Китай готує неприємний сюрприз для Ілона Маска - вражаюче відео
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Китай готує неприємний сюрприз для Ілона Маска - вражаюче відео

Китай готує неприємний сюрприз для Ілона Маска - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Поки відомий бізнесмен та винахідник Ілон Маск бавиться з новонародженим сином та активно протестує проти карантину в США - конкуренти продовжують наступати на п'яти. Так, нещодавно стало відомо, що китайська автокомпанія BYD презентувала свій новий електрокар Han EV і заявила, що готує конкурента для Tesla Model 3 в Європі. Уже в червні це авто можна буде придбати в Піднебесній. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Express and Star.

За словами китайських інженерів, без підзарядки транспортний засіб зможе подолати до 605 кілометрів. Окрім того, наголошується, що до 100 кілометрів на годину електрокар розганяється за 3,9 секунди. Також вказано, що електричний седан буде оснащений самонавчальним автопілотом DiPilot з підтримкою зв'язку 5G. Не можна не звернути увагу на те, що інтер'єра салону Han EV дуже схожий на салон Tesla.

Фото: expressandstar.com

Варто зазначити, що коли модель з'явиться на європейському ринку - наразі не повідомляється. Прогнозується, що ціна на електрокар сягне 45-55 тисяч євро.

В мережі деякі автолюбителі вже встигли оцінити конкурента Tesla Model 3.

"Ну що за краля! Мені б таку!; непогано виглядає, але є надій не плекаю; сумніваюся, що цю машинку можна назвати конкурентом Tesla - оце вже замахнулися; яка краса!; ну не знаю - картинка це просто картинка; поки вони тягаються з Tesla - Маск уже щось нове придумає", - коментують новину користуачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський виробник електромобілів Tesla повідомив, що розробив нову унікальну технологію, яка  дозволить скоротити час підзарядки машин до 15 хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?