Значення імені Аніса — характер і доля дівчат та жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Аніса — характер і доля дівчат та жінок

Значення імені Аніса — характер і доля дівчат та жінок
Джерело:  online.ua

У ім’я Аніса є кілька версій походження. За однією з них, це арабське ім'я і перекладається як “близька подруга”. За іншою - грецьке, і є варіантом імені Анісія. Гід Онлайн розповідає, яке значення має ім'я Аніса, яку долю і характер воно забезпечує дівчатам і жінкам.

Характер імені Аніса

 Фото: pixabay.com

Ім'я Аніса означає «дружня, привітна, ласкава». Зазвичай, такими іменами називають довгоочікуваних дітей. Рідкісне, барвисте, грамотно підібране ім'я дарує чудові перспективи своїм власницям.

Аніса - талановита та розумна дівчинка. Батьки оточують дочку добром і достатком, тому вона виростає світлою та порядною людиною. Батько носитиме свою маленьку принцесу на руках. Мати постарається прищепити жіночність, навчить стилю та господарству.

У Аніси завжди багато друзів, оскільки дівчинка з самого дитинства вміє цінувати стосунки та бути доброю до оточуючих. Нерідко в її оточенні виявляються охочі скористатися добротою з корисливою метою. Однак розвинена інтуїція дозволяє їй розкусити недругів.

Аніса любить далекі походи. Можливість подорожей робить її щасливою. Займається спортом: перевагу віддає художній гімнастиці, синхронному плаванню. Не проти відвідувати заняття фітнесом, танцями або йогою. Такі інтереси не лише сприяють зміцненню фізичного здоров'я дівчинки. Вони виховують її характер, що ще важливіше.

У школі Аніса навчається чудово. Виявляє себе біля дошки та на шкільних театральних заходах. Особливо добре їй вдаються добрі ролі. Негативні персонажі – не її профіль. Серед навчальних дисциплін серед решти виділяє природні чи гуманітарні. Намагається встигнути і за точними науками, але викладачі швидше оцінюють її старання, ніж знання. Після школи йде вчитися або до гуманітарного, або до театрального вишу. Після першого нерідко закінчує аспірантуру.

Комунікабельна, поступлива – такою Аніса буде і в дорослому житті. Друзі вірні їй. Вона чуйна - у будь-якій ситуації можна розраховувати на її допомогу. Аніса не має ворогів. Хороші стосунки складаються й у колективі, де працює чи яким керує ця дівчина. Професію, яку вона вибере, принесе їй успіх та шанування. Відповідальна та обов'язкова. Її робота ніколи не буде виконана наполовину.

Цікавиться археологією, історією, антикваріатом. Найкращим подарунком такій дівчині буде першовидання якоїсь книги, амфора чи квиток на виставку реліквій.

Аніса багато читає, відвідує театральні вистави. Часто й сама стає акторкою непрофесійної сцени. Поважає класичну музику. Із задоволенням відвідає концерт і сучасного виконавця інструментальної музики: джазу, інді, фольку. Може проявити себе в альпінізмі і тоді хобі стане її професією.

Кохання та сім'я в житті Аніси

 Фото: pixabay.com

Анісу не дуже цікавить кулінарія, але готує смачно. Вести домашнє господарство для неї швидше обов'язок. Має успіх у чоловічої статі, але заміж не поспішає. Чоловіка вибирає серцем, і інтуїція її ніколи не підводить.

Присвячує багато часу дітям. Прив'язується до чоловіка. Не може пробачити зради. Швидко влюбляється, але поділяє цінності від швидкоплинного потягу. Розкута, активна в ліжку, але першість віддає партнеру. Головним залишається стабільність, вірність стосункам та розуміння.

Сумісність імені Аніса

Міцним у Аніси буде шлюб з Абрамом, Агапом, Акімом, Олександром, Олексієм, Борисом, Валерієм, Віктором, Віталієм, Гордієм, Григорієм, Данилом, Євгеном, Ігорем, Іллею, Костянтином, Матвієм, Мирославом, Миколою, Осипом, Ростиславом, Сергієм, Тимофієм.

Не складуться відносини із Анатолієм, Антоном, Артуром, Булатом, Валентином, В'ячеславом, Владленом, Власом, Гаррі, Денисом, Юхимом, Жаном, Захаром, Ібрагімом, Камілем, Корнєєм, Левоном, Максиміліаном, Марком, Натаном, Олегом, Павлом, Романом, Станіславом, Устином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?