З Днем Збройних сил України 2021 — найкращі привітання, вірші, листівки
Категорія
Привітання
Дата публікації

З Днем Збройних сил України 2021 — найкращі привітання, вірші, листівки

З Днем Збройних сил України 2021 — найкращі привітання, вірші, листівки
Джерело:  online.ua

6 грудня Україна святкує велике державне свято - День Збройних сил. В цей день прийнято вітати військових, які кожного дня боронять кордони нашої країни. Гід Онлайн підготував найкращі привітання з Днем Збройних сил України — у нашій добірці яскраві листівки, щирі вірші, проза та СМС-вітання.

Саме військові збройних сил України захищають суверенітет та державні кордони країни. До того ж військові нерідко беруть участь і в світових військових операціях.

В 1991 році був прийнятий закон “Про Збройні Сили України”. А свято, День Збройних сил України, було встановлено Верховною Радою України в 1993 році. Також в цей день, 6 грудня, присуджують Премію ім. Богдана Хмельницького за твори літератури, мистецтва, публіцистики, журналістики за найкраще висвітлення тематики війни.

Зазвичай в День Збройних сил України вшановується пам’ять загиблих на фронті солдатів, проходять урочисті збори та нагородження військових, проходить церемонія покладання квітів і в кінці відбувається феєрверк.

Привітання з Днем Збройних сил України - вірші, листівки, проза

Картинки з Днем Збройних сил України

Наші дорогі захисники! Щиро вітаємо вас з Днем Збройних сил України. Ми вдячні вам за вашу мужність та відвагу. Бажаємо вам стояти на сторожі кордонів країни з гордістю! Сил та натхнення вам, не здавайтеся та не опускайте руки у цій боротьбі.

***

В День Збройних сил бажаємо
Тримати службу чесно і сміливо
Щоб не збивали жодні перешкоди
А вороги не наступали на наші пороги.

Картинка з Днем Збройних сил України

Мужні, сильні, відважні наші захисники. Сьогодні ми маємо змогу привітати вас з цим важливим днем. Саме завдяки вам ми маємо змогу проживати кожен день в тиші та мирі. Бажаємо побільше здоров’я та поменше невдач, зберігайте спокій, заряджайтеся позитивом та йдіть до своєї мети.

***

Сила, міць, мужність та відвага
Присутня у наших захисників
Бажаємо, щоб служба була легка
І вам на все вистачало сил!

***

Сьогодні вітаємо відважних та мужніх захисників нашої країни. Саме в ваших сильних та надійних руках зберігається мир і спокій простих українців. Ми вдячні вам та бажаємо легкої служби, професійних успіхів та особистого щастя.

***

В День Збройних сил
Бажаємо вам від душі
Щоб ви не знали ні біди, ні горя
Та завжди щасливі були!

 Привітання з Днем Збройних сил України - найкращі картинки

Дорогі захисники України! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом. Цей особливий день дає нам змогу подякувати вам за цю непросту службу. Бажаємо вам в першу чергу миру та спокою, благополуччя у сім’ї, легкої роботи та здійснення всіх мрій.

***

День збройних сил сьогодні святкуємо
І дорогих військових урочисто вітаємо
Ми вдячні вам за тишу і спокій
Та дякуємо за мирне небо вкотре!

В цей день ми вас щиро вітаємо
Та легкої служби бажаємо
Тих, хто на сторожі безпеки стоїть
Та землю нашу боронить!

Зі святом вас захисники, з Днем Збройних сил України!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?