Значення імені Тетяна — характер та доля дівчат та жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Тетяна — характер та доля дівчат та жінок

Значення імені Тетяна — характер та доля дівчат та жінок
Джерело:  online.ua

Значення імені Тетяна має давньогрецьке походження та перекладається як упорядниця. Тетяна влаштовує своє життя так, як вважає за потрібне. Вона має владний характер, прямолінійна та наполеглива. Гід Онлайн розповідає, яке значення має Тетяна, яку долю і характер воно забезпечує дівчаткам і жінкам.

Характер імені Тетяна

Фото: pixabay.com

Маленька Таня з дитинства “командир” і “заводила”. Вона проявляє свої лідерські якості як у сім'ї, так і з подружками у пісочниці. Тетяна дуже рухлива дитина і завдання батьків направити її вируючу та бурхливу енергію у правильне русло.

Тетяна – працьовита. У школі вона старанно навчається і не завдає клопоту вчителям. Але лише в тому випадку, якщо її вдасться зацікавити та не критикувати. Таня має аналітичне мислення. Але при цьому вона є імпульсивною і може приймати рішення на емоціях.

Тетяна вперта і іноді до своєї мети йде напролом, не помічаючи оточуючих. Бажання Тані взяти на себе чільну роль часто сприймається її близькими, друзями та колегами як тиранія.

У Тані чудове почуття гумору, яке їй часто допомагає їй вийти із скрутних ситуацій без душевних травм та втрат. Таня досить працелюбна і добре справляється з будь-якимдорученим їй завданням, особливо, якщо в цей момент начальство оцінює її дії. Досягши бажаної посади, Тетяна часто забуває про стосунки з колишніми колегами і, відчувши себе в ролі начальника, не робить для них поблажок.

Любов і сім'я у житті Тетяни

Фото: pixabay.com

Тетяна - дуже емоційна та артистична, що допомагає їй з легкістю домогтися чоловічої уваги.
У відносинах із чоловіком вона виявляє риси лідера і намагається підлаштувати його під себе, повністю захопивши владу у домі. Часто буває деспотичною і може підвищити голос на домочадців за найменшої непослуху.

Як мати вона дуже уважна та вимоглива, але діти злегка побоюються Тетяну і тому виростають слухняними та вихованими. У веденні домашнього господарства Тетяні немає рівних. Вона завжди доводить розпочате до кінця, дуже запаслива та економна.

Сумісність імені Тетяна

Найбільш сумісні імена для Тетяни: Олександр, Василь, Данило, Марк, Олег, Прохор, Серафим, Тимофій, Ярослав.

Не складуться стосунки у Тетяни з Антоном, Аркадієм, Валентином, Владиславом, Костянтином, Романом, Ростиславом, Яном.

Іменини Тетяни

Святі з ім'ям Тетяна шануються багато разів на рік. Іменини Тетяни відзначають:

  • 18 січня

  • 25 січня

  • 17 липня

  • 14 вересня

  • 23 вересня

  • 3 жовтня

  • 11 жовтня

  • 21 жовтня

  • 3 грудня

  • 23 грудня

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?