Значення імені Надія — характер і доля дівчат та жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Надія — характер і доля дівчат та жінок

Значення імені Надія — характер і доля дівчат та  жінок
Джерело:  online.ua

Ім'я Надія походить із Греції. Грецький варіант цього імені – Елпіс (надія) походить від кореня «воля», тоді як із давньослов'янського значення імені Надія перекладається як «діяти». Гід Онлайн розповідає, яку долю та характер ім'я Надія забезпечує дівчатам та жінкам.

Характер імені Надія

Фото: unsplash.com

Дівчата з таким ім'ям характеризуються як дуже терплячі, чуйні та цілеспрямовані люди, які твердо налаштовані і не люблять «довгих розмов», а воліють одразу діяти. Усі ці якості можна спостерігати вже у дитинстві. Сама по собі Наденька скромна, всі емоції та почуття тримає в собі, але варто їй тільки знайти близьку та рідну за духом людину, як усе це вибухає величезним фонтаном.

Оптимізм і життєрадісність, посидючість і терплячість, іноді і зайва серйозність та впертість – приблизно так можна описати в одному реченні Надюшу. Сказати «ні» людині, яку вона любить, є для Наді дуже нелегким і нездійсненним завданням.

Надія дуже щедра. У плані темпераменту та психіки похвалитися нічим. Вибухова та нестійка – не найкращий коктейль. Швидко спалахує і моментально гасне.

Надя не любить втручання у особисті справи, плани, задуми та дії. У цьому варто надати їй абсолютний контроль, інакше буде лихо. Поведінка Надії непередбачувана, хоча, поряд з цим, знайти більш відповідальну і надійну людину дуже важко. Примітно те, що її легко вивести із себе невинним жартом, але, при цьому, вона швидко заспокоюється.

Дуже часто Надію можуть вважати холодною і вкрай не чуйною особою, але варто лише придивитися і буде видно її здатність на самовідданість.

Кохання, секс та сім'я в житті Надії

Фото: unsplash.com

Надія - приваблива, вона завжди має багато шанувальників. Але завоювати прихильність Наді непросто, все через її складний характер.

Для Наді важливо, щоб її супутник життя був матеріально забезпеченим, мав твердий характер та силу волі. Тільки якщо потенційному партнеру Надії вдасться підлаштуватися під її жорсткий характер, він може розраховувати успіх у відносинах.

Після заміжжя Надя, як правило, заспокоюється. У неї з'являється здатність правильно та адекватно оцінювати ситуацію. Вона з легкістю втихомирить свою веселість і легковажність заради блага сім'ї, а чоловіком керуватиме так, що він навіть цього не помічатиме.

Дітей Надія вирощує скромними, вихованими, які вміють правильно та економно витрачати гроші.

Захоплення та професії для Надії

Фото: unsplash.com

Дуже часто Надії мають чоловічий склад характеру. Це можна побачити в їхній витримці, цілеспрямованості, авантюрності та твердості. Наді властива дивовижна суперечливість, практично неможливо передбачити її реакцію на того чи іншого персонажа, якого вона зустрічатиме на своєму життєвому шляху. На роботі їй немає рівних. Якщо Надя загорілася якоюсь ідеєю, то вже як ви не намагатиметеся збити її з цього напрямку, зазнаєте поразки.

Мудрість, рішучість, яскравість та сила – це кредо характеру Надії. Вона часто любить тримати ситуацію саме під своїм контролем, бути лідером, подавати приклад. Але, при цьому, буває так по-дитячому наївна і сором'язлива. Їй не складе величезних труднощів зробити якийсь різкий і несподіваний вчинок. Приголомшити людей і залишитися досить ефектною, набрати ще більшої популярності у своєму середовищі.

Дуже любить музику. У ній Надія здатна знайти втіху, таким чином, поринаючи у свій світ фантазій, спогадів та планів. Тоді витягти її буде вже важче, ніж якби вона просто замислилась.

Є дві речі, які найбільше цікавлять Надю: вона сама і найближче її оточення. І тільки те, який саме інтерес із вище перелічених візьме гору, покаже – егоїстка вона чи людина, яка неймовірно розуміється на людях і може допомогти їм розібратися у своїх проблемах.

У роботі сумлінна. Насправді вона приголомшлива актриса, але важко передбачити, що її зможе зацікавити – вільна боротьба чи балет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?