Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Які нігті в моді 2024 і як вибрати свою ідеальну форму

Джерело:  online.ua
Які нігті в моді 2024

У список трендів на 2024 опинилися як нюдовий «манікюр без манікюру», так і шалені кастомні дизайни з об’ємними деталями. Гід Онлайн зібрав головні манікюрні тренди 2024, щоб ви знали - які форма, довжина та дизайн будуть модними цього року.

Манікюр 2024 — яка форма у тренді

Мигдалеподібна

 Тренди манікюра 2024 (фото — pixabay.com)
 Тренди манікюра 2024 (фото — pixabay.com)

Мигдалеподібна форма має таку назву через те, що дуже нагадує смачні горішки мигдалю. Це кругла форма, завужена до кінчика. Зробити її можна лише на довгих нігтях. Така форма виглядає дуже витончено та ніжно. Вона допомагає візуально витягнути та завузити пальці.

Найкращий варіант для власниць тонких та довгих пальців, а також для тих, хто хоче їх візуально подовжити. Ще й стабільно популярний, оскільки далеко не перший рік входить до трендів манікюру.

Квадрат

 Тренди манікюра 2024 (фото —  unsplash.com)
Тренди манікюра 2024 (фото —  unsplash.com)

Квадратна форма дуже ніжна та витончена. Квадрат гарно виглядає на нігтях середньої довжини. Існує два варіанти форми: квадрат та м’який квадрат. Перший варіант має гострі кути, а другий — закруглені.

Вибирати квадрат можна власницям великого нігтьового ложа. Єдиний мінус: при великому навантаженні на нігті, кути квадрата можуть обламуватися. Крім того, така форма візуально робить пальці коротшими, тому не підходить тим, у кого вони і так не дуже довгі або відносно товсті. Але головний її плюс - вона найбільш міцна з усіх можливих варіантів. Тому подібні дизайни нігтів варто вибирати тим, хто, наприклад, багато друкує на клавіатурі, але при цьому хоче виглядати модно.

Овал

Тренди манікюра 2024 (фото —  unsplash.com)
Тренди манікюра 2024 (фото —  unsplash.com)

Овальна — найприродніша форма нігтів. Виглядають такі нігті дуже ніжно та елегантно. Зробити овальну форму нігтів можна на будь-якій довжині, починаючи від коротких нігтів до дуже довгих.

Овальна форма дає можливість скорегувати нігтьове ложе, трохи звузити його. До того ж овальна форма візуально видовжує, що особливо актуально для власниць коротких нігтів. А як додатковий її плюс можна назвати «безпеку» - в ній нема чому чіплятися за одяг, тому даний варіант буде ідеальним для жінок, які ведуть активний спосіб життя.

Манікюрні тренди 2024 - яка довжина нігтів в моді

Довжина нігтів — це індивідуальний вибір. Її потрібно обирати, зважаючи на улюблену форму та власний комфорт. Але у 2024 році в тренді натуральність та природність. Тому модні експерти вважають найбільш вдалою середню довжину.

З нігтями середньої довжини зручно в повсякденному житті, вони не створюють дискомфорт та не заважають при виконанні буденних справ. При цьому нігті середньої довжини достатньо довгі, щоб створити цікавий дизайн. Але все ж вибирайте ту довжину, яка вам до душі.

Плюс не забувайте про можливість нарощування. Особливо актуальна вона для власниць коротких фаланг, оскільки дозволяє більш активно експериментувати з дизайном нігтів.

Який дизайн нігтів у тренді 2024?

Металік

Тренди манікюра 2022 (фото —  колаж)
Тренди манікюра 2022 (фото —  колаж)

Тренд на металік з’явився ще у 2021 році та лишається у списку трендів на 2022 рік. Металік гарно виглядає у поєднанні як з нюдовими кольорами, так і з яскравими відтінками. Металік не займає основну позицію серед кольорів у манікюрі, а використовується лише для дизайну.

Але головна перевага цього дизайну – варіабельність. Адже «металіком» вважаються і цілісне «хромове» покриття, і короткий хромований френч, і перламутр, і навіть напівпрозорий кришталь. Так що будь-яка дама зможе підібрати собі в рамках цього манікюру 2024 щось таке, що пасує саме їй.

Кольоровий французький манікюр

Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)
Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)

Французький манікюр вже давно став класикою. Але він продовжує змінюватися та приймає все нові та нові варіації. У 2024 році у тренді буде французький дизайн з різнокольоровими кінчиками. Цей дизайн поєднує у собі витонченість, елегантність і сучасність. Особливо популярними будуть дизайни з чорними кінчиками, райдужні, варіанти з подвійною облямівкою, з градієнтним фарбуванням «омбре» та оригінальною формою, наприклад, «прямий» або «косиком». Але й про класичний білий, звичайно ж, теж забувати не варто - він уже котрий рік стабільно входить у тренди манікюру.

Манікюр «без манікюру»

Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)
Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)

Натуральність захопила перші позиції трендів. Це ж стосується і манікюру. У 2024 році будуть популярними здорові нігті без яскравого покриття. Адже турбота про себе — головний меседж цього року.

Зробити такий манікюр можна з тонким прозорим покриттям або гігієнічний манікюр, який включає в себе лише видалення кутикули, без покриття. А тим, кому «природність» здається занадто нудною, можна трохи доповнити її класичним білим френчем, різноманітними нюдовими лаками і глянцем. І це все ще вважатиметься «мінімалістичним» дизайном нігтів 2024 року.

Світловідбиваючі блискітки

Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)
Тренди манікюра 2024 (фото —  колаж)

Ці блискітки захопили соцмережі у 2021 році та зберігатимуть популярність протягом 2024 року. Це особливий дизайн, який одночасно виглядає і стримано, і яскраво. При денному світлі такі блискітки мають звичайний сірий колір, але якщо навести на них ліхтарик чи спалах камери, вони яскраво засяють. Тому якщо шукаєте варіант «на всі випадки життя», то беріть ці ідеї на замітку.

Головне – не переплутати світловідбивний лак із блискітками із дзеркальним або неоновим. Неоновий, наприклад, реагує виключно на ультрафіолетове випромінювання, а дзеркальний блищить завжди, незалежно від наявності світла.

З об’ємними деталями

Тренди манікюра 2022 (фото —  колаж)
Тренди манікюра 2022 (фото —  колаж)

Головне про манікюр 2024

Якщо резюмувати, то в дизайні нігтів 2024 будуть переважати дві основні тенденції. Перша – мінімалізм, нюдовість та природність. Що не дивно, адже час зараз складний. Друга – навпаки, яскравість, блиск та додаткові деталі. Що теж не дивно, адже треба якось іноді розфарбовувати свої суворі сірі будні. Але який би з варіантів ви не вибрали – використовуйте для його втілення лише найкращі лаки та перевірені манікюрні салони. Адже здорові та доглянуті нігті будуть у моді завжди.

Кастомізовані дизайни з об'ємний деталями будуть дуже популярними у 2024 році. Яскраві об’ємні деталі, неонові кольори — це інструменти для того, щоб передати свій настрій та показати свою внутрішню красу. А найбільш затребуваним способом робити такий манікюр 2024 року буде використання гель-лаку. В основному тому, що тільки так можна робити справді стійкі та довговічні композиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?