Як зробити талію стрункою і відновити печінку за допомогою одного фрукта
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

Як зробити талію стрункою і відновити печінку за допомогою одного фрукта

Як зробити талію стрункою і відновити печінку за допомогою одного фрукта
Джерело:  online.ua

Ви любите мандарини? Тоді вам пощастило - можна стати здоровішими і схуднути за допомогою улюблених помаранчевих або жовтих плодів.

ONLINE.UA пропонує вам список корисних речовин і властивостей мандарина, але попереджає, що це алерген, купувати варто в перевірених місцях. А ще: багато ліків несумісні з цитрусовими, в тому числі, анальгетики. Тому - без фанатизму.

Читайте також: Десять порад від людини, яка скинула 70 кілограмів

У м'якоті зрілих плодів мандарина містяться цукри (до 10,5%), органічні кислоти (лимонна та інші), вітамін С (40-50 мг%), який зберігається в плодах дуже довго, і вітамін В1, пектинові речовини, клітковина, мінеральні солі, глікозиди, бета-ситостерол, фітонциди, флавоноїди гесперидин.

У шкурці знаходяться цукор, провітамін А, вітаміни С і Р, органічні кислоти. В ефірній олії містяться альфа-лімонен, альдегіди, цитраль, спирти і метиловий ефір антранилової кислоти, який і надає олії своєрідний смак і запах.


Ароматичні ефірні олії підвищують настрій, а деякі дослідження підтвердили здатність мандаринів відновлювати печінку і запобігати ожирінню.

Так, експеримент за участю 30 осіб, які страждають від ожиріння, показав, що регулярне вживання мандаринів відновлює печінку.

В ході цього дослідження вчені ще раз підтвердили відкриття своїх колег - вживання цього фрукта зменшує жирові накопичення в області талії.

Так, вчені протягом 2-х місяців робили ін'єкції концентрату мандаринів лабораторним мишам. В результаті обсяг жирової тканини в області живота у тварин скоротився на 59%.

Більш того, фахівці довели, що мандарини допомагають побороти старече недоумство.

Раніше ми публікували  ТОП-5 найдешевших продуктів, які допоможуть вам схуднути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?