Значення імені Яків — характер і доля хлопчиків та чоловіків
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Яків — характер і доля хлопчиків та чоловіків

Значення імені Яків — характер і доля хлопчиків та чоловіків
Джерело:  online.ua

Ім'я Яків є українською формою давньоєврейського імені, яке можна перекласти як «другий за народженням». Згідно з біблійною легендою, Яків схопив свого первородного брата за п'яту, щоб не відстати від нього. Гід Онлайн розповідає, яку долю та характер ім'я Яків забезпечує хлопчикам та чоловікам.

Характер імені Яків

Фото: pixabay.com

З самого раннього дитинства Яша демонструє розважливість та практичність. Вкрай повільно пристосовується до нових людей і ситуацій. Йому потрібно досить багато часу, щоб освоїтися.

Завжди віддає перевагу старим та перевіреним друзям, а не новим знайомим. З раннього дитинства з великою повагою і пошаною ставиться до свого батька. Вважає його головним зразком для наслідування. Ця якість притаманна не тільки дитині, а й дорослій людині.

Яків - заводила і життєлюб, дуже відхідливий, навіть у найгостріших, неприємних та конфліктних ситуаціях. Практично ніколи не виявляє твердість, але не варто сприймати це за слабкість. Навпаки, з раннього дитинства Яша починає розуміти, що м'якістю, добродушністю і веселощами можна досягти набагато більшого в житті.

Досить самолюбний і знаходить задоволення у турботі про власний добробут. Свого ніколи не проґавить!
Загалом Яші - це дуже земні люди, які бачать своє життя «тут і зараз». Вони не витають у хмарах і не шукають якихось абстрактних цінностей. Визнають лише свободу своїх бажань, і найчастіше слідують їм.

Професії для Якова

Власник цього імені завжди цікавиться науково-фантастичною літературою. І вибирає собі професію теж із технічної сфери. Робота має бути спокійною, а головне, ґрунтовною.

Для Якова дуже важливою є стабільність. Але водночас велика ймовірність, що Яша може вибрати творчу професію, наприклад, письменника чи дизайнера.

Має таку важливу людську якість, як працьовитість. Обов'язково доводить будь-яку розпочату справу до кінця. У важливих питаннях ніколи не дасть слабину, обов'язково буде наполягати на своєму, і що найголовніше завжди робить це безконфліктно.

Кохання та сім'я в житті Якова

Фото: unsplash.com

Власники імені Яків не дуже вірні супутники життя. Часто мають зв'язки на стороні і дуже легко знаходять своїм порокам і слабкостям виправдання. Як правило, всі ретельно приховують від своєї другої половинки, що та ні про що й не підозрює.

Це дуже приваблива людина, і тому, як правило, йому все прощають. Веселий, добродушний, може посміятися з себе і з інших, але це сприймається оточуючими, як злі глузування. Відмінного почуття гумору Яші не позичати.

Є в ньому і такі неприємні якості, як запальність чи буйність. Але, як правило, він дуже швидко відходить і сам йде на примирення, незалежно від того, хто був винен. Спілкуватися з Яшею легко, причому зовсім різним людям за складом розуму та темпераменту.

У разі конфліктів не варто на нього ображатися за його гарячість та запальність. Незабаром від неї не залишиться сліду. Крім того, Якова можна залучати і для чужих примирень, він чудово підійде на роль судді та миротворця. Будьте впевнені, він буде справедливим і неупередженим.

Сумісність імені Яків

Яків любить все красиве і отримує буквально чуттєву насолоду, коли бачить красиву жінку. Взагалі до представниць прекрасної статі відчуває дуже трепетні та ніжні почуття. Як жоден інший чоловік потребує жіночої ласки та турботи. Розглядає секс як найголовніший засіб духовного розвитку.

Дівчатам не варто сподіватися на вірність Якова. Іноді він звичайно і може зобразити з себе підкаблучника, але це зовсім не означає, що він потерпить домінантну роль своєї супутниці. Швидше за все, це просто гарна акторська гра, яку він затіяв для того, щоб уникнути проблем та конфліктів, адже Яша їх так не любить.

Вибирає за дружину завжди дуже красиву і розумну жінку. Крім того, вона обов'язково повинна вміти створювати тепло та затишок у будинку. У спілкуванні та побуті дуже делікатний і м'який, намагається ніколи не кривдити кохану жінку. Багато часу приділяє дітям та їхньому вихованню. Весь цей процес у Якова завжди дуже легкий та позитивний, діти тягнуться до нього через його приємний характер.

Для Якова вкрай сприятливий союз із Агатою, Людмилою, Вірою, Кларою, Надією. Тяжкі стосунки можуть виникнути з Анжелікою, Жанною, Уляною, Діною.

Іменини імені Яків

Іменини Яків святкує:

  • 8, 13, 17, 11 лютого;

  • 17 березня;

  • 3, 6, 23, 24 квітня;

  • 13, 18 травня;

  • 7, 13 червня;

  • 22 серпня;

  • 22 жовтня;

  • 3, 5, 14 листопада;

  • 8, 9 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?