З чим носити жіноче пальто: актуальні поєднання і тренди 2021/22
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

З чим носити жіноче пальто: актуальні поєднання і тренди 2021/22

З чим носити жіноче пальто: актуальні поєднання і тренди 2021/22
Джерело:  online.ua

Перші осінні заморозки вже близько. Це означає, що вже потрібно замислитися про осінній гардероб. Найголовніший предмет гардеробу в цю пору року – пальто. Стильний Гід Онлайн розповідає, які пальто будуть в моді восени та взимку, які моделі в трендах 2021/22 та з чим носити пальто.

Модні дизайнери постійно висувають все нові та нові тренди на жіночий гардероб. Але в такому розмаїті кольорів, принтів, моделей дуже важко обрати ідеальний варіант для себе. Для того, аби прямо на шопінгу ви не розгубилися серед сотні варіантів, ми підготували добірку стильних образыв з фото, які допоможуть з вибором.

Які пальто в тренді у 2021/22?

Фото - колаж

Усі ми мріємо залишатися у тренді та обирати лише модні речі. Але купувати нові предмети гардеробу на кожен сезон – не практично та фінансово невигідно.

На щастя, тренди 2021/22 кардинально не відрізняють від минулих сезонів. Тому сміливо діставайте пальто з минулого осені - вони будуть в тренді й восени 2021 року. Отже, які ж моделі пальто будуть модними в цієї осені:

  • Оверсайз-пальто. Модні експерти вже декілька сезонів поспіль визначають оверсайз - головним модним трендом. Пальта об’ємного крою заполонили колекції як відомих люксових дизайнерів, так і магазинів мас маркет.

  • Пальто у мілітарі стилі. До них відносять такі моделі, що нагадують бушлати та мундири. Їх можна доповнити модними черевиками та масивним ременем. А для того, аби створити оригінальний та незвичайний лук, до пальто і грубих черевиків можна одягти трикотажну сукню.

  • Пальто у клітинки. Моделі з принтом "у клітинку", мабуть, вже вважаються класикою. Вільного крою чи приталені, довгі чи короткі, дрібні клітинки чи більші за розміром – не важливо. Обирайте улюблений фасон та підбирайте принт за власним смаком, аби залишатися у тренді восени 2021.

Що можна носити з пальто?

Фото - колаж

Улюблені джинси, светр чи водолазка та теплі черевики допоможуть створити стильний лук та не замерзнути під час прогулянки. До речі, стилісти зазначають, що цієї осени можна носити трендове пальто зі спортивним костюмом – чудове поєднання комфорту і стилю.

Носити пальто також можна з теплими світшотами, об’ємними рубашками у клітинку, комбінезонами. Загалом, підбирайте до пальто свої улюблені речі, в яких почуваєте себе комфортно та створюйте круті стріт-стайл луки.

Як модно носити пальто 2021?

Фото - колаж

Як оверсайз, так і приталене пальто гарно поєднується з сукнями та черевиками на підборах. Трикотажні міні, футляри чи в стилі бохо – сукні у будь-якому стилі гарно поєднується з теплим пальто.

Головне – обрати лук, який ідеально сидітиме на вашій фігурі. Додайте аксесуарів! Вони підкреслять легкість та жіночність, а також допоможуть відчувати себе більш впевненою.

Що модно носити під пальто?

Фото - колаж

Для ділових жінок недостатньо мати просто трендове пальто, важливо вміти створювати з ним стильні луки, що вписуються у дрес-код. Тому краще обрати пальта стриманих, класичних відтінків, наприклад: чорний, білий, сірий, бежевий, пудровий, тощо. Саме такі кольори легше поєднувати з одягом в офіційному стилі.

Гарними поєднаннями вважається класичне пальто з шифоновою блузкою, брюками вільного крою чи юбкою та туфлями на підборах. На випадок, якщо температура на вулиці знизиться, блузку можна замінити на светр чи джемпер, а легкі туфлі на теплі черевики. З аксесуарів можна додати лаконічний зонт, елегантні рукавички та теплий шарф.

Як вибрати і носити жіноче пальто?

  • Довжина пальто. Для жінок високого росту ідеально підійдуть довгі пальто. Для більш мініатюрних жінок, краще вибрати довжину міді або до коліна.

  • Колір. Трендові кольори цього сезону: білий, чорний, теракотовий, сірий, червоний, хакі та помаранчевий. Обирайте той відтінок, який найкраще доповнить ваш гардероб та гарно поєднається з взуттям і аксесуарами.

  • Якість. Для того, аби пальто зберегло гарний вигляд навіть після декількох сезонів, потрібно вибрати дійсно якісну модель. Перегляньте усі шви та внутрішні строчки – вони мають бути ідеально рівними. Тканина має бути натуральною, наприклад: шерсть, твід чи кашемір.

З чим носити жіноче пальто 2021/22 - стильні луки (відео)

Головне правило у виборі пальта – обирайте за власним смаком. Не бійтесь експериментувати та комбінувати речі різного стилю. Слухайте своє сердце і обирайте “саме ту”, ідеальну модель пальта, яку можна носити будь з чим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?