З чим носити джинси 2021 — від скінні до палаццо
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

З чим носити джинси 2021 — від скінні до палаццо

З чим носити джинси 2021 — від скінні до палаццо
Джерело:  online.ua

Джинси — це невіддільна частина гардеробу. Мода на них постійно змінюється. Повертаються старі тренди та з'являються нові. Проте, невдале комбінування з іншими частинами образу може зіпсувати навіть модні джинси. Стильний Гід Онлайн розповідає з чим носити джинси, як підібрати к ним інший одяг та аксесуари, аби бути на висоті.

Правильне поєднання з іншими частинами гардеробу може врятувати навіть стару та не актуальну модель джинсів. Втім, так і недоречні комбінації можуть спотворити образ. Для того, аби не допустити помилок, ми зібрали для вас фото добірку трендових джинсів 2021 та поради стилістів, з чим їх носити.

З чим носити джинси?

Фото - колаж

Не хвилюйтеся, якщо у вас залишилась лише улюблена пара, навіть, якщо вони вже давно перестали бути трендовими. Не актуальні завужені джинси на низькій талії можна врятувати білою оверсайз сорочкою, худі чи світшотом.

Головне, аби одяг закривав пахову зону. Також зверху можна вдягти велику косуху. Збалансовуємо образ за принципом якщо знизу речі, які обтягують, то згори оверсайз.

Трендові джинси 2021

Тренди джинсів 2021 (фото - колаж)

До нас поступово повертаються старі тренди. Наприклад, як джинси паллацо та кльош.

Основний показник трендових джинсів:

  • Прямий крій

  • Висока посадка

Якщо хочете підкреслити талію, обирайте широкий ремінь. Зверху буде так само матиме гарний вигляд щось джинсове, наприклад, куртка.

Проте, не одягайте джинсовий одяг різних кольорів на відтінки, це може зіпсувати ваш образ.

Що одягти до джинсів?

  • Оверсайз сорочка чи блуза.

  • Футболка з великим рукавом. Заправляємо в джинси на високій талії та додаємо ремінь.

  • Косуха. Укорочена чи довга. З під укороченої косухи не повинен стирчати одяг. Довга косуха має закривати пахову зону.

  • Худі чи світшот.

  • Топи. Пасує до джинсів на високій талії.

Модні луки з джинсами - відео

З чим носити джинси палаццо?

Палаццо — широкі штани з високою талією, розширюється від пояса і залишаються прямими. Часто закривають частину стопи, в результаті чого її видно, лише при ходьбі.

 Фото - колаж

Аби виглядати гармонійно в таких джинсах варто зверху одягати речі, які обтягують. Наприклад, топ, водолазку або заправляти одяг та доповнювати образ ременем. Таким чином ви зробите акцент на талії та не перенавантажите образ.

Не рекомендується до таких джинсів вибирати сумку на довгому ремінці. Краще віддати перевагу сумці-багет чи клатчу.

Для невисоких дівчат не підійдуть занадто широкі палаццо. Відмінний варіант - моделі середньої ширини та з високою посадкою. Це допоможе візуально подовжити образ.

З чим носити джинси бойфренди?

Фото - колаж

Бойфренди — джинси прямого широкого крою з низькою посадкою. Входять в тренд кожного сезону, завдяки зручності та універсальності. Звичайно, їх не варто одягати на вечерю до ресторану, проте на побачення, прогулянку чи в офіс — без проблем.

Джинси-бойфренди гарно поєднуються з сорочкою, частину якої можна заправити. Якщо хочете зробити образ більш витонченим, вдягніть шовкову блузку. Звичайно, бойфренди пасують до худі, світшотів та кросівок.

З чим носити джинси кльош?

 Фото - колаж

Кльош — довгі штани, які розширюються від коліна. Прийшли до нас ще з 70-х років. Проте, варто бути обачним у їх поєднанні з іншим одягом - невдалі комбінації можуть перетворити трендові джинси у бабусині.

Такі джинси краще обирати з високою посадкою, яка додасть ефекту стрункості. У нагоді з таким фасоном стане класична блузка згори чи топ. Можна ще вдягти денім такого самого кольору чи коротку косуху.

Підбори з джинсами кльош варто обирати обережно. Не рекомендується вдягати шпильки. Надавайте перевагу більш масивному взуттю.

З чим носити джинси - стильні ідеї (відео)

З чим носити джинси скінні?

Скінні — джинси з високою, середньою чи низькою посадкою, які обтягують. Виготовляються з тонкого деніму. Цей фасон є не дуже універсальним, оскільки здатний підкреслити, як переваги, так і недоліки. Тому навіть струнким дівчатам варто правильно вибирати такі джинси.

 Фото - колаж

Врівноважити скінні можна за допомогою масивного взуття чи оверсайз речей зверху. З ними не варто одягати речі, які обтягують, оскільки є ризик повернутися у 2001 рік. Надавайте перевагу скінні на високій талії. Так вони точно виглядатимуть актуальними.

З чим носити джинси мам?

Фото - колаж

Мам (Mom Jeans) — прямі джинси вільного крою, які підходять більшій частині дівчат. Завдяки високій талії такі джинси ховають недоліки, наприклад невеликий животик. На відміну від бойфрендів чи скінні їх можна комбінувати з будь-чим: топами, оверсайз сорочками, світшотами та футболками.

Якщо хочете додати трохи витонченості та сексуальності, сміливо одягайте речі з V-вирізом та заправляйте край одягу у джинси.

Не бійтеся експериментувати з образами, новими трендами та ідеями. Дотримуйтеся вищезазначених рекомендацій та обирайте джинси з якісного деніму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?