У Міноборони заявили про ще одну багатоходівку Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Міноборони заявили про ще одну багатоходівку Путіна щодо України

У Міноборони заявили про ще одну багатоходівку Путіна щодо України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін може висувати вимогу щодо невступу України до НАТО, щоб виграти "щось менше". Таке припущення озвучила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Джерело: "24 канал"

У Міноборони розкрили ще один ймовірний план Путіна стосовно України

Вступ в НАТО – це не просто наше бажання, а норма Конституції. Ми не відмовлятимемося від цих прагнень і він (Путін – ред.) це дуже добре усвідомлює і саме тому, очевидно, ускладнює будь-який переговорний процес такою вимогою. Це напружує ситуацію. Якщо на меті стоїть завдання ускладнити процес, вибити з рівноваги іншу сторону, завести її в глухий кут, поставити перед серйозним викликом, то я можу припустити, що таку тактику можуть використовувати – щоб виграти щось менше, виставляють більшу вимогу. Що саме в цій ситуації? Це повинен Путін відповідати на таке запитання, - наголосила Ганна Маляр.

Представниця Міністерства оборони звернула увагу на те, що хоча наразі вступ нашої країни в Альянс може здаватися далекою перспективою, необхідно все одно готуватися до того, що цей шанс з’явиться будь-коли.

Ганна Маляр (фото - facebook.com)

Шанс може з'явитися будь-коли, тому що може змінитися геополітична обстановка, може виникнути "чорний лебідь" в міжнародній політиці, тобто якісь події, які абсолютно змінять розклад сил. Наше завдання – бути щодня готовими до того, що цей шанс з'явиться завтра. Ми повинні бути готовими, - зазначила політикиня.

Як уже згадувалося раніше, 17 грудня МЗС РФ оприлюднила проєкт договору про так звані "гарантії безпеки", які російський президент вимагає від Альянсу, і які Москва передала команді Байдена.

Що важливо розуміти, Росія пропонує членам блоку взяти на себе зобов'язання, що "виключають подальше розширення НАТО, у тому числі приєднання України, а також інших держав".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?