Кейт Міддлтон порадувала яскравим різдвяним вбранням: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Кейт Міддлтон порадувала яскравим різдвяним вбранням: з'явилися фото

Кейт Міддлтон порадувала яскравим різдвяним вбранням: з'явилися фото
Джерело:  dukeandduchessofcambridge.org

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і принци Вільям і Гаррі взяли участь у різдвяній вечірці для волонтерів організації The Mix. Кейт була в сукні від Vanessa Seward за 720 фунтів стерлінгів.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на dukeandduchessofcambridge.org.


Доповнила червоно-зелене вбрання Кейт чорними туфлями від Gianvito Rossi, клатчем Mulberry, поясом від Alexander McQueen і сережками від Catherine Zoraida.


Читайте також: Кейт Міддлтон вдруге одягла тіару принцеси Діани: з'явилися фото


Герцогиня всю вечірку намагалася розвеселити похмурого Гаррі, але марно - принц засумував, коли його кохана покинула Лондон.


Нагадаємо, що днями актриса серіалу "Форс-мажори"  Меган Маркл і британський принц Гаррі вперше потрапили в об'єктиви папараці  під час спільної прогулянки в Лондоні. А після тижня лондонських канікул Меган полетіла додому. Кажуть, королева не вважала за потрібне запросити дівчину Гаррі на Різдво.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?