З Днем шахтаря 2021: найкращі привітання, листівки та вірші
Категорія
Привітання
Дата публікації

З Днем шахтаря 2021: найкращі привітання, листівки та вірші

З Днем шахтаря 2021: найкращі привітання, листівки та вірші
Джерело:  online.ua

29 серпня 2021 року Україна святкує День шахтаря. Це небезпечна та надзвичайно важлива професія, яка має прямий вплив на економіку країни. Онлайн Гід підготував найкращі побажання, листівки та вірші, аби ви могли привітати близьких та знайомих зі святом. 

День шахтаря святкується в Україні та на території ще кількох пострадянських країн. Особливо значущим цей день є для жителей Донбасу. В містах влаштовують різні заходи, концерти та вшановують пам’ять загиблих шахтарів.

Привітання на День шахтаря у прозі

Привітання з Днем шахтаря - листівки

Наполегливою працею Ви сприяєте зростанню економіки України та зміцненню її енергетичної незалежності! Бажаю міцного здоров’я та успіхів у нелегкій праці. Вітаю з професійним святом. З Днем шахтаря!

***

Справа вашого життя це благородна місія давати людям тепло і світло. Бажаю трудових успіхів, міцного здоров'я та нових звершень. Хай Бог охороняє Вас і Ваших товаришів від лиха та нещасть!

***

Поздоровляю колег з професійним святом Днем шахтаря! Я пишаюсь, людьми, які працюють у шахтах. Вони дійсні герої, мужні й сміливі!

***

Від щирого серця, вітаю, брате, зі святом! Хочу побажати безпечної праці, щастя, злагоди у сім’ї. Дякую за твою самовіддану працю на благо всіх нас та держави. Зі святом! З Днем шахтаря!

Привітання з Днем шахтаря - листівки

Кому, як не Вам знати справжню ціну нелегкої шахтарської праці. Кожна видобута та видана тона чорного золота це неймовірні людські зусилля та гордість за почесну професію шахтаря. Пройшовши нелегкими дорогами Ви доклали багато зусиль у справу розвитку вітчизняної гірничодобувної промисловості, зробили значний внесок у розбудову Української Держави. Вітаю з Днем шахтаря!

***

Доля дала Вам добру вдачу, люблячу родину та щирих друзів. Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів і випробувань, даруючи серцю втіху, а душі мир і спокій. Бажаю Вам, вельмишановні, доброго здоров'я, особистого щастя, оптимізму, здійснення всіх задумів, успіхів у подальшій діяльності на благо України!

***

Все багатство, що таїть земля, ви піднімаєте на гору для народу, і, мабуть, важче вашої роботи ще треба пошукати... Вітаю з Днем шахтаря! Нехай важка праця не лежить тягарем на ваших плечах, нехай голова завжди буде гордо піднята, а на вустах усмішка!

Вірші на День Шахтаря

Привітання з Днем шахтаря - листівки

Повагу, славу і пошану,

Ти заслужив шахтар давно,

І серед всіх людей по праву

Ти в праві жити, як в кіно!

Нехай тебе щастя, як дощ обливає,

Нехай тебе радість завжди зустрічає,

Нехай тебе любить хто милий душі,

Цього я бажаю тобі від душі.

***

Шахтарів я всіх вітаю,

І бажаю їм добра,

Більше світлого бажаю,

Де вугілля й чорнота!

***

В День шахтаря ми побажаєм

Вам праці легкої, і море всіх благ,

Хай вдача до Вас завжди прибуває,

І хай невідомий для Вас буде страх!

Щоб вдома жінка Вас чекала,

Щоб батько Ваш також радів,

Щоб мати Вас тихенько обіймала,

Бажаєм Вам лише гараздів!

Привітання з Днем шахтаря - листівки

За столом сидить родина,

Гарна нині в нас причина,

Шахтарів усіх вітаєм,

І здоров’я всім бажаєм!

Щоб на роботі цінували,

І преміальні вам давали!

***

З шахтарським святом хочу

Привітати від душі,

Від шуму вагонеток, друг,

Ти відпочинь у тиші,

Не просто так, адже свято твоє

Сьогодні настало!

А завтра чекає тебе забій,

Так будь же повним сил!

Історія Дня шахтаря

Фото: flickr.com

Щорічно, День шахтаря припадає на останню неділю серпня. Історія свята пов’язана з рекордом, який був встановлений Олексієм Стахановим. Протягом 6-годинної зміни чоловік за допомогою відбійного молотка нарубав 104 т вугілля, перевищивши норму у 14,5 разів. Допомогла йому в цьому група кріпильників.

Рекорд став поштовхом для змагання серед шахтарів задля покращення робочих показників. Поступово стаханівський рух став популяризуватися в багатьох галузях промисловості. Не зважаючи на те, що виконував заданий план лише на 70%.

Таке масове встановлення рекордів призвело до кризового явища. З часом рух був визнаний провальним.

Вшановуючи тяжку працю, ми вітаємо зі святом героїв гірничої промисловості. Дякуємо всім, хто кожного дня ризикує здоров’ям заради процвітання України. Пропонуємо вам привітати коханих, рідних та друзів з Днем шахтаря та побажати їм робочої наснаги. Зі святом!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?