Значення імені Вероніка — характер і доля дівчаток та жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Вероніка — характер і доля дівчаток та жінок

Значення імені Вероніка — характер і доля дівчаток та жінок
Джерело:  online.ua

Ім'я Вероніка овіяне міфами Стародавньої Греції і позначає "несуча перемогу". Дівчата з таким ім'ям - сама чарівність, а дорослі жінки - досить вперті. Гід Онлайн розповідає, яке значення у імені Вероніка, яку долю і характер воно забезпечує дівчаткам і жінкам.

З ім'ям Вероніка пов'язують історію розп'яття Ісуса Христа. Згідно легендам, жінка на ім'я Вероніка, не злякавшись охоронців, витерла піт і кров з обличчя Спасителя, коли він ніс хрест на Голгофу і на тканині відбився щирий вигляд Христа. Звідси значення імені Вероніка в латинському варіанті - справжній вигляд.

Який характер у дівчаток і жінок з ім'ям Вероніка?

 Фото: pixabay.com

Маленька Веронічка - це сама чарівність. Весела і активна, дівчинка стає загальною улюбленицею, як в дитячій компанії, так і у дорослих. Її творча натура проявляється з дитинства - вона і малює, і співає, і вірші складає. Дуже любить активний відпочинок і спорт.

Вероніка із задоволенням виступає на домашніх святах і шкільних вечорах. Дівчинка велика фантазерка і мрійниця, але, на жаль, через відсутність завзятості і наполегливості, її мрії та й залишаються мріями та рідко реалізуються.

Навчання в школі їй дається нелегко, складно зосередитися, сидячи за партою на одному місці, коли в світі стільки цікавого. Замість того щоб слухати вчителя, Вероніка дивиться на небо і «витає в хмарах». Вона не любить бути одна і сидіти вдома, при першій же можливості прагне туди, де гомін та веселощі.

Дівчина з цим ім'ям повітряна і емоційна, йде по життю легко, зустрічаючи посмішкою кожен новий день. Свій позитивний настрій Вероніка зберігає до кінця своїх років. Чарівність і дотепність роблять її бажаною в будь-якій компанії.

Вероніка не любить конфліктів і негативних емоцій. І якщо десь назріває сварка, докладе всіх зусиль, щоб згладити "гострі кути" і не довести до скандалу. Не в її правилах вирішувати життєві проблеми або важливі питання - вона з радістю все це покладе на плечі інших.

Не дуже приємна риса жінок з цим ім'ям - це впертість. Доросла Вероніка, як маленька дитина, робить все навпаки і завжди сперечатися з усім і про все. І їй неважливо права або не права.

Які Вероніки в коханні?

Фото: pixabay.com

Жінка з іменем Вероніка завжди приваблива і чарівна, у неї завжди безліч шанувальників. Вона легко ними маніпулює. Дуже влюблива, але якщо кавалер їй набрид, то Вероніка, не замислюючись, поміняє його на іншого.

Вероніка - не любителька суворих моральних правил і рамок. При необхідності вона може через них і переступити. Головне, щоб про це ніхто не дізнався, щоб не викликати загального осуду. Погана репутація їй ні до чого, їй важлива чужа думка.

До сексу вона відноситься досить спокійно. До душі цієї дівчини більше флірт і прелюдія.

Сім'я в житті Вероніки

Фото: pixabay.com

Жінка з цим ім'ям досить рано виходить заміж, але їй складно адаптуватися до сімейного життя. Однак, як кажуть: «Вода і камінь точить». Так і Вероніка поступово, потихеньку наводить в будинку свої порядки, змушуючи жити домочадців за своїми правилами.

Домашнє господарство, як і всі творчі особистості, Вероніка не дуже любить. Вона із задоволенням буде відвідувати кіно, театр, нічні клуби замість того, щоб займатися будинком і сім'єю.

І, звичайно, матеріально забезпечення сім'ї ляже на плечі чоловіка. Основним його завданням буде задоволення її потреб і бажань. Продуктові походи по магазинах її не цікавлять, цим теж повинен займатися чоловік. При таких умовах шлюб з Веронікою буде щасливим.

Професії для Вероніки

Сферу своєї професійної діяльності Вероніка вибирає ту, де можна проявити свої творчі таланти. Спокійна та клопітка робота їй не до душі.

Вона більше любить говорити про роботу, ніж щось робити. Неорганізованість і відсутність внутрішнього розпорядку мало допомагають дівчині в роботі.

І тому грошей багато вона не заробить і їй слід розраховувати на матеріальну допомогу інших. Вероніки часто мріють про красиве забезпечене життя, але мрії їх рідко збуваються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?