поцілувалися. Це має спрацювати.


Раніше ONLINE.UA публікував список хобі, які зблизять будь-яку пару і зміцнять любов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?