Кучерявий чубчик — хіт сезону: експертка Vogue озвучила цікаві поради
Категорія
Краса
Дата публікації

Кучерявий чубчик — хіт сезону: експертка Vogue озвучила цікаві поради

Кучерявий чубчик — хіт сезону: експертка Vogue озвучила цікаві поради
Джерело:  online.ua

Для багатьох жінок літо — час сміливих та довгоочікуваних експериментів зі своєю зовнішністю. Б’юті-редакторка американського Vogue Лорен Валенті закликає модниць звернути свою увагу на головний хіт сезону — кучерявий чубчик. Експертка легендарного видання навіть озвучила 5 найважливіших переваг цього ультрамодного тренду.

Джерело: Vogue

Чубчик змінює обличчя

За словами Лорен Валенті, чубчик у природний спосіб впливає на риси й пропорції обличчя, тому ефект перетворення - це саме те, на що стовідсотково ви можете розраховувати.

Фото - instagram.com/mischag

"Залежно від того, який чубчик робите, ви можете використовувати його, щоб привернути увагу до певних рис вашого обличчя, створюючи суворіший або м’якший образ", — пояснює перукарка Міша Джі.

Додаткові об’єм і текстура у подарунок

Експертка Vogue звертає увагу на те, що додатковий об’єм і текстура мають вирішальне значення — особливо у разі з кучерявим волоссям — і просто створюють цікавіший вигляд.

Ба більше, є ще один важливий бонус - результат майже такий самий, як після підтягнення обличчя. Це пов'язано з тим, що хмара з кучерів тягнеться до маківки.

Фото - instagram.com/mischag

Чубчик допоможе завершити образ

Чубчик чимало фешн-експертів вважають гідною заявкою на стильний образ.

"Чи то короткий, чи то довгий, структурний або багатошаровий чубчик, головне — знайти ваш варіант... Щойно знайдете свій стиль, завжди буде здаватися, що ви докладаєте чимало зусиль, щоб мати такий розкішний вигляд", - наголошує перукарка Міша Джі.

Правильний догляд гарантує чудовий ефект

Лорен Валенті попереджає, що чубчик необхідно частіше освіжати, а також регулярно підстригати — ймовірно, кожні кілька тижнів. Однак воно справді того варте, тому що доки ви правильно доглядаєте за чубчиком, доти ваш образ працює на вас.

Фото - instagram.com/mischag

Чубчики еволюціонують у ліпший бік

"Особисто мені подобається, що я завжди можу спробувати щось нове: чи то короткий дитячий чубчик, чи то модний багатошаровий варіант. Мій чубчик надав мені безліч можливостей для моїх кучерів, тож наостанок скажу: якщо замислюєтеся про чубчик, просто зробіть це", - радить Лорен Валенті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?