Компанія Spyker в березні покаже електричний спорткар
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Spyker в березні покаже електричний спорткар

Компанія Spyker в березні покаже електричний спорткар
Джерело:  Мотор.ru

Нідерландський виробник ексклюзивних спортивних автомобілів Spyker планує представити на автосалоні в Женеві, який відбудеться в березні, свій перший електрокар, повідомляє Мотор.
Ніяких даних про прийдешню прем'єру Spyker поки немає. Більше того, поки неясно, буде представлена ​​серійна модель чи прототип. Захід, на якому покажуть новий спорткар, намічено на 1 березня.
У грудні 2014 року повідомлялося про те, що компанія Spyker визнана банкрутом. Виробник спорткарів не зміг знайти кошти для погашення боргів. У січня 2015 року постанову про банкрутство було анульовано, але на фірму наклали мораторій на виконання боргових зобов'язань. У липні того ж року зі Spyker був знятий і мораторій.
Тоді ж стало відомо, що компанія отримала підтримку виробника електричних пасажирських літаків Volta Volare. Після оголошення про початок співпраці в Spyker заявили, що збираються розробляти електромобілі і літаки.
Останньою новинкою Spyker став концептуальний родстер B6 Venator Spyder. Прототип представили влітку 2013 року на американському автомобільному фестивалі The Quail.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?