Знамениті супермоделі показали, як годують грудьми малюків: зворушливі фото
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Знамениті супермоделі показали, як годують грудьми малюків: зворушливі фото

Знамениті супермоделі показали, як годують грудьми малюків: зворушливі фото
Джерело:  online.ua

Відома російська супермодель Наталія Водянова і південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол виступили проти лицемірства та показали, як годують грудьми своїх малюків, закликаючи не соромитися робити це в громадських місцях.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram-сторінки моделей.


34-річна Наталя опублікувала фотографію, на якій вона годує грудьми свого молодшого сина Романа.


Читайте також: Соцмережі підірвало фото нареченої, яка годує немовля під час власного вінчання в церкві


"Я беру участь сама і запрошую вас творчо підтримати кампанію проти святенництва щодо грудного годування", - підписала вона фото.



Кендіс Свейнпол опублікувала фотографію новонародженого сина Анеку під час годування і написала невелике есе, в якому пояснила, чому не варто соромитися цього процесу.


«Багато жінок сьогодні соромляться годувати дитину грудьми на публіці, а часом їм і зовсім доводиться йти з громадських місць, щоб погодувати малюка. Я відчуваю сором'язливість і необхідність прикритися, коли мені потрібно погодувати сина в громадському місці, але при цьому я не відчуваю нічого такого, коли знімаюся топлес заради мистецтва», - написала Свейнпол.




Вона додала, що в сучасному світі панують подвійні стандарти: коли жінка оголює свої груди для фотосесії, це нікого не бентежить, але коли вона робить це заради дитини, всі починають висловлювати своє невдоволення: «Світ спокійно ставиться до сексуалізації жіночих грудей і насильства по телевізору. Так чому все інакше, коли мова йде про грудне вигодовування. Годування груддю - не сексуально, але природно. Ті, хто вважають годування дитини на публіці неправильним, повинні отримати знання про те, наскільки це корисно».


Нагадаємо, що 5 жовтня 2016 року Кендіс Свейнпол вперше стала мамою. У моделі і її коханого народився син, якого назвали Анеку.


Також нагадаємо, що  Наталя Водянова виховує п'ятьох дітей: синів Лукаса, Віктора, Максима і Романа, а також дочку Неву.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?