Як зробити гарне фото у відпустці — дієві лайфхаки та круті ідеї
Категорія
Лайфхаки
Дата публікації

Як зробити гарне фото у відпустці — дієві лайфхаки та круті ідеї

Як зробити гарне фото у відпустці — дієві лайфхаки та круті ідеї
Джерело:  online.ua

Фотографії — це спогади. Подорожуючи в інше місто чи країну хочеться зробити як можна більше класних кадрів, аби було що згадати в майбутньому та чим поділитися у соціальних мережах. Гід Онлайн пропонує вам ідеї та дієві поради для гарних фото у відпустці.

Не обов’язково бути відомою моделью чи великим фотографом для того, аби мати класні фото на згадку. Часом ми почуваємо себе ніяково та трохи невпевнено перед камерою, проте це легко виправити. Достатньо лише користуватися деякими лайфхаками.

Ми розкриємо вам декілька секретів досвідчених фотографів та блогерів, які допоможуть зробити круті фото з коханою людиною, сім'єю, друзями чи наодинці.

Як позувати для фото?

Фото: unsplash.com

Позинг — доволі складна річ, яка не так просто дається навіть моделям. Фотографи кажуть, що краще й не позувати зовсім. Чим природніше виглядає фотографія, тим краще. Втім не варто відмовлятися від позування взагалі. Усі ми трохи відрізняємося від того, як виглядаємо на фото та у житті. В цьому немає нічого поганого.

 Як позувати на фото - дієві поради (фото - колаж)

  • Більше посміхайтеся. Ніщо так не прикрашає обличчя на фотографії, як посмішка. Порівняйте вищенаведені фотографії з посмішкою та без. Яка вас більше приваблює?

  • Не притуляйте руки до тіла. Найкраще, коли об'єкти на фотографії утворюють прості геометричні фігури. Наприклад, трикутник. Зігніть лікоть та зробіть вигляд ніби тримаєте капелюшок чи поправляєте волосся.

  • Ноги в кадрі не мають бути на передньому плані. Якщо ми виставляємо ноги попереду, то автоматично робимо їх візуально більшими. Спробуйте відвести обидві ноги в сторону та трохи витягнути їх.

Як позувати на фото - дієві поради (фото - колаж)

  • Більше впевненості! Якщо вам некомфортно в карді, бо відчуваєте невпевненість через відвертий купальник, спробуйте накинути щось на плечі чи додати аксесуарів.

  • Вирівняйте спину. Здавалося би, як така банальна річ може впливати на світлину? Втім, розправлені плечі на фото роблять вашу фігуру більш привабливою. Якщо позинг не для вас, надайте перевагу щирим фотографіям. Як правило, вони виглядають більш природно та атмосферно.

  • Не бійтеся бути смішними. Немає нічого страшного, аби виглядати кумедно на фото. Найкращі світлини ті, які викликають почуття та емоції.

  • Випадкові фото — круті фото. Якщо фотографія зроблена випадково, не спішіть її видаляти. Це частинка моменту, яку варто зберегти.

Цікаві ідеї для фото на відпочинку

Якщо ви хочете додати трохи креативу до фотографій, спробуйте наступні ідеї. Не бійтеся використовувати прості предмети поряд із вами. Іноді у звичайних речах криється щось особливе.

Ідеї для фото у відпустці (фото - колаж) 

  1. Підкиньте пісок чи воду. Спробуйте намалювати ними фігури у повітрі.

  2. Ховайтеся від велетенського відра чи пляшки. Чим ближче об'єкт до камери, тим більшим від здається. Мінімум зусиль, проте таке фото запам’ятається надовго та точно підкорить соцмережі.

  3. Використовуйте дзеркала. Візьміть велике чи маленьке дзеркало та розташуйте камеру так, аби її не було у ньому видно.

  4. Зробіть плаття, штани чи спідницю за допомогою квітів. Розташуйте гілочку ближче до камери та закрийте нею частину тіла, яка нібито одягнена.

  5. Пограйтеся з тінями. Покладіть купальник на пісок та встаньте так, щоб обриси тіла співпадали з ним.

  6. Потримайте сонце. Спіймайте захід сонця! Наведіть фокус телефону чи камери на сонце, щоб основний світловий акцент потрапляв на нього.

  7. Фрукти замість купальника. Якщо поблизу немає квітів, проте є фрукти, можете використати їх. Розташуйте фрукт ближче до камери та закрийте ним певну частину тіла.

  8. Велетенська рука. Не бійтеся використовувати руки фотографа в кадрі. Головне, робити це вправно.

8 крутих ідей, як позувати для фото - відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?