Компанія Lexus випустила гібрид з 5.0-літровим мотором
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Lexus випустила гібрид з 5.0-літровим мотором

Компанія Lexus випустила гібрид з 5.0-літровим мотором
Джерело:  AutoUA

Новий Lexus LC500, оснащений 5.0-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 467 к.с., надійде в продаж тільки в 2018 році. Однак уже в березні японці презентують другу модифікацію флагманського спортивного автомобіля, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AutoUA.
Гібридний LC 500 отримає приставку «h» до назви, а також «найефективнішу гібридну систему Lexus наступного покоління» - так охарактеризували новинку в самій компанії, зберігши в таємниці інші подробиці. За даними Motoring, установка включить 3.5-літровий "атмосферник" V6 потужністю 308 к.с. і 217-сильний електричний мотор. Їх сумарна пікова потужність складе близько 470 к.с. Очікується, що в подальшому аналогічні компоненти будуть використані і в менш спортивних автомобілях, зокрема, в седані LS нового покоління, який з'явиться в 2017 році.



Решту подробиць варто очікувати в перших числах березня, коли відкриє свої двері Женевський автосалон. Негібридний варіант купе з 10-ступінчастим "автоматом" розганяється з 0 до 100 км / год менш ніж за 4.5 секунди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?