Кім Кардашян з дітьми вбралися героями "Аладдіна": яскраві фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Кім Кардашян з дітьми вбралися героями "Аладдіна": яскраві фото

Кім Кардашян з дітьми вбралися героями "Аладдіна": яскраві фото
Джерело:  kimkardashianwest.com

Відома американська теледіва Кім Кардашян з дітьми вбралися героями "Аладдіна" на Гелловін. Звичайно, свято вже пройшов, але фото Кім, яка після пограбування не шанує соцмережі, з'явилися тільки зараз.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт зірки реаліті-шоу "Сімейство Кардашян".


Опублікувала знімки, правда, не сама Кім, а її брат Роб, у якого днями народилася дочка. На розміщених на сторінці Кім фото видно, що Кардашян в цьому році вирішила зустріти Гелловін в костюмі принцеси Жасмин з "Аладдіна". В образах персонажів з відомого мультика з'явилися і діти Кім - Сейнт і Норт.


На опублікованих знімках також присутні Кріс Дженнер, Кортні Кардашян і навіть бабуся Кім Мері Джо Кемпбелл. Чоловік Кім Каньє Вест теж потрапив в кадр - але репер чомусь вбиратися не став.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 3 жовтня кілька озброєних чоловіків, одягнених у форму співробітників правоохоронних органів, вчинили напад на Кім Кардашьян, в результаті якого забрали у знаменитості коштовностей на 11 млн євро.


Після цього Кім стала самітницею і дуже рідко з'являється в соцмережах і на публіці.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?