Кейт Міддлтон вразила гостей Букінгемського палацу "вбранням Попелюшки": з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Кейт Міддлтон вразила гостей Букінгемського палацу "вбранням Попелюшки": з'явилися фото

Кейт Міддлтон вразила гостей Букінгемського палацу "вбранням Попелюшки": з'явилися фото
Джерело:  Instagram

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, принц Вільям, королева Єлизавета II та інші члени монаршої сім'ї зустрічали гостей на прийомі, присвяченому культурних зв'язків Індії і Великобританії, в Букінгемському палаці. Зіркою вечора стала Кейт.


Як повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram монаршої родини, хоча між Індією і Великобританією "дружні відносини, їм не вистачає глибини".


Читайте також: У мережі з'явилося зворушливе відео з 9-річною Кейт Міддлтон і її сестрою Піппою


Тому в Великобританії в цьому році заплановано безліч заходів по зміцненню відносин, серед яких і прийом в Букінгемському палаці.


Гостей на прийомі пригощали національними стравами кухаря індійського ресторану Veeraswamy, була продемонстрована королівська колекція предметів, пов'язаних з Індією.


Сама королева приймала гостей в фіолетовій сукні, Кейт ж вийшла в білому блискучому вбранні від Erdem і туфлях Oscar de la Renta, які соцмережі вже назвали "туфельками Попелюшки".


Доповнили вбрання сережки від від індійського дизайнера Аніти Донгре, яка була серед запрошених на прийом.



До речі, таку ж сукню одягала в минулому році кронпринцеса Норвегії Метте-Маріт (на фото).


Але Кейт Міддлтон не женеться за модою. Вбрання, яке сподобалося, вона може надягати багато разів. Наприклад,  костюм від французького бренду Paule Ka, який ми бачили на герцогині вже кілька разів з 2012 року.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?