Гороскоп кохання: як поводяться знаки зодіаку в стосунках
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп кохання: як поводяться знаки зодіаку в стосунках

Гороскоп кохання: як поводяться знаки зодіаку в стосунках
Джерело:  online.ua

Як дізнатися, що партнер дійсно любить вас? Астрологія допоможе. АстроГід Онлайн підготував любовний гороскоп для всіх знаків зодіаку - дізнайтеся, як ваш потенційний партнер поводиться в стосунках, який має підхід до кохання і романтики, щоб зрозуміти чи підходить він саме вам.

Овен

Фото: freepik.com

Овни дуже прості у відносинах і завжди все говорять безпосередньо в обличчя, без інтриг та недомовленостей. Брехня і спритність - це не про них. Але остерігайтеся їх підозрілості. Хоча це не показник, що вони планують розірвати стосунки, а ознака того, що вони хочуть бути саме з вами.

Телець

Фото: freepik.com

Телець консервативний і, якщо він/вона любить вас, то вони покажуть, скажуть все по-простому. Якщо хлопець Телець задає питання, який ваш улюблений колір, їжа або квітка, це означає, що він планує запросити вас на побачення.

Близнюки

Фото: freepik.com

Близнюки люблять фліртувати і їх розум завжди активний, оскільки вони люблять бути в контакті з великою кількістю людей і говорити на різні теми. Як дізнатися, що вони дійсно люблять вас? Якщо Близнюки люблять, вони будуть задавати вам питання особистого характеру та проявляти інтерес до потенційного партнера/ки.

Рак

Фото: freepik.com

Раки орієнтовані на створення сім'ї. Якщо рак проявляє турботу, то це вірна ознака, що він/вона любить вас. Якщо Рак хоче познайомити вас з сім'єю, то ви напевне багато значите для нього і він/вона хоче серйозних стосунків.

Лев

Фото: freepik.com

Лев любить драми і видовища, але як дізнатися, якщо він/вона дійсно любить? Зізнання у коханні не для Левів. Свої почуття вони показують у діях - постійних дзвінках та тривалих побаченнях.

Діва

Фото: freepik.com

Логічні і практичні Діви не показують своє захоплення витонченим способом. Якщо вони запитують вас про ваші почуття або, якщо ви помітили, що вони розслабляються у вашій присутності, то ви можете бути впевнені, що ви на правильному шляху.

Терези

Фото: freepik.com

Терези живуть збалансованої життям, і вони, як правило, дуже красиві і граціозні. Тому, як дізнатися, що ця людина просто хороший або він / вона дійсно любить вас? Якщо Терези пускають вас в свій світ, це означає, що ви для них багато значите.

Скорпіон

Фото: freepik.com

Ви можете бути впевнені, що Скорпіон любить вас, якщо ви помітили, що він/вона спостерігає за вами на відстані. Їх пронизливі очі змусять вас відчувати себе, що ви єдина людина в світі, яка посіла в серці. Скорпіон не буде витрачати час на того, кого не любить.

Стрілець

Фото: freepik.com

Стрільці дуже соціальні і комунікативні, так що легко переплутати дружбу і любов. Час дуже важливий для них. Якщо Стрілець проводять багато часу з вами, можете бути впевнені, що це справжнє кохання.

Козоріг

Фото: freepik.com

Ви не можете однозначно сказати, що Козоріг любить вас. Якщо їх холодне ставлення до вас зникає, і вони готові наслідувати ваш графіку, ви можете бути впевнені, що є потенціал для кохання.

Водолій

Фото: freepik.com

Водолії відкриті, так що ви можете забути про традиційність, коли вони стурбовані. Якщо вони підходять вам, то спочатку посміються над вами, а потім ви отримаєте глибокі інтелектуальні бесіди. Їх дивна поведінка означає, що вони хочуть, щоб ви побачили, що вони хочуть вашої уваги.

Риби

Якщо Риби люблять вас, то вони огорнуть любов'ю і турботою. Вони дуже романтичні і емоційні, так що цілком можливо, що вони будуть писати вірші і пісні для вас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?