Лукашенко натякнув на створення нового "СРСР" разом з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко натякнув на створення нового "СРСР" разом з Путіним

Лукашенко натякнув на створення нового "СРСР" разом з Путіним
Джерело:  online.ua

13 грудня білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх заявив, що у новому союзі Білорусі та Росії вони з очільником Кремля Володимиром Путіним врахують усі помилки Європейського Союзу, а також залишать усе позитивне із Радянського Союзу.

Джерело:  інтерв'ю Лукашенка  турецькій телерадіокомпанії TRT

Лукашенко хоче створити новий "СРСР" разом з РФ

Цей союз буде більш просунутим і стабільнішим. По-перше, тому що ми врахуємо всі помилки Європейського Союзу, щоб їх не повторювати, а досвід використовуватимемо, позитивний досвід. А по-друге, адже ми вийшли з єдиної держави – з Радянського Союзу, і ми багато чого вже там спробували. Ми знаємо, що нам залишити з радянського минулого і що нам у майбутньому не знадобиться. Ми не ставимо перед собою жодних термінів 25-й, 30-й або якийсь там рік. Ми йтимемо крок за кроком, вирішуючи проблеми, - заявив Олександр Лукашенко.

Олександр Лукашенко (фото — president.gov.by)

Що Путін говорить про розвал СРСР

За словами очільника Кремля Володимира Путіна, для нього розвал СРСР став трагедією та "розпадом історичної Росії".

Зрештою, що таке розвал Радянського Союзу? Це розвал історичної Росії під назвою Радянський Союз… Ми перетворилися на цілковито іншу країну. І те, що напрацьовувалося протягом тисячі років, значною мірою було втрачено, - заявив нещодавно глава РФ.

Як стверджує Путін, через це Росія, мовляв, втратила, зокрема, 40% території, виробничих потужностей та населення. Він також почав бідкатися, що чимало російських громадян "одночасно опинилися за кордоном" без можливості повернутися на батьківщину – і не було "ні місця роботи, ні місця проживання".

Це велика гуманітарна трагедія, без жодного перебільшення, – заявив очільник Кремля.

Окрім того, він розповів, що йому на початку 90-х років доводилося підробляти таксистом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?